Кампања Политика

ВИДЕО: Саша Радуловић – одрастање, одлазак и повратак у Србију

Саша Радуловић је једини председнички кандидат са искуством у приватном сектору.

Градио је компаније у САД-у и Канади од гараже до 150 запослених. Правио је производе који су били глобално успешни. Учествовао је у интернет револуцији. Данас се кандидује за председника Србије као највећи борац против партократије и режима Александра Вучића.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Mala sugestija. Malo više detalja o Vašoj kompaniji, kome je prodata, ako je to Adobe, malo i o njima, za koliko (nije neophodno ali bi ljudima bilo zanimljivo). Treba istaći poslovni uspeh. Želim što pre videti kompletnu biografiju. Biografija je problem većine kandidata a naročito potpuno otsustvo iskustva u privredi i niko ništa opipljivo nije stvorio.
    Kada je gostovanje na RTS-u? Očekujem da gostovanje bude što konkretnije….npr. “Zahtevaću od vlade da zakon o poreklu imovine stavi u skupštinsu proceduru, napisan je još pre 10 god. ali niko neće da ga prosledi skupštini”

    Ne zamerite na “pametovanju”.

  • Nadam se da će srpski narod i građani Srbije ovaj puta biti pametniji i brži mjesec dana. Biće pametniji i brži, tako što će umjesto sile i puške, snagom olovke izvršiti prevrat. Što će taj prevrat izvršiti prije u Aprilu, a ne u Maju, kao prije 114. godina. Budite pametniji i brži i samo naprijed bez straha do prevrata. Ideeemooooooooooooo…………

  • Супер!
    Озбиљно, кратко, јасно.
    Можда мало мање Пинокиа. Толико тога овај Покрет нуди, да не сме и овде Он да буде у првом плану.
    Коме се смучио, одбијаће га и овај спот.
    Људи више не могу ни да чују његово име.

    • Ма даааа.
      Нисте ме разумели.
      Мислио сам на Вучића.
      Да не крећу спотови са њим.
      Ма Радуле, него шта!

    • Peđa Poledica,
      ja zaista ništa nisam razumio ovu Vašu poruku. Možete li objasniti tko je Pinokio u spotu i čije ime ljudi nemogu ni da čuju njegovo ime? Molim i pokret DJB da objasni svoj odgovor gos. Peđi Poledici, kako je shvatio poruku peđe poledice ukoliko ovaj neobjasni. Pozdrav Peđa ili sam zaista glup ili su Vaše poruke “subliminarne” i meni nejasne . Pozdrav….

    • Јаооо, ја се заиста искрено извињавам на неспоразуму.
      Пинокио је, зна се – Вучић.
      Спот који афирмише Сашу (нашег кандидата), почиње са Вучићем (користим Он, јер избегавам да му пишем име или презиме).
      Када сам послао спот преко вајбера да радим кампању ; )), добио сам један коментар типа “аман, само Вучић, Вучић, против Вучића…”
      Наравно да сам као сваки добар Сашин пионир испеглао ствар, али мислим да коментар можда није био без основа.
      Иначе, ради се о некоме ко је наш симпатизер, могло би се рећи.
      Не кажем. Сцака част на упорности, храбрости и истрајности. И свако ради најбоље како зна. И сигурно боље него што би ја, иначе би био ја у споту : ))).
      Само кажем.
      Само напред!!!
      Надам се да сам сад мало разјаснио.
      Поздрав.

  • Nadam se da cete uskoro izbaciti i video o radu u vezi restrukturiranja preduzeca, pljaskaskoj privatizaciji i stecajevima, te navesti one koji su poverovali pinku nformeru itd. da razmisljaju o tome sta se desilo sa preduzecima kojih je mnogo vise nego onih u kojima ste bili stecajni, ko ih je sve i kako doveo do prosjackog stapa i sta je posao stecajnog i zasto niko ne proziva ostale stecajne upravnike.
    S postovanjem

  • Ovi izbori nisu protivu Vucica, ovi izbori su protivu Merkel & co, ne zive oni u Srbiji, jest da imaju nekih zaostavstina, ovaj se priprema jos i spomenik da im podigne.

    Da se razumemo, niko nije protiv njih, ali bih bilo dobro da Bosch plati radnike barem polovinu prosecne plate i u Srbiji, njihov izinjer sigurno zaradjuje desetak hiljada mesecno u Schwabskoj.