Izjava Politika Skupština

Aleksandar Vučić je politička kukavica koja šest godina ne sme da izađe na TV duel

Saša Radulović i Boško Obradović održali su danas konferenciju za medije u Skupštini Srbije, na kojoj su govorili o kukavičkom ponašanju Aleksandra Vučića koji godinama ne sme da izađe na TV duel i odgovori na mnoga pitanja.

Saša Radulović je postavio pitanje zašto Vučić do sada nikome osim Jeleni Milić i Jeleni Karleuši nije izašao na duel i zašto se služi prevarama i svakodnevno obmanjuje građane Srbije, a ne sme da dođe u Skupštinu i odgovara na pitanja opozicionih poslanika. Kako on ističe, potpuno je nenormalno da neko ko je nosilac liste za Beogradske izbore ne izađe ni jednom da predstavi program ili da debatuje sa drugim predstavnicima lista.

Vučić ne sme da izađe sa Radulovićem na duel i odgovori na sledeća pitanja:

Zašto su protivustavno oteli penzije, zašto su smanjili plate, zašto godinama obmanjuje građane da će standard da poraste? Zašto je slagao građane da će rešiti pitanje rušenja u Savamali jer ni danas ne znamo ko su ti ‘’kompletni idioti’’?

Zašto troše novac na svoje nesposobne partijske kadrove koje su postavili na najvažnija mesta u društvu zbog čega Srbija propada?

Zašto je za beogradske izbore napravio lažnu listu Dosta je bilo, čiji je nosilac SNS funkcioner Milorad Radulović, zamenik predsednika opštine Zemun? O ovome mu nijedan mediji nije postavio nijedno pitanje.

Vučić je napravio lažnu listu ne bi li obmanuo građane i ukrao koji broj glasova, iz  očiglednog straha da će lista DJB i Dveri ostvariti dobar rezultat.

Aleksandar Vučić nije nosilac liste samo za beogradske izbore već i za izbore u mesnim zajednicama u Leskovcu, a bio je nosilac svih lista na lokalnom nivou, što je suprotno Ustavu.

Aleksandar Vučić je jedna obična politička kukavica. Beži od duela zato što zna da bi mu jedan takav duel doneo kraj političke karijere, da bi se sve laži koje je napravio raspale kao mehur od sapunice.

Predsednik Dveri, Boško Obradović govorio je na konferenciji za medije o bežanju Aleksandra Vučića od direktnog tv duela i o skandaloznom ponašanju Milomira Marića, a tom prilikom je pokazao i sms prepisku sa urednikom tv Hepi.

On je objasnio kako je došlo do toga da ga Milomir Marić prvo pozove na tv duel sa Aleksandrom Vučićem juče kasno uveče, a da onda isti otkaže u pokušaju da predstavi javnosti kako Obradović nije smeo da dođe na tv duel.

Slično je Marić već jednom uradio Vojislavu Šešelju, pre njegove saradnje sa Vučićem, kada je u emisiji pokazivao praznu fotelju govoreći kako se Šešelj uplašio. Isto su planirali da urade opet, ali kako je istakao Obradović njemu je na vreme bilo jasno o čemu se tu radi i zato je jutros u 8 i 15 otišao ispred tv Hepi, kako je i dogovoreno, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo da uđe. On je istakao da je upravo zato sve snimano uživo, bez montaže, kako režimski mediji ne bi mogli da režiraju ono što oni žele da se vidi.

Saša Radulović je još jednom pozvao Aleksandra Vučića da se odazove na TV duel, bilo gde, bilo kada, na bilo kojoj televiziji, kako bi ukrstili pitanja i argumente, kako bi Srbija konačno mogla da dobije odgovore na pitanja koja interesuju građane.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

2
Ostavite komentar

avatar
2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
sumadinacNeki_tamo Recent comment authors
najnoviji najstariji
Neki_tamo
Gost
Neki_tamo

Pa gde je snimak samog prisustva Boska Obradovica ?

sumadinac
Gost
sumadinac

imas koliko hoces i na n1, u vesti srpski inf portal