Najava Privreda

Prvo krstarenje beogradskim koruptolomcem

Lider Dosta je bilo Saša Radulović, lider Dveri Boško Obradović i Vojin Biljić, prvi na izbornoj listi „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ danas će povesti novinare na krstarenje “beogradskim koruptolomcem”.

S reke će komentarisati najveće korupcionaške afere dosadašnjih vlasti i ponuditi svoja rešenja za  „Beograd na vodi“, beogradsko pristanište, Adu Huju i Savski nasip. Gradsko građevinsko zemljište je najvredniji resurs svakog grada, a mi smo naše poklonili u pljačkaškoj privatizaciji. Pravilno oporezivanje gradskog zemljišta je jedna od ključnih tačaka u našem Planu u 20 tačaka za Beograd.

Takođe, rušenje bespravnih objekata na Savskom nasipu i kažnjavanje odgovornih za ovaj zločin prema prirodi i bezbednosti svih Beograđana, ima mesto u našem programu za predstojeće izbore.

Na brodu će biti i predstavnici udruženja „Savski nasip“ koji će se takođe obratiti javnosti.

Polazak je u 12 časova iz beogradskog pristaništa, kod Beton hale.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

7
Ostavite komentar

avatar
2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
goran j.jedan ZikaValterMilanTanja Recent comment authors
najnoviji najstariji
Lista broj 7
Gost
Lista broj 7

Jednostavno i efikasno! Čestitam za ideju. P.S. U javnim nastupima o prvoj rečenici (eventualno drugoj) spomenite broj liste. To je važno da se ljudi navikavaju na broj liste. Ako želite da vam se desi nešto lepo, zaokružite listu broj 7.

Lista broj 7
Gost
Lista broj 7

Imam utisak da ove dve zgrade na slici daju latinično slovo „V“, kada budete plovili pogledajte malo bolje, možda grešim?

Tanja
Gost
Tanja

Bravo, odlična ideja.Imate jos samo 20-tak dana kampanje tako da maksimalno se aktivirajte,molim vas.
Gosp.Biljić kada na javnim mestima postavlja pitanja gradskoj vlasti,ili za bilo koju drugu akciju, neka sa njim bude što više mladjih članova DJB-a.Isto i kada se pojavljujete sa predstavnicima Dveri.
Ovi izbori su velika šansa za DJB,i nadam se mogućnost da se AV konačno oslabi,svi ostali sem vas su manje više „ispušene lule“ ili nemaju šansi da predju cenzus, tako da nemojte je propustiti.

Milan
Gost
Milan

Svaka pohvala za ideju i trud.
To je prava i primerena politička akcija! 🙂
Nadam se da će Beograđani shvatiti. Odlični ste!
Puna podrška za DJB! 🙂
Srdačan pozdrav

Valter
Gost
Valter

Postavite standove kod BG na vodi,iskoristite lepo vreme!

jedan Zika
Gost
jedan Zika

Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike.
– Koliko je bilo novinara na ovom „krstarenju“? Videcemo ko ce nesto objaviti. Mozda napravite i neku zajednicku video reportazu. Zajednicku mislim na Savski nasip, Dveri i Dosta je Bilo.
– Dveri su se pokazale kao vise nego korektan Partner. Uvek pomenu nas Dosta Je Bilo.

goran j.
Gost
goran j.

Pre nekoliko dana sam prosao gazelom prema nbg. i video nekoliko novih kranova na gradilistu Bgd-a na vodi .Slutim da su nakaceni samo da stvore utisak dinamike gradilista jer je ovo do sad bilo ocajno delovalo je da se graditelji guse u nevoljama i vodi koju danonocno ispumpavaju.