Београд Најава

Отворени разговор са Сашом Радуловићем и ОО ДЈБ Земун

Драги суграђани, позивамо Вас да у суботу 12. августа 2017. године од 19.30 часова дођете у просторије ОО Доста је било – Земун, Трг Бранка Радичевића 4 (I спрат, локал број 8, Мухар), на разговор са члановима Земунског одбора и председником ДЈБ-а Сашом Радуловићем.

Међу члановима Земунског одбора ДЈБ налази се пет одборника у Скупштини ГО Земун и једна посланица у Народној Скупштини Републике Србије. Као и до сада, наши представници на локалном и републичком нивоу са задовољством ће желети да саслушају проблеме са којима се сви свакодневно сусрећемо и радо ће покренути сваку иницијативу која ће за циљ имати решење идентификованог проблема.

Главни циљ ДЈБ-а је да од Србије направимо земљу у којој се лепо и радо живи. То не можемо сами. Стога, упућујемо овај позив, као један од начина да се до тог циља дође. Кроз отворени разговор и конструктивну дебату можете постављати питања, давати предлоге, решења, сугестије, упутити критике итд. Само таквим приступом можемо, на што бољи начин, доћи до општина, градова и државе у којој се лепо и радо живи.

Пошто нам се ближе Београдски избори, Доста је било је направио план за Београд. План је састављен уз помно сагледавање (не)функционисања града и слух за све проблеме, предлоге и решења која су нам упућивана. Међутим, ту се не заустављамо, желели бисмо да чујемо још.

Поред заједничког креирања локалних јавних политика, Земунски одбор ће Вам одговорити на сва питања везана за рад на локалу. Од организације трибине, која је имала за циљ ширење свести о могућности спречавања махинација на изборима, преко деловања у Скупштини ГО Земун, кроз одборничка питања и оштро противљења партијско-паразитском расипању нашег новца, до спречавања продаје дела Земунског кеја. Како бисмо били корак ближе земљи у којој се лепо и радо живи, дођите да отворено разговарамо у Земуну.

ОО Доста је било – Земун

Ознаке