Београд Војводина Јужна Србија Најава Политика

Завршне конвенције у Новом Саду, Нишу и Београду

У финишу председничке кампање кандидат Саша Радуловић и покрет „Доста је било“ организују три завршне конвенције које ће бити одржане у Новом Саду, Нишу и Београду.  

Ови избори нису избори за председника Србије. Ови избори су референдум против Вучића и његове партијске државе. Сви се боје Вучића, Вучић се боји Саше Радуловића. Не сме да га погледа у очи. Јер га је ухватио у корупцији и крађи. Саша Радуловић ће зауставити Вучића.

Завршна конвенција у кампањи Саше Радуловића у Новом Саду је у уторак, 28. марта у 17 сати у Радничком Дому на адреси Бул. Михајла Пупина 24 у Новом Саду.

Након новосадске конвенције, у среду, 29. марта у 19 сати биће одржана конвенција у Нишу, у биоскопу “Купина” на адреси Балканска 2, а у четвртак 30. марта биће одржан завршни догађај у Београду у хотелу “Метропол” на адреси Булевар Краља Александра 69.

На свим завршним конвенцијама учествоваће кандидат “Доста је било” за председника Србије Саша Радуловић, чланови најужег руководства покрета, посланици ДЈБ у републичком и покрајинском парламенту, одборници, као и чланови градских и општинских одбора. Позивамо све чланове и симпатизере да нам придруже.

Наш циљ је победа против Вучића. То је први услов како бисмо почели да стварамо Србију у којој се лепо и радо живи. За победу је потребна велика излазност. Зато позивамо грађане да изађу и гласају за оног кандидата који им је најближи. Ти бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА држава! Доста је било!

Ознаке
Доста је било

Доста је било

Оставите коментар

8 Коментарa на "Завршне конвенције у Новом Саду, Нишу и Београду"

avatar
2500
најновији најстарији
Ivke
Гост
Ivke

U vezi izbora: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=28&nav_category=11&nav_id=1244472

Ovim je legalizovan još jedan način krađe glasova. Ako nešto debelo ne preduzmete zajedno sa ostalim opozicionim kasndidatima, ovi izbori su izgubljeni!

Gagi
Гост
Gagi

Poštovani Ivke, ne izgleda to baš tako kako je objavio B92. Uostalom, kliknite na link http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2657/izbori-2017/2681909/rik-pravila-o-radu-birackih-odbora-ista-od-maja-2008.html i pročitajte izjavu direktora RIK na tu temu.

Gagi
Гост
Gagi

Molim za informaciju o vremenu početka završne konvencije u Beogradu u hotelu »Metropol Palace«.

Neno
Гост
Neno

Postoji jedno bitno pitanje o kome niste pričali, a to je ko će biti kandidat za Premijera ako Saša postane predsednik. Mislim da je važno da vaši glasači to znaju.

Schoemilly
Гост
Schoemilly

Ne znam da vam neko postavio ovo pitanje:
Da li se slazete da je bitno za promenu rezima – podrska zapada? I zasto je nema?

Gospodin Špigl
Гост
Gospodin Špigl

Mogli ste ranije da okačite obaveštenje… Došao bih ali je sada kasno.

marko
Гост
marko

U koliko sati u bg?

Danilo Novakovic
Едитор
Danilo Novakovic

Biće uskoro objavljeno.