Здравство Одбрана Саопштењe

Историјска прилика за грађане да их прегледа Вулин

По први пут у историји грађани ће данас имати прилику да обаве бесплатан лекарски преглед у касарни, под личним надзором министра одбране и новинарских екипа које ће га пратити.

Према најави Министарства одбране, у касарнама у Бачкој Тополи, Врању и Краљеву, обављаће се бесплатни специјалистички прегледи заинтересованих грађана.

Доста је било претпоставља да се ради о припремама Александра Вулина да у наредној реконструкцији владе преузме ресор здравља, након што је успешно окончао послове у ресорима Косова и Метохије, рада, запошљавања, борачких и социјалних питања и одбране.

Док је био директор Канцеларије за Косово и Метохију, Вулин је под још неразјашњеним околностима и под велом службене тајне потрошио милион евра за куповину сигурносних камера које никада нису прорадиле. Јер да јесу, знали бисмо ко је убио Оливера Ивановића испред његове канцеларије у Северној Митровици.

Током Вулиновог управљања ресором социјалних питања, неуставно су отете пензије, смањена поједина социјална давања, а више жена је убијено у породичном насиљу због нереаговања социјалних служби. Током његовог мандата животе су у пожару изгубили штићеник дома за децу ометену у развоју и пензионери у нелегалним домовима за старе.

Уместо да објасни грађанима порекло више од 200.000 евра за куповину стана на Звездари, одговара за досадашње грешке и афере или бар брине о војсци чија дневница не може да покрије кифлу и јогурт, Вулин се данас уживео у улогу лекара. Можда му је досадила црна униформа па ће прећи на белу.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Vidis da kuliraju temu,nece da se peglaju sa opozicijom,a i cela organizacija je fuj.Kad ne mogu da se dogovore o jednom protestu i kontroli izbora,onda se cude sto ljudi apstiniraju.Zato imamo Vucica.

    • Slazem se. Ja sam se vec dogovorila sa drustvom i naostrila da idem i kad smo videli da se to svelo na Djilasa i Jankovica ne odosmo.Nista to ne valja

    • @Valter:zaključak današnjeg protesta ispred RTS-a:ovim je čini mi se,koalicija DJB/Dveri pokazala da bez nje ne može ništa da se menja, a pogotovo da se pobedi Vučić.Takodje je to pokazao i DS.
      Na sajtu ni jedne od ove 3 stranke nije bilo obaveštenja o protestu, tako da je to praktično bio protest kolone oko Djilasa i zato je i prošao tako kako je prošao,nikako.A i zahtevi su bili,u ovom trenutku,besmisleni.Šta bi se postiglo smenom ove trojice i dovodjenjem nove Vučićeve trojice.Trebalo je tražiti minutažu u Dnevniku,emisije u kojima se sučeljavaju programi stranaka i to odmah,zbog beogradskih izbora.Vrlo neozbiljno.
      Vrlo obeshrabrujuća slika je poslata opoziciono orijentisanim biračima,i onima koji se dvoume da li da izadju, kao i apstinentima,svesno ili nesvesno,pitanje je sad

    • Sa kojom “opozicijom” da se DJB dogovara, sa onima koji su bili već na vlasti, da li misliš da su stvarna opozicija …….

    • Ne znam šta da mislim.Meni se svidja ova koalicija.Kad sam ove druge videla onako na gomili ispred RTS-a-stvarno jadno izgledaju,pa koga će oni od apstinenata da izvedu na izbore, koga će oni da privuku da glasa za njih, zaboga.Svidja mi se poneko iz te dve druge opozicione kolone,recimo Vesna Rakić Vodinelić, a u ovoj drugoj Sanda Rašković Ivić. Ali nećemo imati 50+. Zato sam i otškrinula prozor