VIDEO Политика Скупштина

(Видео) Бранка Стаменковић: Посланици СНС знају да грађани не гласају за њих, већ за хлеб и паштету

Представници Српске напредне странке у Народној скупштини не само да се понашају бахато, већ врло често вређају грађане Републике Србије и њихове представнике у скупштини. А онда, када им скренете пажњу да грађани нису гласали за њих, већ за паштету, хлеб и тоалет папир којима у предизборној кампањи купују гласове, добијете казну.

– Уместо да се угроженим грађанима помаже путем социјалних институција, они извлаче паре из буџета и усмеравају их у СНС. Зато је “паштета” забрањена реч у Народној Скупштини и вуче новчану казну за оног ко се усуди да је изговори, рекла је заменица председника ДЈБ и народна посланица Бранка Стаменковић.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Ajde onda sledeći put naznačite kada je nešto staro u pitanju jer ste me zbunili, pomislio sam da je ovo nešto novo i da se sve odigralo isto kao i prošli put. Stavite u naslovu “podsećanje” ili nešto slično uradite, da nas ne zbunjujete. Inače pozdravljam ideju konstantnog podsećanja ovog zaboravnog naroda na sva dešavanja od momenta ulaska DJB u politički život.

    • Nije bitno dal’ je iz arhive ili nije iz arhive,ovi ce opet glasati za hleb i pastetu,za par hiljada dinara povecanje penzijice pred izbore,za kratkorocno zamazivanje ociju,tj.opet ce se prodati za hiljadarku.Vi se prvo morate izboriti za koliko toliko podnosljive izborne uslove,inace niko od opozicije nema sta da trazi na izborima