Београд Најава Политика

Отворени разговор са Татјаном Мацуром

Београдски избори су пред нама, а Београд је у великим проблемима. Када власт која га води више брине о статусним симболима на које троши неразумно много пара, а оставља запуштене болнице, вртиће, школе, онда је време да се та власт и уклони.

Вечерас ћемо у отвореном разговору, од 21 час на нашем званичном YТ каналу и Фејскбук страници о проблемима у Београду разговарати са народном посланицом и чланицом Главног одбора Доста је било Татјаном Мацуром. Пратите нас и постављајте питања, чекамо вас.

Осим нашег програма за Београд, Татјана ће разговарати и о недавном отимању земунског приобаља, које је Град Београд “наместио” својим блиским људима. Татјана је прва открила механизам којим се један од најлепших делова обале поклонио једном од градских функционера.

Такође, Татјана је веома активна на довођењу у ред центара за социјални рад, а у светлу великих трагедија које су се догодиле у нашем граду у последње време, и о томе ћемо разговарати са нашом посланицом.

Придружите нам се у 21 час, на нашем YТ каналу и Фејсбук страници, постављајте питања. Чекамо вас.

 

Повезани текстови:

Сиђи до реке – распродаја!
Образовање је право детета
Упумпавање новца у Вучићеву кампању

 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pozdrav Vama Tatjana i svim ostalim.
    1. Molim Vas sto vise podataka oko kampanje protiv progaje dela zemunskog Keja.
    Koliko potpisa smo prikupili?
    Kolika i kakva je bila zaonteresovanost prolaznika oko ove teme dok ste bili na Keju i uopste?
    Da li se jos neka Organizaccija prikljucila, ili vodila odvojenu kampanju protiv ove prodaje?
    Da li je bilo neprijatnih situacija na zemunskom Keju tokom skupljanja potpisa?
    Da li se polako prikupljaju podaci o slicnim prodajama u dugim delovima Grada tj u ostalim gradovima, selima u nasoj Zemlji? Sta se prodavalo i ko je pod kojim uslovima kupovao.
    2 Socijalna politika. Mislim da ispravno posmatrate probleme. Trazite i definisete sistemske propuste, koji su neku osobu dovele u beznadje ili nasilnost, pa i posledica propust sprecavanja tragedija. Ukratko sam hteo reci da nisu problemi u dve socijalne Ustanove gde su se desile tragedije nego u Sistemu. Da sve ustanove funkcionisu, mnogi nasilnici bi drugacije odrastali,, drugacije se nosili sa problemima egzistencijalnog opstanka i problemima u porodici, neka ustanova bi obratila paznju i pokusala da pomogne, neke institucija bi upozorila, a na kraju bi mozda neki policajac pokusao da spreci tragediju, a on cuva kontejner,, vodovod ili predizborni plakat.
    Kada sve to ne funkcionise, e onda je vazno da li je nasilnik ohrabren poznanstvom sa vrhom vlasti, sto Vam zameraju sto ste pokrenuli, a danas bogami na vise mesta se i to pominje.
    Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike