Економија Саопштењe

#ДостаЈеБило ТАЈНИХ УГОВОРА!

Izložba tajnih ugovoraПозивамо вас на уличну акцију покрета „Доста је било – Саша Радуловић“ под називом „Изложба тајних уговора“.

Izložba tajnih ugovora
Позивамо вас на уличну акцију покрета „Доста је било – Саша Радуловић“ под називом „Изложба тајних уговора“.

У суботу 7. јуна од 18 до 22 часа, током Ноћи музеја, покрет организује изложбу тајних уговора у Београду, Нишу и Крагујевцу.

Локације на којима ће се изложбе одржавати су:
Београд – у Кнез Михајловој, испред института Сервантес;
Ниш – раскрсница Обилићеве улице и Светозара Марковића;
Крагујевац – испред Прве крагујевачке гимназије.

Грађани имају права да знају шта пише у свим уговорима које у њихово име и на њихов рачун потписује Влада Србије.

Прикључите се нашој акцији. #ДостаЈеБило тајних уговора!

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Molim Vas da se oglasite povodom ovog teksta u “Novostima” http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:495090-Demokrate-zovu-Radulovica

    Iskreno, ovo je razlog zašto Vas podržavam, a ne usudjujem se da budem aktivan član pokreta “Dosta je bilo”. Nije moje ni da delim savete niti da nešto tražim, samo iznosim svoj stav – sve dok se borite protiv parazitskog partijskog sistema imate i moj glas i podršku u smislu da prenosim Vaše ideje i poruke svojoj okolini, običnim ljudima koji gledaju RTS i Pink. Što se DS tiče, kad nadju nove ljude razmišljaću o njima, upravo oni su krivi što danas imamo ovakvu vlast.

    • Молим Сашу Радуловића да се не приклања никаквим савезима и коалицијама. Не постоји партија која може да буде са Вама у савезу, а да Вас тиме не упрља. Демократска странка је прошлост. Останите сами у борби, јер нико се сем Вас не бори за људе у Србији, већ искључиво само за себе. И будите јаки без обзира на притиске. Веома брзо ћете постати релевантан фактор у политичком животу Србије. Али не у оквиру неког савеза, јер ће уништити Вашу идеју. А ми од тога ништа вредније немамо у Србији, засада.

    • Ja sam za program Dosta je bilo ako se za njega bori Radulovic. Zahvalan sam Radulovicu sto se bori bas za ove ideje a ne za neke druge ideje. Ako neka druga partija preuzme program “Dosta je bilo” to nije garancija da ce se ta partija i boriti za takav program. Ne verujem DS-u, po cemu su oni to zasluzili da im se veruje? Verujem samo u Radulovica i u ljude oko njega ako i on u njih veruje. Ako Radulovic napusti svoje ideje, ne verujem nikome do daljnjeg.

  • Potpisujem sve navedeno u prethodna dva komentara. Jedino g.Radulovic nije kompromitovana ličnost na našoj pateticnoj pseudo-političkoj sceni. Neka tako i ostane i imace podršku mnogih, podršku koja je svakim danom veća pa makar on ništa dalje ne bude govorio i radio. Jer, sadašnji režim svakim svojim potezom svakodnevno pokazuje koliko je pokret DOSTA JE BILO suštinski u pravu povodom svega o čemu se javno izjašnjavao.
    Samo napred i bez (trulih) kompromisa!