Политика Саопштењe

Синдикати Србије подржали Сашу Радуловића

Удружени синдикати Србије „Слога“ дали су данас безрезервну и пуну подршку Саши Радуловићу поводом лажне, предизборне, кривичне пријаве коју је против председника покрета Доста је било поднела Мира Баста, представница фантомске организације Заједнице синдиката.

У писму, које је потписао председник синдиката Слога Жељко Веселиновић тврди се да је против Мире Басте, поднет низ „кривичних пријава за покушај рушења синдиката и нанету материјалну штету“. У писму се наводи „пружамо вам пуну и безрезервну подршку, будући да добро знамо ко је она и по чијој команди и инструкцијама ради“.

Покрет Доста је било је већ раније упозорио да је подношење кривичне пријаве против Саше Радуловића део предизборних манипулација које против њега оркестрира Александар Вучић.

[PDF] У прилогу писмо Удружених синдиката Србије Слога

 

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • podrska je sve veca i veca, pobeda potpuno izvesna, iako gazda prikriva 20 stanova od kojih je jedan na starom gradu u beogradu blizu prokopanog parka preko puta kafane hercegovina vise od pola godine gde je kako pricaju komsije bugarski biznismen shinishov pronasao naftu i napravio rudnik koji ometa saobracaj skupa sa segamegadens direktorcicima i bitangicama.

  • Ako se ne varam, ovo je prva javna i prava podrška! Prva pobeda!!!
    Veoma je lepo i za duboko poštovanje, što su članovi izvornog USS Sloga prepoznali nepravdu, koju je njihov ”bivši i najureni član” pokušala da učini Pokretu DJB i Saši Raduloviću i što su USTALI U ODBRANU ISTINE!
    VELIKO IM HVALA NA TOME!
    Još više bih bio zadovoljan, kada bi prepoznali program Pokreta DJB kao JEDINI ISPRAVAN u ovom trenutku i kada bi ga podržali na sledećim izborima. Ovom prilikom ih pozdravljam i pozivam da razmisle o tome!
    Predlažem da se ovo pismo odmah prosledi svim elektronskim medijima. Sada je pravi trenutak za akciju! Bio bi to svojevrstan test za njih. Neko će ga ipak objaviti. Ova vest mora da stigne do što većeg broja simpatizera!!!
    Dosta je bilo!

  • Postovani, kao vas aktivni simpatizer pokusala sam da podelim sa prijateljima na facebook-u ovaj tekst kao i tekst Tatjane Macure Masovne zloupotrebe u kampanji (kako to, inace, obicno radim) ali se u oba slucaja umesto naslova pojavljuje Page not found. Ocigledno postoji neki problem, a uzevsi u obzir situaciju i razne nacine na koje vlast pokusava da onemoguci da se vas glas cuje dalje i jace, ne bih bila iznenadjena ni da je u pitanju neka nova sabotaza. U svakom slucaju, proverite o cemu se radi. Veliki pozdrav!

    • Поштована Александра, пропуст се десио са наше стране, сада можете шеровати. Хвала.

    • U kakvoj drzavi zivimo, nije slucajno sto u poslednje vreme postajemo i malo paranoicni. U svakom slucaju, vazno je da je propust otklonjen. Nastavljam da vas pratim i naravno “sirim dalje”. Do pobede! : )

  • Da li ce najzad resiti stanje radnika koji su potpuno nezasticeni od strane poslodavaca? Da li jacanje sindikata koji bi trebali da stite prava i ekonomske interese radnika pa cak i pred sudom pije vodu? Da li je opcija uvodjenje obaveznog clanstva u sindikata pri zaposlenju pravno i zakonski moguc? Ovo clanstvo vidim kao jedini put da se obuzdaju i primoraju poslodavci da rade po zakonu i da se uvede red. Mislim da bi se tu konacno resilo NE placanje prekovremenog radnog vremena pa do kasnecih plata i prijava radnika jer bi sindikat bio tu koji bi uvek po potrebi disao poslodavcu za vrat a ovaj bi bio primoran da postuje zakon. A pogotovu da stanu u zastitu radnika za te famozne probne radove koje ne placaju. A ujedno bi bio protivteza uvodjenju robovlasnickog drustva koje su zastupale sve stranke na vlasti pogotovo DS i SNS. Sada su sindikati samo kozmeticka tvorevina sem policijskih sindikata koji su jedini pokazali kako se bore za svoja prava .

  • Поштовани,
    желео бих само да Вам скренем пажњу на мањкавост овакве подршке. У овој подршци се не види који орган синдиката слога (намерно малим словима) је донео одлуку да поржи покрет Доста је било. Ово је веома важно јер знамо да је господин Веселиновић склон да доноси одлуке и да се потписује у име организације. Како је на претходним изборима склапао некакве споразуме са несрећним Тадићем, тако и сада покушава да Вам се удвара, неразумевши принцип рада Вашег покрета. Има додуше пар позитивних ствари у овој подршци а то је да треба помоћи храбрима а посебно људима у невољи. За ово му се треба захвалити али убудуће у било какав аранжман са горе поменутим не треба улазити.
    С поштовањем,
    ПРАВИ СИНДИКАЛАЦ