Intervju Južna Srbija Politika

Radulović: Imamo sličan referendum kao 5. oktobra

Prenosimo vam intervju predsedničkog kandidata Saše Radulovića za niški portal Južne vesti.


Predsednički kandidat pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović kazao je da su izbori 2. aprila referendum na kome će se građani Srbije opredeliti jesu li za Aleksanda Vučića ili protiv njega. Smatra da će glasači “prazne novčanike i frižidere” povezati sa aktuelnom politikom vladajuće partije.

Radulović dodaje da će podržati bilo kog kandidata koji bude ušao u 2. krug sa Vučićem.

Kao što su izbori 5. oktobra bili ne za Koštunicu, nego izbori protiv Miloševića. Imamo sličan takav referendum i sada – rekao je Radulović.

On smatra da je najvažnije da opozicioni kandidati predizbornom kampanjom animiraju glasače da izađu na izbore.

Ne znači da će posle toga teći med i mleko. Znači da smo ponovo dobili šansu da ponovo napravimo nešto što je propušteno posle 5. oktobra, da napravimo uređenu državu. Bez toga imaćemo dodatnih 5 godina mraka. Svaki glasač treba da se zapita gde će biti za 5 godina, velika je cena ako misle da ne mogu ništa da promene, zato pozivam sve da izađu na izbore – dodao je.

Ceo intervju sa Sašom Radulovićem pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Izvor: Južne vesti

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

3 Komentara na "Radulović: Imamo sličan referendum kao 5. oktobra"

avatar
2500
Sortirajte po:   najnoviji | najstariji
Borislav
Gost
Borislav

Ako nemamo pristupačne nacionalne medije imamo lokalne. SR posle Vranja uspeo je da gostuje u Niš(u). Pre aprila 2016. jug je bio ne zatvoren već cementiran. Rezultat je očit.
B. Ako neko vidi neku sličnost sadašnje kampanje sa kampanjom 2000. protiv Miloševića u ulogu Zorana Đinđića u njoj potupno je u pravu.

Gospodin Špigl
Gost
Gospodin Špigl

Izbori su bili 24. septembra 2000. ako ćemo precizno.

igor
Gost
igor

Obratimo blagovremenu i dužnu pažnju – na sprečavanje kradje. Listići da IMAJU SERIJSKI BROJ. I da se samo par sati pred izbore – vrši nasumična, odnosno, žrebna, distribucija. Opozicija mora insistirati na tome. Javno.Stalno. U suprotnom, udju sa zaokruženim, od ss komesara Sns unapred dobijenim sa AV zaokruženim listićem, ispred ih potom sačeka taj isti komesar Sns zadužen za to biračko mesto – da mu vrate prazan,i oni znaju da im je taj mučeni glasač (pritisnut, jer mu je zaprećeno gubitikom posla, pa i čitavoj mu familiji – tzv.kapilarni glasovi, a, zapravo, krv sisaju iz aorti) – odradio posao. To se MORA sprečiti ! Spiskovi zaposlenih u javnim preduzećima i svim ministarstvima – u kome su SVI oni morali da potvrde da će glasati za vodju organizovane grupe na vlasti, zajedno sa SVIM ČLANOVA PORODICE I FAMILIJE, TE MORALI DA UPISUJU NJIHOVE TELEFONE, KAKO BI SS SNS POZIVAČKE TRUPE – TO PROVERILE U DIREKTNIM POZIVIMA JADNIH LJUDI TREŽEĆI DA POTVRDE DA ĆE DA GLASAJU ZA VODJU ORGANIZOVANE GRUPE KOJA TRENUTNO VRŠI VLAST, i koji imaju tu nesreću da budu rod nekom zaposlenom u javnom sektoru – JESTE ČIST – FAŠIZAM. ZVERSTVO. Ovo se mora zaustaviti, o ovome se MORA PERMANENTNO GOVORITI, jer – OVO JE NEZABELEŽENO! Kakav suštinski MONSTRUM moraš da budeš, koliko DUBOKO u kriminali moraš da budeš – DA SE ODLUČIŠ DA NAREDIŠ OVAKO NEŠTO…