Mediji

Medija monitoring naslovnih strana Danasa za januar 2018.

Na naslovnoj strani dnevnog lista Danas u januaru Dragan Đilas je bio šest puta. Jednom sa manjom najavom intervjua, dva puta kao manja najava teksta o tome da osniva grupu građana i da predaje listu. Četvrti tekst je autorska priča Danasa, glavna na naslovnoj. Glavnu najavu imao je i intervju sa A. Janković-Jovanović, koja je druga na Đilasovoj listi.

U intervjuima Aleksandra Šapića i Milutina Mrkonjića, najavljenima na naslovnoj, Dragan Đilas se u naslovu spominje u pozitivnoj konotaciji.

Dva puta su na naslovnoj strani bili članovi Inicijative NDBGD, Radomir Lazović i Ksenija Radovanović.

Najavu u vrhu strane imao je i drugi na Šapićevoj listi, Željko Ivanji.

Po jednom su se na naslovnoj strani pojavili Čedomir Jovanović, predsednik LDP-a, Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke, Marko Bastać, UG “Šta radite, bre”, Miloš Jovanović, predsednik DSS-a, svi u pozitivno/neutralnoj konotaciji.

DJB se jedini put pojavio na naslovnoj strani u januaru u autorskom tekstu pod naslovom “Savez sa DJB protivprirodan blud” u kome članovi Političkog saveta Dveri najavljuju da će napustiti Dveri zbog koalicije sa DJB.

Povezani tekstovi:

Monitoring medija: Gostovanja na TV N1 od predsedničkih izbora do danas

Monitoring medija: Gostovanja na TV N1 u januaru 2018.

Naslovne stranice Danasa

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

1 Komentar na "Medija monitoring naslovnih strana Danasa za januar 2018."

avatar
2500
najnoviji najstariji
željko lasković
Gost
željko lasković

Mi sami malo možemo promeniti kod Ćosića na N1 ili kod Draže u Danasu. Za nas važi apsolutna blokada pa će i rezultat na izborima biti slađi. A ovoj dvojici gore nek služi na obraz i čast njihovo nečinjenje koje je isti zločin kao i činjenja informera i pinka.
Oni svoja glasila i medije srozavaju u žutu štampu i stavljaju u isti ravan sa njima.
Ja sam do sada redovno gledao njihovu tv i čitao portale ali više neću da se zamajavam sa njima