Медији

Медија мониторинг насловних страна Данаса за јануар 2018.

На насловној страни дневног листа Данас у јануару Драган Ђилас је био шест пута. Једном са мањом најавом интервјуа, два пута као мања најава текста о томе да оснива групу грађана и да предаје листу. Четврти текст је ауторска прича Данаса, главна на насловној. Главну најаву имао је и интервју са А. Јанковић-Јовановић, која је друга на Ђиласовој листи.

У интервјуима Александра Шапића и Милутина Мркоњића, најављенима на насловној, Драган Ђилас се у наслову спомиње у позитивној конотацији.

Два пута су на насловној страни били чланови Иницијативе НДБГД, Радомир Лазовић и Ксенија Радовановић.

Најаву у врху стране имао је и други на Шапићевој листи, Жељко Ивањи.

По једном су се на насловној страни појавили Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, Санда Рашковић Ивић, потпредседница Народне странке, Марко Бастаћ, УГ “Шта радите, бре”, Милош Јовановић, председник ДСС-а, сви у позитивно/неутралној конотацији.

ДЈБ се једини пут појавио на насловној страни у јануару у ауторском тексту под насловом “Савез са ДЈБ противприродан блуд” у коме чланови Политичког савета Двери најављују да ће напустити Двери због коалиције са ДЈБ.

Повезани текстови:

Мониторинг медија: Гостовања на ТВ Н1 од председничких избора до данас

Мониторинг медија: Гостовања на ТВ Н1 у јануару 2018.

Насловне странице Данаса

Доста је било

Доста је било

Оставите коментар

1 Коментар на "Медија мониторинг насловних страна Данаса за јануар 2018."

avatar
2500
најновији најстарији
željko lasković
Гост
željko lasković

Mi sami malo možemo promeniti kod Ćosića na N1 ili kod Draže u Danasu. Za nas važi apsolutna blokada pa će i rezultat na izborima biti slađi. A ovoj dvojici gore nek služi na obraz i čast njihovo nečinjenje koje je isti zločin kao i činjenja informera i pinka.
Oni svoja glasila i medije srozavaju u žutu štampu i stavljaju u isti ravan sa njima.
Ja sam do sada redovno gledao njihovu tv i čitao portale ali više neću da se zamajavam sa njima