Politika Saopštenje Finansije

Radulović će vratiti otete penzije

Saša Radulović, predsednički kandidat Dosta je bilo,  vratiće neustavno otete penzije i plate prosvetnim radnicima, zaposlenima u vojsci, policiji, zdravstvu.

Protiv neustavno otetih penzija Saša Radulović i pokret Dosta je bilo bore se od prvog dana njihovog otimanja. Pokrenuli smo akciju “Ne damo penzije parazitima” u kojoj smo podneli inicijativu Ustavnom sudu da se ovaj neustavni akt proglasi ništavnim.

U isto vreme, na našem sajtu objavili smo uputstvo penzionerima kako mogu da ostvare svoja prava, a ponuđena im je i  besplatna pravna pomoć.

U šetnji Starom Pazovom, predsednički kandidat Saša Radulović susreo se sa prolaznikom koji je, zahvaljujući inicijativi DJB iz 2014. godine, konačno uspeo da ostvari svoja prava i dobije rešenje od RF PIO.

Osiromašenim penzionerima, koji i sa tako niskim primanjima često pomažu i izdržavaju decu i unuke, protivustavno se  godišnje otima 180 miliona evra. U isto vreme, na partijsku mašineriju vlasti, na održanje tog parazita koji jede državu, troše milijardu evra godišnje.

Sa Sašom Radulovićem na čelu države penzioneri mogu da računaju na to da će im biti vraćeno sve što im je oteto, a vratiće se i  plate prosvetnim radnicima, vojsci, policiji, lekarima.

Saša Radulović drži reč. On će ne samo vratiti otete penzije i plate već i sprovesti u delo program Dosta je bilo za penzionere. Program predviđa  da svaki građanin kad napuni 65 godina ima garantovanu osnovnu penziju bez obzira na godine radnog staža.

Srbiji je potreban sistem, a ne vođa. Prilika za promenu sistema je već na ovim izborima. Zato, izađi i glasaj! Ti biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA korumpirana partijska država. Dosta je bilo!

Oznake
Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

5 Komentara na "Radulović će vratiti otete penzije"

avatar
2500
Sortirajte po:   najnoviji | najstariji
jedan Zika
Gost
jedan Zika

Pozdrav svima.
Vredili li potpuniju dokumentaciju,
– Datum pokretanja peticije inicijativu Ustavnom Sudu, uputstvo penzionerima
i neke od rezultata tih aktivnosti.
– Objasniti nacin vracanja penzija (ukidanjem subvencija – otpustanjem partokratije)
– Navesti i potkrepiti statistikom da je nas Sasa imao desetine emisija na lokalnim medijima i ponekom pisanom gde je uvek naglasio besmislenost otimanja plata i penzija i objasnio kako bi to resio.
I svu tu dokumentaciju odneli Sindikatima Penzuinera i vojnih Penzionera,.(sindikatima skolstva, Vojske, policije, zdravstva, koji vec sindikati postoje a tice ih se).
Kao i obicno iz sve snage podrska od jednog Zike

bogdan
Gost
bogdan

Postovani,
Ovo sa penzijama i slicnim predizbornim obecanjima deluje jeftino. Drzite se vaseg glavnog i za Srviju kljucnog pitanja – PARTOKRATIJA. Jedino SR udara pravo u glavu zmiju koja prozdire ovu zenlju skoro 30godina. Ostali se bave demagogijom i idu na naivnost biraca. Jedini ste vi konkretni i neka je sa srecom!

Danilo Novakovic
Admin
Danilo Novakovic

Jeftino bi bilo kad bi se sad pred izbore setili toga. DJB se od prvog dana zalaže za vraćanje penzija i do sada smo napravili više akcija na tu temu. Novac koji je otet penzionerima je dosta mali u odnosu na to koliko se baca na beskorisne subvencije i neuspešna javna preduzeća tako da kad se sve to ukine za penzije ima više nego dovoljno.

Valter
Gost
Valter

Ne znam zbog cega su izostavljeni Presevo,Bujanovac,Medvedja,i jos par mesta na jugu,Bojnik,Lebane,mozda sam u krivu?Albanci kao i Muslimani Sandzaka,sigurno nece da glasaju za Vucica.Najblizi su im SR i SJ,zato trk dole po glasove,ima vremena.Do pobede!