VIDEO Државна управа Трибина Урбанизам

(ВИДЕО) Трибина о закону о становању, 11.децембар 2017.

Погледајте ДЈБ трибину о новом закону о становању, и обавезама и правима станара кад је реч о одржавању зграда у складу са овим законом.

Доста је било

Доста је било

9
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ĐorđejarankomsijaДоста је билоPetar Recent comment authors
најновији најстарији
Ana
Гост
Ana

Zar nije bilo priče da će DJB, ako dođe na vlast, ukinuti prinudne upravnike? I o čemu uopšte pričamo? Odakle ljudima pare još da održavaju zgrade u ovoj Srbiji u kojoj ogromna većina ljudi jedva sastavlja kraj s krajem i lišava se svega i svačega, a sad još treba da održavaju zgradu i plaćaju upravnike? O čemu pričamo?

Доста је било
Гост
Доста је било

Tako je, ali do tada moramo da funkcionišemo po sadašnjim zakonima. Svrha tribine je da upoznamo građane o tome šta ih sve čeka i koje varijante postoje kako bi mogli da izaberu ono što im najviše odgovara. To naravno ne znači da se slažemo sa time kako je sve osmišljeno.

Ana
Гост
Ana

Možda i ne moramo. Postoji i nešto što se zove građanska neposlušnost.

Petar
Гост
Petar

Trebalo bi navesti da se ne slazete jasnije. Jer to nije jasno iz ovog apologetskog pristupa gde Pavlovic bira reci i kada konkretno optuzuje infostan za plljacku. Mnogo mlako .I ja nisam shvatio , tek sada kada ste ostavili komentar.

Доста је било
Гост
Доста је било

Tribina treba da ima edukativni karakter a ne politički. Neslaganje sa takvim zakonom smo već izneli u skupštini i nekoliko tekstova na sajtu. I naravno, nismo promenili mišljenje.

Petar
Гост
Petar

kakav kriminal. pa ovo je silovanje razuma

komsija
Гост
komsija

Odlicno, hvala veliko, dobro ste nam pojasnili. Prave informacije iz prve ruke, i glasacemo za Vas!

jaran
Гост
jaran

Ovo najbolj prikazuje kako je bilo a sada je jos gore http://www.kurir.rs/vesti/biznis/1927459/gde-odlazi-nas-novac-gradsko-stambeno-castimo-sa-500-dinara bar pola zaposlenih vozi sluzbena kola u prvoj brzini na autoputu 80 km na sat kako bi ih otkupila za male pare pravi el dorado u Beogradu, nabavke su im preko 1.4 milijarde na godisnjem nivou evidentna korupcija rakovicki klan vodi tu firmu i mulja sa nabavkama nepotrebne opreme namestaja informacionih sistema i prodaje magle sa pojedincima koji ih dobijaju uzastono 10 godina sa kojima se usemili.

Đorđe
Гост
Đorđe

Vučić hoće da liči na Tita i vidim da to mu i laska, kada ga porede. Ima razlike. Tito je sa „ološem komunističkim, ne svim poštenim ljudima članovima te partije, isto što i SNS članstvo ima masu poštenih i zavedenih ljudi. Tito je otimao od bogatih i još nije vraćeno. Vućić otima od siromašni, a to su penzioneri i evo iz ovog videa o zakonu o stanovanju, vidi se da su potencionalno svi siromašni stanari. Pozdrav iz zemlje, koju vode najgori đaci. vjerujem da će im pad biti brži, jači bolji od uspona. Idemoooooooo………………………………