Источна Србија Политика

Рудинац: Бићемо искрени заступници грађана

Улазак Покрета у локални и републички парламент је био потпуно очекиван. То је био наш први корак ка увођењу реда на нашој политичкој сцени, и зато смо у изборну трку кренули сами.

IMG_2613

И поред очекиваних отежавајућих околности: недостатак времена и новца, опструкција од стране власти, остварили смо то што смо планирали. За успех је вероватно било пресудно то што смо нови на политичкој сцени и што смо пристојни и одговорни људи. Указала се потреба за новим приступом у политици.

Планирамо да доследно спроведемо то што смо у кампањи најавили, пре свега потпуну транспарентност у активностима одборника, стручност и одговорност. У нашем раду биће нам неопходна подршка свих грађана у дефинисању и решавању конкретних проблема. Зато ћемо организовати редовне састанке са суграђанима на којима ће нам они износити своје проблеме. Најбоља захвалност нашим суграђанима на датом поверењу је да будемо њихови прави заступници у градском парламенту.


На кафи са одборницима

Од момента конституисања Скупштине Града, сви грађани Смедерева ће моћи сваке суботе да дођу у нашу канцеларију на кафу и својим одборницима изложе проблеме из надлежности локалне самоуправе.

Канцеларија ће, такође, бити отворена сваког радног дана од 17 до 20 часова.


Не плашимо се снаге владајуће коалиције јер сматрамо да није заснована на чврстим темељима. Добродошли су сви савезници који се слажу са нашим основним принципима, који се нису досад компромитовали и чији је главни интерес просперитет нашег града. Иако сматрамо да су постизборне коалиције оправданије од предизборних, још је рано говорити о било којој конкретној сарадњи, нарочито за нас који први пут улазимо у скупштине. Све остале политичке опције су већ виђене и неспособне да преузму лидерство у раду опозиције. Ипак, надамо се сарадњи и новом профилисању политичке сцене.

Верујемо да наш град може да постане боље место за живот.

Извор: Наше новине

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Mozda bi pored kancelarije u centru okruga svakog radnog dana bilo pametno imati i po jednu obicnu tezgu u centrima okruznih opstina gde bi clanovi pricali sa svojim sugradjanima bar jednom sedmicno.