Београд Најава

Београдски разговор о проблемима на општини Звездара

Позивамо вас да присуствујете још једном Београдском разговору на званичном Доста је било You Tube каналу и официјелној Facebook ДЈБ страници, данас у 17.30 часова. Овога пута разговарамо са Миланом Поповићем, чланом Градског одбора Доста је било и одборником у Скупштини Општине Звездара. Општина Звездара је царство нелегалне градње, толико да су поједини грађани и њихови станови угрожени због невероватних надоградњи. Пратите нас и постављајте питања, а у разговору ће још бити речи и о намери РАТЕЛ-а да гради пословно-технолошки објекат од 6000 квадрата са пријемником у Звездарској шуми, као и о урбанистичком хаосу у Новом Миријеву и Великом и Малом Мокром Лугу, бахатости општинске власти и губицима СЦ Олимп.

План ДЈБ у 20 тачака за Београд

 

Повезани текстови:

Уместо багера, квази (до)градња код Ђерма очекује легализацију
Отимачина у Енергопројекту шамар генерацијама неимара
Планско обесмишљавање општинских инспекција

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Nisam sa Zvezdare,ali šteta je što više građana Zvezdare ovo ne mogu da pročitaju jer imaju mogućnost da se za pomoć obrate
    nekome ko ima znanja i najvažnije volje tj.zaista želi da pokuša da reši probleme u njihovoj opštini.
    Ne znam da li to radite,ali možda bi mogli par dana pre svake tribine ili razgovora da nalepite plakate u toj opštini.
    Ovim putem bih i pozvala sve simpatizere DJB-a,kao što sam npr ja,samo simpatizer i ništa više,da ako su u mogućnosti doniraju neki dinar DJB-u,pod izmišljenim imenom ili stvarnim,svejedno.
    Svako prema mogućnostima 100 dinara po 100 dinara, pa se može sakupiti bar za plakate i one što lepe plakate.
    Ja bih lično najviše volela malu papirnu zastavicu “Dosta je bilo”,malo da njome mašem, da ih nerviram…jer kad tad,otići će sa vlasti,
    a tada će nepočinstva doći na naplatu

    • Da samo pojasnim da sam ovde mislila na one tribine i razgovore gde ljudi mogu da vas vide uzivo,da vas pogledaju u oci i stisnu vam ruku.Kao sto bih i zelela malu papirnu zastavicu ako ikada budem u prilici da mi zakucate na vrata.
      E sad, za to treba i infrastruktura i novac,za taj tzv.terenski rad