Најава Привреда

Прво крстарење београдским коруптоломцем

Лидер Доста је било Саша Радуловић, лидер Двери Бошко Обрадовић и Војин Биљић, први на изборној листи “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате” данас ће повести новинаре на крстарење “београдским коруптоломцем”.

С реке ће коментарисати највеће корупционашке афере досадашњих власти и понудити своја решења за  “Београд на води”, београдско пристаниште, Аду Хују и Савски насип. Градско грађевинско земљиште је највреднији ресурс сваког града, а ми смо наше поклонили у пљачкашкој приватизацији. Правилно опорезивање градског земљишта је једна од кључних тачака у нашем Плану у 20 тачака за Београд.

Такође, рушење бесправних објеката на Савском насипу и кажњавање одговорних за овај злочин према природи и безбедности свих Београђана, има место у нашем програму за предстојеће изборе.

На броду ће бити и представници удружења “Савски насип” који ће се такође обратити јавности.

Полазак је у 12 часова из београдског пристаништа, код Бетон хале.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Једноставно и ефикасно! Честитам за идеју. П.С. У јавним наступима о првој реченици (евентуално другој) спомените број листе. То је важно да се људи навикавају на број листе. Ако желите да вам се деси нешто лепо, заокружите листу број 7.

  • Имам утисак да ове две зграде на слици дају латинично слово “В”, када будете пловили погледајте мало боље, можда грешим?

  • Bravo, odlična ideja.Imate jos samo 20-tak dana kampanje tako da maksimalno se aktivirajte,molim vas.
    Gosp.Biljić kada na javnim mestima postavlja pitanja gradskoj vlasti,ili za bilo koju drugu akciju, neka sa njim bude što više mladjih članova DJB-a.Isto i kada se pojavljujete sa predstavnicima Dveri.
    Ovi izbori su velika šansa za DJB,i nadam se mogućnost da se AV konačno oslabi,svi ostali sem vas su manje više “ispušene lule” ili nemaju šansi da predju cenzus, tako da nemojte je propustiti.

  • Свака похвала за идеју и труд.
    То је права и примерена политичка акција! 🙂
    Надам се да ће Београђани схватити. Одлични сте!
    Пуна подршка за ДЈБ! 🙂
    Срдачан поздрав

  • Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
    – Koliko je bilo novinara na ovom “krstarenju”? Videcemo ko ce nesto objaviti. Mozda napravite i neku zajednicku video reportazu. Zajednicku mislim na Savski nasip, Dveri i Dosta je Bilo.
    – Dveri su se pokazale kao vise nego korektan Partner. Uvek pomenu nas Dosta Je Bilo.

  • Pre nekoliko dana sam prosao gazelom prema nbg. i video nekoliko novih kranova na gradilistu Bgd-a na vodi .Slutim da su nakaceni samo da stvore utisak dinamike gradilista jer je ovo do sad bilo ocajno delovalo je da se graditelji guse u nevoljama i vodi koju danonocno ispumpavaju.