Београд Саопштењe

Саопштење Извршног тима ОО Земун поводом повлачења кандидатуре Татјане Мацуре

Овим путем вас обавештавамо да се ограђујемо од одустајања од кандидатуре Татјане Мацуре на унутарстраначким изборима у ДЈБ. Наша намера је била да се промене у ДЈБ спроведу кроз победу на изборима и сматрали смо да је тај исход могућ, упркос неравноправним условима. Татјани, као колегиници, а пре свега пријатељици, која је заједно са нама предано радила на изградњи земунског одбора, дугујемо неизмерну захвалност што одбор данас изгледа овако. Такође, најискреније јој желимо успешан даљи политички ангажман и верујемо да ће у својој намери истрајати. Коначно, сви се ми боримо за исте идеје и принципе, разлика је у стратегијама и начинима деловања. Извршни тим земунског одбора ће деловати одговорно као и до сада и покушати да утиче на организацију како би дошло до истинских промена у најскоријем року.

Извршни тим ОО ДЈБ Земун
Младен Милинковић, Ивана Вулета, Горан Медић, Марија Грдинић и Страхиња Крижак

ДЈБ Земун

Оставите коментар

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bond008Ladislav Urošević Recent comment authors
најновији најстарији
Ladislav Urošević
Гост
Ladislav Urošević

Dragi prijatelji, kao posmatrač – nemam ideju šta je krenulo naopako. Ali znam jedno:

Macura je žena čija etika, ljudksost i dobronamernost nikad nije bila dovodena u pitanje, i koliko vidim zlonamerno se danas dovodi.

Ako kao rađanin mogu da svedočim, a mislim da mogu, o etici Macure, onda to i činim upravo sad.

Draga Tanja, moj ljudski naklon do poda. Nije uzalud.

Bond008
Гост
Bond008

Da mandati pripadaju stranci nikada ne bi bilo ovakvog preletanja.Nakaradni zakon je ostavio prostora da dobijene mandate od stranke svojata poslanik kao svoje i tu su se otvorila vrata za sramotnu prodaju naših glasova SNSu od strane djubreta koje se uvuklo u poktet.