Kampanja Politika

VIDEO Saša Radulović (III): Karijera u Srbiji

Pomagao je policiji i tužilaštvu u borbi protiv korupcije. Radio je sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović na rešavanju predmeta pljačkaških privatizacija. U borbi protiv korupcije koja ubija Srbiju ga je zaustavio Aleksandar Vučić.

Borbu protiv korupcije nastavlja i danas se kandiduje za predsednika Srbije.

Pogledajte treći deo biografije Saše Radulovića

Saša Radulović

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

2
Ostavite komentar

avatar
2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Borislavdragan187 Recent comment authors
najnoviji najstariji
dragan187
Gost
dragan187

U Holandiji je izlaznost bila 80%,kada bi u Srbiji izaslo toliko jer bi bilo 2 kruga?

Borislav
Gost
Borislav

Drugi krug se u Srbiji dešava ako izlaznost bude 60-65%.
Ako izlaznost bude kao u Holandiji (75%) to bi bilo ravno revoluciji koja bi oduvala partokratiju i sve što ide uz nju!