Западна Србија Најава Трибина

Саша Радуловић данас у Ужицу

Увођење ПОТПУНЕ транспарентности, подршка малим и породичним предузећима, заустављање пљачке државног земљишта, увођење универзалне социјалне заштите, оверених здравствених књижица и социјалних пензија за све који напуне 65 година живота…

Sasa-Radulovic

Ово су само неке од тема из предизборног програма од 20 тачака покрета Доста је било „Година прекретнице. Последњи воз за Србију

 

Дођите данас на трибину од 18 до 20 сати и разговарајте са Сашом Радуловићем, питајте га како функционише партократија и у шта се сам уверио док је био министар привреде.

 

Трибина ће се одржати у Месној заједници „Центар“, Димитрија Туцовића 97, у Ужицу.

 

Ознаке
Доста је било

Доста је било

3
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ДЈБ МладеновацЕрцовFix'n'Tweak Recent comment authors
најновији најстарији
Fix'n'Tweak
Гост
Fix'n'Tweak

Malo lektorisite prvu recenicu da neko ne bi pomislio kako se zdravstvena zastita (overa knjizica) odnosi na starije od 65.
Pozdrav

Ерцов
Гост
Ерцов

Поштовани господине Радуловићу,

Присуствовао сам јуче на Вашој трибини у МЗ Центар у Ужицу, у потпуности подржавам идеје за које се залажете и имам само речи хвале. Одлично је што обилазите целу Србију и што непосредно контактирате са грађанима, тога треба да имја још више. Добронамерни савет – немојте се превише заностити популарношћу на друштвеним мрежама, то је одличан успех али нико не може да вам гарантује да ће сви ти што шерују Ваш садржаје и прате Вас на твитеру изаћи на гласање и подржати Вас. Мени делује да су то више интернет гласачи које ће мрзети да се одвуку до бирачком места.
Јуче нисам стигао да Вам поставим једно питање у вези Вашег ангажмана као стечајног управника. У причи са људима често Вас помињу као професионалног стечајног управника који је угасио силне фирме и од тога се обогатио. Та прича је пласирана са медија и ја знам да није тачна, али због остатка јавности би ваљало да напишете неки текст и/или да на трибинама објасните грађанима шта сте и где сте радили као стечајни управник и тако разбијете мит о томе.

Поздрав и свако добро!

ДЈБ Младеновац
Едитор
ДЈБ Младеновац

Поштовани, наравно да приче које су пласиране у неким медијима о Саши као стечајном управнику нису тачне, већина и не зна шта је посао стечајног управника, па смо због тога на нашем сајту објавили Сашин текст на ту тему.
http://dostajebilo.rs/patologija-srpske-privrede-sta-je-posao-stecajnog-upravnika/