Zdravstvo Odbrana Saopštenje

Istorijska prilika za građane da ih pregleda Vulin

Po prvi put u istoriji građani će danas imati priliku da obave besplatan lekarski pregled u kasarni, pod ličnim nadzorom ministra odbrane i novinarskih ekipa koje će ga pratiti.

Prema najavi Ministarstva odbrane, u kasarnama u Bačkoj Topoli, Vranju i Kraljevu, obavljaće se besplatni specijalistički pregledi zainteresovanih građana.

Dosta je bilo pretpostavlja da se radi o pripremama Aleksandra Vulina da u narednoj rekonstrukciji vlade preuzme resor zdravlja, nakon što je uspešno okončao poslove u resorima Kosova i Metohije, rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i odbrane.

Dok je bio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Vulin je pod još nerazjašnjenim okolnostima i pod velom službene tajne potrošio milion evra za kupovinu sigurnosnih kamera koje nikada nisu proradile. Jer da jesu, znali bismo ko je ubio Olivera Ivanovića ispred njegove kancelarije u Severnoj Mitrovici.

Tokom Vulinovog upravljanja resorom socijalnih pitanja, neustavno su otete penzije, smanjena pojedina socijalna davanja, a više žena je ubijeno u porodičnom nasilju zbog nereagovanja socijalnih službi. Tokom njegovog mandata živote su u požaru izgubili štićenik doma za decu ometenu u razvoju i penzioneri u nelegalnim domovima za stare.

Umesto da objasni građanima poreklo više od 200.000 evra za kupovinu stana na Zvezdari, odgovara za dosadašnje greške i afere ili bar brine o vojsci čija dnevnica ne može da pokrije kiflu i jogurt, Vulin se danas uživeo u ulogu lekara. Možda mu je dosadila crna uniforma pa će preći na belu.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

7
Ostavite komentar

avatar
2500
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TanjaŠumadinacValterMilan PešićNebojsa Recent comment authors
najnoviji najstariji
Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ministar Vulin….tragikomican lik…… inspiracija za novog Nusica

Milan Pešić
Gost
Milan Pešić

Pre desetak dana ovde je bio tekst o protestu ispred RTS-a.
Onda je tekst nestao.
Da li ste ga Vi uklonili i zašto ?

Valter
Gost
Valter

Vidis da kuliraju temu,nece da se peglaju sa opozicijom,a i cela organizacija je fuj.Kad ne mogu da se dogovore o jednom protestu i kontroli izbora,onda se cude sto ljudi apstiniraju.Zato imamo Vucica.

Tanja
Gost
Tanja

Slazem se. Ja sam se vec dogovorila sa drustvom i naostrila da idem i kad smo videli da se to svelo na Djilasa i Jankovica ne odosmo.Nista to ne valja

Tanja
Gost
Tanja

@Valter:zaključak današnjeg protesta ispred RTS-a:ovim je čini mi se,koalicija DJB/Dveri pokazala da bez nje ne može ništa da se menja, a pogotovo da se pobedi Vučić.Takodje je to pokazao i DS.
Na sajtu ni jedne od ove 3 stranke nije bilo obaveštenja o protestu, tako da je to praktično bio protest kolone oko Djilasa i zato je i prošao tako kako je prošao,nikako.A i zahtevi su bili,u ovom trenutku,besmisleni.Šta bi se postiglo smenom ove trojice i dovodjenjem nove Vučićeve trojice.Trebalo je tražiti minutažu u Dnevniku,emisije u kojima se sučeljavaju programi stranaka i to odmah,zbog beogradskih izbora.Vrlo neozbiljno.
Vrlo obeshrabrujuća slika je poslata opoziciono orijentisanim biračima,i onima koji se dvoume da li da izadju, kao i apstinentima,svesno ili nesvesno,pitanje je sad

Šumadinac
Gost
Šumadinac

Sa kojom „opozicijom“ da se DJB dogovara, sa onima koji su bili već na vlasti, da li misliš da su stvarna opozicija …….

Tanja
Gost
Tanja

Ne znam šta da mislim.Meni se svidja ova koalicija.Kad sam ove druge videla onako na gomili ispred RTS-a-stvarno jadno izgledaju,pa koga će oni od apstinenata da izvedu na izbore, koga će oni da privuku da glasa za njih, zaboga.Svidja mi se poneko iz te dve druge opozicione kolone,recimo Vesna Rakić Vodinelić, a u ovoj drugoj Sanda Rašković Ivić. Ali nećemo imati 50+. Zato sam i otškrinula prozor