Медији Политика Саопштењe

Како су медији извештавали о нашем позиву на сарадњу ПСГ-у

Ниједна телевизија није известила о позиву на стратешку сарадњу и коалицију на свим нивоима који је Председништво Доста је било упутило Председништву Покрету слободних грађана (ПСГ) Саше Јанковића, као и о одговору који смо добили.

Ниједан емитер са националном фреквенцијом није сматрао да је довољно важна вест да информише грађане Србије шта је предмет коалиционе понуде за стратешку сарадњу два релевантна политичка чиниоца као што су ДЈБ и ПСГ. Н1 такође није објавио вест.

Штампани медији су пренели кратке текстове без детаљних извештаја, изјава и анализа. Бавили су се углавном одговором ПСГ, не и тиме шта је садржај понуде ДЈБ. Вест није доспела ни на једну насловну страницу.

Подсећамо, председништво ДЈБ је 29. септембра 2017. године упутило позив Председништву ПСГ Саше Јанковића  на стратешку сарадњу на свим нивоима, од свих будућих локалних до парламентарних и председничких избора. Председништво ПСГ је доставило свој одговор 19. октобра 2017. године.

Позив упућен ПСГ-у у складу је са ставом ДЈБ да само нови некомпромитовани људи који нису злоупотребљавали јавне ресурсе, нису учествовали у корупцији и партијском запошљавању, са конкретним програмом могу победити на изборима.

Рециклирани политичари, “Петар, Жика и Мика” како их назива ПСГ, или Курта и Мурта како их зове ДЈБ, који би да перу биографију сарађујући са новим политичким снагама, по нашем мишљењу убијаjу шансе за промену овог накарадног партијског, паразитског система у коме живимо, а који убија Србију.

Danas - DJB objavio prepisku sa PSG
V.Novosti - Јанковић одбио Радуловића
Blic - DJB pisao Jankoviću, on odbio saradnju
Kurir - Radulović ponudio saradnju Jankoviću

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • ДЈБ је аутентична политичка организација, и нема их још пуно сличних у Србији, бар по тој особини “аутентичност”…., још Двери, и ту је тачка на списку…,.Аутентични јер нису проистекли “испод шињела” Демократске странек! Није ми јасно, управо из тог разлога зашто и чему толики жал што вас ПСГ као “…с ђона” отресао једним ироничним саопштењем. Ја, али вероватно и многи сруги бирачи цене код ДЈБ ту особину. Ако не желе сарадњу “с вами” докле ћете падати ничице у очима сопствених бирача правдајући се да сте уложили напоре да Вас баш БАС ПСГ изабере међу многим политичким органибзацијама као “пожељну удавачу” за стратешку сарадњу….дакле, што пре заборавите ПСГ, ионако сте бољи од њих и сву енергију усмерите на овај сајт, друштвене мреже, скупштински рад и припреме за локалне изборе, и пуно успеха…, нисте стожерна странка опозиције и не настојите да то будете. Немате проходност у медијима, али ту има простора да се Ваш рад унапреди. Засучите рукаве, па их једнако “сатанизујте” као и они Вас, или им се “улагујте”…, што ови дефинитивно очекују.

  • Pozdrav svim iz sve snage.
    Komentar pisem po secanju kada je bio odgovor PSG-a i neke od ovih tekstova sam procitao.
    Neke od navedenih komentara u medijim sam video i ovaj put mislim da pisani mediji nisu bili toliko nekorektni prema DJB.
    Nisu napali nas DJB da se dodvorava Sasi Jankovicu koji ima veci rejting, nisu se podsmevali DJB-u sto ga je PSG odbio. Cak naprotiv pisani mediji su nekako bili korektniji.
    Elektronski, koji su imali mogucnost da pozovu naseg Sasu i Sasu Jankovica u svoje stufije zajedno ili odvojeno, su nastavili po starom.
    Nebitno ali da napisem svoje misljenje.
    Sasa Jankovic mi je nejasan zbog, po meni preranog ulaska u predsednicku trku i ne izjasnjavanja oko podrske ako bude drugog kruga.
    Vuj Jeremic (koga ne pomonjte) mi je nejasan sto se izjasnio da postuje rezultat Sase Jankovica i da sa tim nema problema, da li se to nazire zelja da se “pobedi” vucic a nakaradni sistem samo popravi umesto da se izmeni?
    Jedan Zika pozdravlja sve iz sve snage

  • Da li mislite da bi mozda bilo bolje da Dusan Pavlovic postane predsednik stranke? Vucic je blatoidima isprljao Radulovica, i to odbija apstinente. A imati profesora kao predsednika stranke (i to dobrog poput Pavlovica) je i dobar marketinski potez.

    • Pozdrav Vama Nikola i svim ostalim.
      Moje misljenje je da ce apstinente animirati upravo ako Sasa Radulovic ostane predsednik stranke. Kada se jedno po jedno blacenje razotkrije kao laz, to ce postici veoma interesantan efekat.
      Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike

  • “MI SAMI ” i oni ” ZAUVEK ZAJEDNO” . Nema druge nego da Radulovic ispljune vodu iz usta i pocne da prica o VLADAJU EM SISTEMU koj nije ni Milosevic,Draskovic,Seselj,Kostunica,Djindjic,Canak,Vucic,Markovic,Jankovic,Jeremic,Obradovic i svi ostali manje vazni. Podrzavam Radulovica jer ima veliku hipoteku VLADAJUCEG SISTEMA . Ulog je veliki,a revolucije jedu svoju decu. Vredi mu pokusati ako mu je nesto sveto.

    DOSTA JE BILO,nema druge.