VIDEO Vojvodina Politika Skupština

(Video) Ana Stevanović: Šta se stvarno dešava u Parlamentu vidi se na „Izložbi odbijenih zakona“

Narodna poslanica i potpredsednica Dosta je bilo Ana Stevanović razgovarala je sa novinarima i građanima Pančeva prilikom otvaranja „Izložbe odbijenih zakona“ u tom gradu.

Veliki broj Pančevaca i Pančevki želelo je da pogleda koje su predloge zakona u Narodnoj skupštini podneli poslanici Dosta je bilo. Na ovaj način su mogli da se uvere da postoje poslanici koji rade u interesu građana Srbije,

– Svi predlozi zakona, kao i predlozi za izmenu i dopunu zakona, vladajuća većina je odbila. Zato će građani imati prilike da se upoznaju sa dešavanjima u Parlamentu i vide da se tamo ne donose zakoni korisni za građane, već samo za povlašćene pojedince, što nikako nije poenta političkog delovanja, rekla je Stevanović.

Izložba nastavlja putovanje kroz gradove Srbije, a sledeća stanica je Novi Sad, ove subote na Trgu Republike od 17 časova.

 

Dosta je bilo

Dosta je bilo

5
Ostavite komentar

avatar
2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Dosta je bilojedan ZikaVranjanacMarko Msvedok Recent comment authors
najnoviji najstariji
svedok
Gost
svedok

I dalje cenim vaš rad i trud, ali se nadam da ste konačno videli kakvu ste štetu napravili neopracdanim rasterivanjem kvalitetnih ljudi. Nema komentara na ovoj vašoj stranici. Šira javnost ni do sada nije znala za vas, a sada su od vas digli ruke i pismeni ljudi na društvenim mrežama koji su vas do nedavno podržavali.

Marko M
Gost
Marko M

Nismo digli ruke 🙂 Srbija jednostavno nema bolju opciju.

Vranjanac
Gost
Vranjanac

Ana dodjite sa ovom izlozbom u Vranje, imacemo kome da pokazemo ko smo!

jedan Zika
Gost
jedan Zika

Pozdrav svima iz sve snage.
Da li moze jedna uporedna „jzlozba“ ili tekst na sajtu, kakvi su sve stetni zakoni izglasani, u ovom periodu.
Mislim da bi bilo vazno objasniti i zakone koji su izglasani u poslednjih mesec-dva, a pogotovo koji nakaradni zakoni su izglasani od izbora ministra finansija sinise malog i gradonacelnika Beograda.
Skupstina je na moje iznenadjenje umesto da ode na „raspust“ se zahuktala i „melje li melje“. Ne stizem sva zasedanja skupstine pogledati a i sto pogledam dosta ne razumem sta se krije „ispod zita“.
A problemi se gomilaju: gorivo, poljoprivreda, Kosovo. …
Pozdrav sbima od jednog Zike