Beograd Saopštenje

Saopštenje Izvršnog tima OO Zemun povodom povlačenja kandidature Tatjane Macure

Ovim putem vas obaveštavamo da se ograđujemo od odustajanja od kandidature Tatjane Macure na unutarstranačkim izborima u DJB. Naša namera je bila da se promene u DJB sprovedu kroz pobedu na izborima i smatrali smo da je taj ishod moguć, uprkos neravnopravnim uslovima. Tatjani, kao koleginici, a pre svega prijateljici, koja je zajedno sa nama predano radila na izgradnji zemunskog odbora, dugujemo neizmernu zahvalnost što odbor danas izgleda ovako. Takođe, najiskrenije joj želimo uspešan dalji politički angažman i verujemo da će u svojoj nameri istrajati. Konačno, svi se mi borimo za iste ideje i principe, razlika je u strategijama i načinima delovanja. Izvršni tim zemunskog odbora će delovati odgovorno kao i do sada i pokušati da utiče na organizaciju kako bi došlo do istinskih promena u najskorijem roku.

Izvršni tim OO DJB Zemun
Mladen Milinković, Ivana Vuleta, Goran Medić, Marija Grdinić i Strahinja Križak

DJB Zemun

Ostavite komentar

2 Komentara na "Saopštenje Izvršnog tima OO Zemun povodom povlačenja kandidature Tatjane Macure"

najnoviji najstariji
Ladislav Urošević
Gost
Ladislav Urošević

Dragi prijatelji, kao posmatrač – nemam ideju šta je krenulo naopako. Ali znam jedno:

Macura je žena čija etika, ljudksost i dobronamernost nikad nije bila dovodena u pitanje, i koliko vidim zlonamerno se danas dovodi.

Ako kao rađanin mogu da svedočim, a mislim da mogu, o etici Macure, onda to i činim upravo sad.

Draga Tanja, moj ljudski naklon do poda. Nije uzalud.

Bond008
Gost
Bond008

Da mandati pripadaju stranci nikada ne bi bilo ovakvog preletanja.Nakaradni zakon je ostavio prostora da dobijene mandate od stranke svojata poslanik kao svoje i tu su se otvorila vrata za sramotnu prodaju naših glasova SNSu od strane djubreta koje se uvuklo u poktet.