Говор Политика

Мирослава Миленовић: За потпуну транспарентност

Мирослава Миленовић, ново појачање у покрету и заменица председника Доста је било, подсетила је на конференцији у Медија центру да је годинама сарађивала са Сашом Радуловићем, да су заједно држали тренинге полиције и тужилаштва, са Верицом Бараћ радили извештаје, били у Министарству привреде и разишли се због њеног тадашњег уверења да “кроз институције систем може да се промени или бар закрпи”.

miroslava-milenovic

— Саша је тад био у праву. Нажалост, моје ангажовање у Савету за борбу против корупције није дало резултате које сам желела и очекивала. Много је извештаја Савета изашло али до данас нема реакције и нисмо успели да донесемо бољитак друштву и држави. Нажалост, независне институције се све више разграђују, сваког дана смо сведоци да је ситуација још гора, посебно у медијима. Чланови РЕМ се бирају по партијској сервилности и жељи да се ништа не промени, а о нетранспарентном финансирању, намештеним тендерима и играма да се медији додатно дисциплинују, о цензури и аутоцензури да не причам, ситуација је гора него 2015.г. кад су ти извештаји Савета изашли.

— За потпуну транспарентност се залажем целог живота. Не разумем шта значи нетранспарентан или тајни уговор. За мене је он увек коруптиван, јер да није, био би потпуно транспарентан. Не разумем шта то треба да се скрива и због чега суду јавности не бисмо увек полагали рачуне и због чега не бисмо признали да нисмо били способни и препустили место онима који знају и умеју.

— Интегритет је неопходан за оне који ће водити земљу. Морамо да знамо да само једна лаж уништава интегритет и да он поново неће моћи да порасте. Зато је потребно да се на једном месту окупе сви поштени људи, људи са интегритетом, да Србија не иде више уназад и да можемо да живимо као сав нормалан свет – рекла је Миленовић.

ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Оставите коментар

6 Коментарa на "Мирослава Миленовић: За потпуну транспарентност"

avatar
2500
најновији најстарији
misko
Гост
misko

Nastavite da okupljate pristojne, postene, obrazovane ljude u Pokretu DJB, to ce biti nase najvece bogatstvo i prednost nad ovim ,,risticevicima,,.

Borislav
Гост
Borislav

DJB je jedna od retkih političkih snaga, sada već respektabilna, koja nudi nov kompletan sistem. To se koliko ja znam nije desilo od 1945.
Učestvovaću u tome jer to je i moj pogled na političku scenu. Kad taj sistem koliko-toliko zaživi moći ću da se potpuno posvetim svom poslu.

Иван
Гост
Иван

Bravo!
Sto vise ljudi shvati da je potrebno aktivnije ucestvovati u stvaranju novog sistema kroz DJB, to cemo pre do njega stici.

Drznik
Гост
Drznik

Nego odgovorite vi meni kako je Andrejeva firma jos aktivna ako je osnivanje „nistavo“, kao sto pise na sajtu APR-a.

http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseAnnotations/3292803?code=C2087A7ACAD3F33A510FF1134BDB05E337445B79

BČJ
Гост
BČJ

Nova ali zvanično, a u stvari ona je jedan od stubova pokreta. Mogu slobodno napisati desna ruka Saše Radulovića, neskromno ću napisati da je upućenija i da ima više znanja od samog Saše Radulovića. Isti je u stvari nju slušao kako treba da se radi u ministartsvu u kojem je bio ministar. Žena je stručna i poštena. Te dve stvari su izuzetni bitne. Pišem ponovo, „jača“ je od Radulovća, ;). Sve ovo sam „dojmio“ na predstavljanju knjige Mašine za rasipanje para. A to je i OK, treba se okružiti boljim od sebe.

Mila
Гост
Mila

Prica sa porukom
Upale dve zabe u lonac s mlekom.Jedan pomisli:gotova sam,potone i udavi se!Druga je besumucno mlatila svojim i prednjim i zadnjim nozicama…..ujutro je osvanula sedeci na buteru koji je izbućkala svojim nožicama!