Политика Саопштењe

РИК да се не игра кандидатуром Белог

Републичка изборна комисија покушава да оспори председничку кандидатуру Љубише Прелетачевића Белог са срамним изговором да испред имена предлагача не стоје два слова – ГГ (група грађана). То је противзаконито и Доста је било се преко својих чланова РИК-а заједно са члановима РИК-a из Двери и Тадићевог СДС-а бори да кандидатура Белог буде проглашена.

Беспризорном чину кумују чланови РИК-а из Шешељеве Српске радикалне странке, уз подршку владајућег СНС. Очигледно је да је страх Александра Вучића од губитка власти  на овим избрима огроман. У 13ч је заказана седница РИК-а на којој ће се одлучивати о кандидатури Белог.

Покрет “Доста је било” позива РИК да се не игра са неспорном вољом бирача и прогласи председничку кандидатуру Луке Максимовића, у јавности познатијег као Љубиша Прелетачевћ Бели, и да се не игра вољом више од 12.000 грађана Србије који су му дали потпис подршке. Та воља бирача је неспорна, јасно се види из 12.000 формулара изјава које су попуњене по закону. Измишљати разлоге попут онога да на формулару испред имена групе грађана нису написана два слова ГГ вређа интелигенцију бирача.

Срамни су и покушаји чланова ДС који су до јуче позивали да се не помаже Белом у прикупљању потписа, а од синоћ  на друштвеним мрежама неуморно “доказују” да Прелетачевић није ваљано попунио формулар. И они се плаше Белог, мислећи да он “одузима гласове” “њиховом” кандидату. На исти овакав начин је ДС у априлу прошле године покушавао да оспори листу ДЈБ на покрајинским изборима и изборима на Врачару и Старом граду. Ово чини велику штету кандидату кога подржавају.

Циљ ових избора је победа против катастрофалне власти Александра Вучића и спречавање нових пет година мрака. У ситуацији кад нема једног заједничког кандидата опозиције, победа се постиже великом излазношћу бирача. Кандидатура Белог доприноси том циљу, он је у стању да на биралишта изведе младе људе који би иначе апстинирали јер ником не верују.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Beli Preletačević predao je Republičkoj izbornoj komisiji u zadnji čas više od 12.000 potpisa za predsedničku kandidaturu.
    Članovi Republičke izborne komisije vodili su sinoć raspravu o (ne)ispravnosti potpisa. od 10.000 neophodnih potpisa, 9.902 potpisa je neispravno iz formalno-pravnih razloga.
    Ulazi li to Srbija u političko ludilo?
    Dok se svet bavi gorućim civilizacijskim problemima mi raspravljamo o pravnom formalizmu.
    Trla baba lan 🙂

  • Nije vreme za napadanje DS, posebno zato što su to napadi na jednog od kandidata koji može da pobedi Vučića. Da je Beli napravio propust – jeste, ali umesto da svi pomognu koliko mogu, stvara se loša atmosfera u opoziciji. Doći će vreme i mesto da se vidi kakav je ko i kakve su mu namere. Molim Vas da prestanete sa bilo kakvim napadima na opozicione stranke, bez obzira na njihovu prošlost. Sad nije vreme za to, jer ovo su predsednički izbori i glasamo za ljude, a ne za stranke. Nanosite štetu, ne samo pokretu, već i ljudima koji vas podržavaju.

    • DS koliko se iz poslednjih poteza vidi više nije opoziciona stranka, pošto se pridružila SNS-u i Radikalima u opstrukciji Belog

  • Svaka cast DJB. Jedini pokret tj stranka kojoj se moze verovati. Nesebicna podrska kandidatu koji nema veze sa DJB sa kojim se SNS,RS i RIK igraju kako im se prohte.

  • Izgleda da ce mu omoguciti 48 sati da ponovo sakupi. Pomozite mu sa vasom infarastrukturom. Cekao sam jednom par sati da mu dam potpis, cekacu jos jednom bez problema ako je neophodno…

  • Sasvim je “normalno” i očekivano da se SNS i SRS udruže! Ali ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakvu reakciju i ponašanje DS-a!?
    Sve ovo će ih skupo koštati na predstojećim izborima! Moje simpatije prema g.Saši Jankoviću su bile velike i skoro da sam hteo da mu poklonim svoje poverenje. Međutim, nakon podrške koju je dobio od “žutih” (za koje sam nekada glasao), moj glas ide g.Raduloviću uz veliku želju da će BELI savladati prepreke koje nameću besmislene procedure? Ukoliko BELI postane kandidat, iskreno se nadam drugom krugu i NE BIH IMAO NIŠTA PROTIV DA ON POSTANE NOVI PREDSEDNIK SRBIJE !!!

  • Mislili skotovi da su za 5 godina oterali iz zemlje dovoljan broj mladih, koji ionako ne bi ni pod razno glasali za njih! Samo neka se igraju. Ima da nestanu. A i treba. Na mladima svet ostaje!

  • GREŠKA! Opet. Pa, dokle? Ne plaši se Jankovićeva kamarila, Šutanovac i ostali biznismeni koji odlično i odlučujuće saradjuju sa organizovanom grupom na vlasti, da Beli njima oduzima glasove, jer Janković ni u snu nema kapacitet za pobedu , niti u drugom, niti u 42. krugu, već je akcija usmerena na – onemogućavanje izlaznosti ! Ponoviću ono na šta sam ukazivao još na početku Jankovićeve kampanje – “frajer” radi za – vlast! I nije on “dobrica” koga su okružili loši momci – već je on (američki)novopostavljeni vodja – koji je okupio oko sebe one koji mu odgovaraju, i sa kojima ima 2 zadatka: da razbije jedinstvo opozicije, zbog čega se planski i samokatapultirao daleko pre svih i pre dovršenog dogovora opozicije, a potom i odbio bilo kakvu saradnju i podršku bilo kom drugom ko – nije on, i drugo, da ukoliko se desi da Vučić – koga su Amerikanci jasno podržali dolaskom Palmera i njegovom “preporukom” (naredbom) istinskoj opoziciji da ne dira i previše ne napada Vučića – ipak pukne na ovim izborima, Janković posluži kao alternativa – po istom receptu “osveženja” usled “zamora materijala” (odlično izvedena igranka pred gradjanima, zamena Tadića – Vučićem, zbog neispunjenih obećanja – zamenom “novim” igračem, još gorim, ali zato odanom američkom putu uništenja srpske državnosti i naroda).

  • Na stranu što se pravni propisi ne mogu tumačiti tako da tim tumačenjem ukida njihova svrha nekog, ovde se može staviti još jedna mala pravna primedba: posao prikupljanja potpisa poveren je javnim beležnicima sa zvaničnim onbjašnjenjem da je to zato da bi one overili regularnost podnetih potpisa u tačno određenu svrhu, za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića (dakle ne za izgradnju dečjeg vrtića ili radi prava na nasledstvo). Još jednom, garantovali su, u ime države, valjanost potpisa upravco u tu svrhu! Radikalno-napredni članovi RIK-a, međutim, sada se prave da ta obaveza notara, odnsno države, nije postojala i izmišljaju problem tamo gde ga nema, u providne svrhe protivustavne promene volje građana.

  • Koliko sam ja čuo radi se znači o tome da Notari nisu stavili ispred imena GG (Grupa Građana). To su krivi Notari, pa predsjenik Srbije nemora znati i imati ni jedan razred škole. Čak može imati i kupljenu diplomu, kao Toma – Diploma . Notari moraju doći i to riješiti po meni ili su to radili po nalogu “lutkara” dirigovano. Radili su sve da bude FT1P (Fali Ti Jedan Papir), Mica Ubica sa šaltera širom Srbije ušla u RIK. do pbjede . Idemoooooooooooo…

  • Evo poruke T. Nikolica glasacima
    https://www.youtube.com/watch?v=3ARrzuaWWLM

    Postupci RIKa predstavljaju legitiman razlog za pobunu! Sprecavanje kandidature Belog je protivzakonito. Visi pravni akt ima primat. Ako institucija ocigledno krsi zakon onda ne preostaje nista drugo do vaninstitucione borbe sa svim rizicima. Ovakva provokacija moze rezultovati vaninstitucijalnom borbom za gradjanska prava. Niko, ni jedan organ ili institucija nema pravo da svojim delovanjem ili nedelovanjem uzrokuje destabilizaciju zemlje. To je veoma opasna politika kakvu je sprovodio Milosevic.

  • Sigurno je da DS kao nekada ima putera na glavi, ali bi bilo dobro da se ni vi ne obrusavate na opozicionu stranku DS jer time veoma stetite Sasi Jankovicu koji je prvenstveno kandidat gradjana. Duplo golo postizete, jer kao prvo ne dobijate glasove koji bi isli Sasi, a kao drugo ne pravite veci mulj koji u opoziciji, jer ce mnogi pomisliti da pokusavate da ovim putem poentirate za sebe! A niste glupi da iz ove galimatije najvise poentira AV! A vi to ne zelite, ili sam pogresno razumela?

    • Ne, nego treba ćutati i smeškati se dok Šutanovac minira opoziciju zarad spasa svog leša od stranke.

    • Sasa jankovic gubi glasove zbog DSa a ne zbog radulovica. I ja sam do skoro bio siguran da cu glasati za SJ, cak sam i na ovom sajtu potencirao da ga treba podrzati ali vec sam razocaran
      Prvo, nisam cuo od Jankovica stav da ce podrzati opozicionog kandidata ako neko drugi prodje u drugi krug izbora. Svi ostali kandidati su se izjasnili o bezuslovnoj podrsci
      Drugo. U prvi plan je oko sebe okupio vrh propalog DSa koji hoce da opere svoju biografiju preko SJ. Sutanovac mu je sef izbornog staba. Od gradjanskog kandidata postao je kandidat DSa.
      Sutanovac poziva gradjane da ne daju potpise Belom. Jankovic cuti.
      DJB, SDS, Dveri protestuje protiv odluke RIKa da ne prihvati kandidaturu Belog, Jankovic cuti…
      DJB pomaze skupljanje potpisa za Belog, DS se protivi, Jankovic cuti
      Steta je sto je jedan dobar kandidat kao sto je Sasa Jankovic dozvolio da ga savetuju celnici DSa koji su svojom mudrom politikom od najjace parlamentarne stranke napravili stranku koja se bori za cenzus.
      Sa takvim strucnjacima ce na sledecim izborima biti ispod cenzusa.

  • Oni se nama rugaju ne znam šta drugo da kažem. Na prošlim izborima smo imali listu sa dokazanim falsifikatima a sad su problem 2 slova, nadam se da će se prizvati pameti jer alternativa nije dobra ni za koga.

    • definitivno mu je bolje da prihvati…ali on je (na nasu srecu) dovoljno glup i prepotentan, pa ce se opet zaigrati 😉

  • Ово је све већ виђено и показује праву природу “система лавиринта” за заштиту партократије свих боја. То је вододелница политике, та шума подзаконских процедура је филтер за обичне грађане и решава се само политичком вољом да закон буде закон за све.

  • Mnogo ljudi ce dati svoj glas Belom. Kandidatura ima da prodje na kraju i ovo mrcvaljenje ima da se naplati izlaskom velikog broja apstinenata. Ja licno poznajem nekoliko koji nikada nisu glasali ili su odustali ranije, a dace sada svoj glas Belom. Ima tu raznih profila ljudi, ali im je zajednicko da ne veruju sadasnjoj poziciji i opoziciji. Uvek su imali to neko ALI kada potegnes pricu i davno sam prestao da ih ubedjujem zasto naprimer treba dati glas DJB. Da bi se vratila ljudima vera u politiku moraju imati jasan utisak da su oni tim promenama pomogli. Glasanjem za Belog, otvaranjem drugog kruga i rusenjem Vucica ce upravo i dobiti takav utisak, a to je ono najvaznije. Kao sto je DJB na prvim izborima imao zanemarljiv procenat pa uzdigao sebe vec na sledecim tako ce i dobar deo apstinenata vratiti zaokruzivanju onog trenutka kada uvide da njihov glas znaci i vredi! Beli je samo ideja, personifikacija svega onoga sto ljudima lezi na srcu i sto ih tisti. Beli mora biti na listicu! Radulovic ima moj glas, a da nema Radulovica zaokruzio bih Belog sa zadovoljstvom!

  • Sasa Jankovic ce izgubiti zbog DSa. Pada mu rejting a on to ne shvata. Milo mi je samo sto ce i DS potonuti sa njim. Mnogi sa kojima sam razgovarao posle pocetne podrske koju su davali SJ sada ne zele da ga podrze bas zbog toga sto su ga preuzeli zuti kao “svog kandidata”
    Ove poruke koje salje sutanovac i simpatizeri DSa samo im obaraju rejting.
    Takodje je steta sto se sam SJ ne oglasava u vezi manipulacija kojima pokusava RIK da ospori kandidaturu belog.
    Ne zelim da pomislim da DS i SJ svesno rade u Vucicevu korist.
    Voleo bih da cujem Jeremica u vezi ovih desavanja.

    • Ne gubi Saša Janković zbog Ds, već Saša Janković RUKOVODI re-okupljanjem Nato snaga u Srbiji. On je planirana američka rezerva, u slučaju da dodje do neplaniranog, da Vučić sklizne sa prestola. Zato je u orbitu katapultiran čovek za razbijanje opozicije i onemogućavanje svakog celovitog i jedinstvanog dogovora, a čije je celokupno “privredno”, političko” i “medjunarodno” iskustvo – slanje i pečatiranje predstavki, žalbi, primedbi ka raznoraznim institucijama, njihovim službama, šalterima. Bio je to odličan posao, za dobru lovu i ladovinu, sa 50 pomoćnika. I – sad pravac za predsednika. Bravo.

  • Narodu je dogorelo do nokata! Ako proglase kandidaturu Belog nevazecom imace nerede na ulicama. Treba obavestiti ambasadore da uticu na Vucica ako zaiste zele mir u regionu.

    • Zar ne vidite da jeVčiću cilj da se u Srbiji stvori haos, da mu to bude opravdanje za sve što je godinama obmanjivao, lagao i pljačkali gradjane! Tamo će da prikriju i sve javne pljačke RTB i drugih. Sve pljačke gradjana, preko institucija sistema…

    • Beli se oglasio na društvenim mrežama porukom
      “Kolege iz DJB, meni vaša podrška nije potrebna!
      Mene će moj narod podržati kad bude trebalo.”
      Vilogorski ponovo ispravno zaključuje Dil je napravljen.
      Politioka je stvar mogućeg.

  • Svaka cast Radulovicu, na proslim izborima sam bio za njega, ali me je malo razocarao u skupstini Srbije. Ali sada pokazuje da je odlican lik, i svaka mu cast za ovo sto radi za belog. Ti iz RIK sada cekaju poziv i da cuju ili pustaj ili ne, e sada videcemo sta ce biti, ali ako bude ne pustaj bice zaebano. U svakom slucaju Radulovic ispao covek i borac protiv ove gluposti, dok Jankovic i Jeremic cute, a i onako nisu nesto ovog podrzava DS, a ovog Selja Silic, obojica su se prodali za nista i zato nece dobiti nista. AVE BELI SAMO JAKO!!!

  • Ako ne prihvate kanditaturu Belog, ispred RIK-a postaviti sator,dovesti notare i prikupljati potpise, kad je Vucic za 3 sata imao 60000 potpisa, moze i Beli za 48 sati prikupiti dovoljno.

  • Jao ljudi sta se radi, neka Maja iz Jankovicevog tima troluje da se oni bore za Belog (treba oprati DS jer su pozivali da se Beli ne podrzi potpisima) , dok clan RIK Milos Pavlovic tvrdi da to nije istina i da se jedino clanovi DJB, Dveri i V. Jeremica bore za Belog
    https://twitter.com/PavloviMilo
    https://twitter.com/maja018

    Opet APELUJEM SIMPATIZERIMA DJB

    da apeluju simpatizerima DJB da glasaju za Radulovica
    Jankovic ima svoje i DS glasace, Jeremic ima svoje i NDS glasace, Beli ima masu mladih i apstinenata, Obradovic Dveri, a Radulovic jedino nas, i neglasanjem za njega stvaramo laznu sliku da je DJB ispod cenzusa sto SNS i DS jedva cekaju da vide!
    A u drugom krugu podrska opozicionom kandidatu! ( Ne znam kako cu naterati sebe da glasam za Jankovica ako on bude u drugom, ali nateracu se nekako)

  • SNS je u problemu. Napravili su zvrcku za koju su mislili da ce im proci, ali su ostali vecinom stali uz Belog i time sprecili ponistavanje skoro svih pisanih podrski. Sada je situacija napeta jer se ne zna sta je pametno raditi i kako sada umanjiti stetu po SNS. Za to vreme Beli belezi ogroman broj novih ljudi koji ga prate preko socijalnih mreza! Sve vise ljudi cuje za njega, sve vise se prica o njemu i sve vise ljudi naginju da ipak izadju na izbore i daju mu glas! Jos jedan veliki problem sa Belim je sto ankete ne mogu nikako biti pouzdane da bi se utvrdilo kako on uopste stoji! Velika vecina njegovih glasaca NECE reci za koga ce glasati ili ce terati kontru pa reci Vucic, Seselj ili neko treci. Koja je stvarna politicka moc Belog? Po meni dovoljna da pomogne u dokazivanju da je Vucic ranjih. Najgore za Vucica je slab procenat u prvom krugu i ne tako blizu pobeda kako se nadao! Dve nedelje nakon prvog kruga je drugi, a 14 dana je dovoljno da narod pocne da prica na glas i da komentarise situaciju u kojoj jedan covek bez ikakve politicke podrske i sredstava uspeo da nasteti “velikom vodji”. Tu dolazimo do toga da ljudi osete slabost, a to Vucic ne bi jer je to uvod u poraz. Zasto Vucic ranije nije zaustavio Belog? Najverovatnije jer niko u njegovom krugu nije shvatio kolika je pretnja Beli i da ne govorimo vise od par desetina hiljada glasova vec o ozbiljnoj armiji glasaca. Tacno se moze videti ko je na liniji pobede protiv Vucica, a ko sa njim ili makar za licne interese. Do sada je samo DJB dao podrsku nesebicno jer SHVATA jasno koja je uloga Belog i zna da je Beli sansa koja se ne sme ispustiti! Vucic je u panici, prica se da je promenio marketinsku agenciju, izlivi gneva prema njemu su sve veci, a belobotovi kako sebe nazivaju su uspeli da ga pobede i u + i – na komentarima! Nesto sto je bilo nezamislivo jer armija placenika nije uspela da iskontrolise masu koliko god besomucno kliktali po komentarima!
    Beli je sve izvrnuo naopacke! Kaze Vucic “ne vidim program”, glasaci Belog odgovore “pa programa i nema”. SNS izadje na ulicu i deli pamflete kako je Beli prevara sa pojedinostima izmisljenim ili mozda ne, a aktivisti Belog uzmu te pamflete i dele na mestima gde su skupljali glasove! Beli i ljudi oko njega kojima ne manjka inteligencije su stvorili lik koji se narodu na prvu loptu svideo i za kojeg ni “veliki vodja” nema argumente. Na svaki argument ce mu doci samo “pa sta”. Dosta je ljudima vise da se gazi po njima, da se obecavaju kule i gradovi i da to slusaju po 24h na televiziji hoce ljudi malo da se igraju sada!
    Po meni Beli nema sanse za drugi krug koliko god neki zvucali optimisticno na netu, ali da ce imati svoju armiju glasaca i da ce okrnjiti Vucicevu vladavinu hoce! Jos ovo sa RIK daje Belom besplatnu reklamu koju ne bi osmislila niti jedna marketinska agencija, a koje naplacuju masne honorare! Pa samo ono skrabanje plakata AV u AVE Beli je odlicna ideja! Planirao sam da dam glas Radulovicu i nakon sto je jos jednom pokazao da zna da prepozna visi cilj od licnog jos sam sigurniji da je to ispravna odluka!

  • Da li je neko procitao vest da je borac za demokratiju Vesna Rakic-Vodinelic napustila sednicu RIK zbog Radetine zvonjave mobilnog telefona? Ne znam ciji je ona predstavnik u RIK, verovatno DS-ov, ali, svejedno, u situaciji kada je tamo,koliko shvatam, preglasavanje oko Preletacevica, njen postupak je besraman!

  • To da moze da se pritiscima i zabranama onemoguci kandidat koji je POSTENO sakupio validan broj potpisa – to mogu slobodno da zaborave. To vam je kao lonac koji vrije, ako stavite poklopac, iskipece sve napolje.

  • Samo nam treba da jos jednog klovna placamo iz vec poharacene narodne kase i jos 100 njegovih drugara koji nista nece da rade. Da li je neko cuo da je taj preletacevic ista uradio osim sto je sebi obezbedio neradno mesto sa dobrom platom?
    Da je ovo normalna zemlja taj komedijas ne bi mogao da podnese zahtev za kandidaturu….mogli bismo i Ziku Obretkovica da kandidujemo ako cemo da teramo sprdnju…….i zemlju i politicare i narod sup..

    • Добро питање, “да ли је ово нормална земља”! Да, у праву си, ми нисмо нормална земља, и зато се дешавају овакве ствари, сатира, спрдња са идиотима на власти. Те кловнове можемо уклонити са њиховим оружјем, а то је коме(н)дија са изборима да се докаже да они не вреде много. “Глави коме(н)дијаш” нас лаже и замајава све мислећи да је паметан, а уствари је само безобразан и екстермно бахат, а његови следбеници су за анализу, нису чак ни коме(н)дијаши, сигурно знате бољу дефиницију!

    • па уплати поламилиона за оверу гласова за Жику Обретковића и кандидуј га, ко ти брани

    • Жику Обретковића већ имамо у врху власти и на сваком локалу, а што се Белог тиче, одакле идеја да он има нерадно место са добром платом?

    • Odlično si rekao:da li je iko čuo da je negde radio a obezbedio je neradno mesto sa dobrom platom i velikom moći?Naravno,mislio si na aktuelnog premijera!!!

  • Beli je važan… Za njega bi glasali mladi i apstinenti, a to znači da bismo imali veću izlasnost koja može dovesti do drugog kruga… Jedino DOSTA JE BILO to razume… Dok Jeremiću i Jankoviću ovi izbori služe isključivo za opipavanje pulsa naroda, povodom osnivanja novih stranaka u bliskoj budućnosti, samo je Radulović dovoljno mudar da pruži podršku Belom… Isključivo velika izlaznost u ovim uslovima može nauditi Vučiću… Cilj je jasan.

  • Drago mi je sto ste podrzali Belog. Beli je pokazao da prava ideja u pravom trenutku sigurno uspeva ! Naucite nesto od Belog. Mozete vi I bolje I morate bolje zbog vas I zbog svih nas.

    • Moze, ali ljudi se plase. Belog podrzavaju mladi. Ne zamerite DJB. Konkretno u Pomoravlju nema odbora. U Svilajncu i Paracinu DS je i dalje jaka, kao SNS. Sve je to pozaposljavano po opstinama i ostalim drzavnim firmama, sredovecni ljudi, porodice treba da prehrane, decu da skoluju. Privrednici, poljoprivrednici i obicni radnici ne smeju da im se zameraju da im ne bi otezali zivot, da ne bi izgubili posao, zaradu. Tako je od 90-ih. Nekada SPS-JUL, zatim DS, sada SNS i to sa Vucicem na celu, ministrom informisanja iz doba SPS-JUL. Vrh DJB ne moze znati na lokalu ko je iskren, ko nije. Pred prosle izbore je unisten odbor u Jagodini, od strane zna se koga, moguce i zastrasivanjem. Verovatno je tako i u drugim manjim opstinama. Srbija je zaglibila duboko. Zato, AVE Beli i dosta je bilo!

  • Gledam sjednicu RIK-a realiti, “Marićevi Parovi” nula, za ove likove iz vlasti su akademici i što jeste nisu ukrali diplome. Ako se donese odluka da se treba “Beli Preletačević” obavezati da dopuni nedostatke. Kako će to uraditi kada ga nemogu obavijestiti. Naime naveli su da čovjek treba poslati potvrdu o prebivališu, a taj čovjek u suštini i ne postoji za ove idiote iz vlasti. Kako će obavijestiti “Belog Preletačevića”, ako su konstatovali da taj čovjek treba dostaviti mjesto prebivališta ne starije od 6.mjeseci i kao “činiim” se da ne postoji. Koje gluposti i kontradiktornosti majko moja. Pomozi nas Bože sada oko Vaskrsa da se riješimo ovog; polusvijeta, fukara, ološa i šljama. I više ti Bože nećemo dosađivati. Pomozi voljenu Srbiju sada baš za i oko Vaskrsa tvoga sina, kao hljeb nasušni nam je to potrebno. Bravo Saša za OTPOR i za ulazak u salu.

  • Pozdrav svima
    Ne znam sta se sve tacno trenutno desava sa Belim, ali sta god da bude jedan deo javnosti je prodrman, posebno neki apstinenti.
    1. Ako se prihvati kandidatura sa realnim dopunama. Eto i kampanje Belog. Animiranje apstinenata. Blizi smo drugom krugu.
    Ovo bih najvise voleo.
    2. Ako se odbije. Naravno Beli i DJB i mozda jos neko pokusaju da stvar isprave.neki od glasaca i apstinenata ce prepozbati trud i napor.
    3. Ako Beli i ne ispe, ospori mu se kandidatura, Prepoznatljivost Belog je porasla, neki aostinenti se nece “vratiti u apstinenciju”, nego ce mozda izabrati da glasaju za nekoga.
    4. Beli moze nastaviti da radi na izlaznosti,i ako ne bude kandidat mozda i bolje nego da je kandidat u kampanji (ponavljam: So ne bih voleo. Mislim ne bih voleo da mu odbiju kandidaturu, a znam da ce ako ga odbiju raditi na izlaznosti. Mudar je on. Valjda je zato sebi i dao nadimak Beli (listic))
    Izgleda da je stvarno Vucic samo olovkom povediv.
    5. Da li ima neka analiza koliki broj Vucicevih SNS glasaca su sada apstinenti?
    Pozdrav svima od jednog Zike

  • Bravo Radule, i od tebe ocekujemo ludosti, ali na pravom mestu, u pravo vreme i za prave ljude. Smatram da je tako sad bilo u RIK-u. Dobrih ljudi ima svugde, cak i u nekim strankama, ali samo ako se jos nisu ustolicili koristeci sadasnju javnu politiku. Sve te dobre ljude treba izvuci iz ideologija i stranaka i okupiti ih kod Belog, kod jedinog neustolicenog, neuhlebljenog. Bravo Radule!