VIDEO Косово и Метохија Политика Скупштина

(Видео) Бранка Стаменковић питала премијерку Брнабић: Да ли ћете учествовати на јавној расправи о Нацрту закона о КиМ који је направио ДЈБ?

Посланичка група Доста је било представила је јавности Нацрт закона о Косову и Метохији који за циљ има решавање питања статуса Косова и Метохије у складу са Уставом Републике Србије, међународним правом и Резолуцијом 1244.

ДЈБ је копију нацрта овог закона упутио Влади Републике Србије, председнику Србије, председници Народне скупштине, релевантним политичким странкама, Српској академији наука и уметности, Српској православној цркви и другим релевантним организацијама и појединцима у друштву, уз позив за учешће у унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији да својим сугестијама допринесу изради коначног предлога закона, пре него што га посланичка група Доста је било упути у скупштинску прпоцедуру.

Питање за премијерку Владе Ану Брнабић: Да ли ће учествовати на јавној расправи о нацрту закона о КиМ који је направио ДЈБ?

Доста је било

Доста је било

1
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
jedan Zika Recent comment authors
најновији најстарији
jedan Zika
Гост
jedan Zika

Pozdrav Vama Branka, DJB ekipi i posetiocima sajta iz sve snage.
1. Da li ima bilo kakav komentar o nacru Zakona o KiM, od bilo koga? Ako je jos rano da se neka Institucija oglasi, da li je bar neki poslanik van DJBa oglasio?
Bojim se da ce ovaj nacrt-predlog Zakona proci nezapazen-ignorisan-„ispod radara“. Da li je neki medij ovo objavio?
Da li ima neki komentar nekog Albanca bio on sa Kosova ili iz Albanije?
U nacrtu-predlogu sam primetio dva puta Clan 14, da li je to greska u kucanju?