Ауторски текст Косово и Метохија

Власт ће пасти на Косову

Уз потпуну контролу медија, отворено коришћење буџета за партијску војску и уз свесрдну подршку ЕУ, једина Вучићева слаба тачка је Косово и Метохија. Ако не послуша ЕУ спонзоре, они ће га скинути. Ако их послуша, пашће код сопствених бирача.

Велики број гласача власти гласа за њих не зато што су купљени, већ зато што су уз помоћ медијског мрака заведени да верују да власт штити националне интересе.

Почело је са хапшењем Мишковића. Људи су поверовали да ће се власт за разлику од претходне власти борити против корупције. Људи верују да се власт бори да сачува КиМ. Медији под контролом власти им то сваки дан говоре. Власт ће пасти када тај балон пукне.

Власт се не може победити перформансима. Имају све медије да их у томе подрже и увек могу дубље у блато да уђу од вас. То је једино што умеју. Ако смо нешто научили, то смо научили.

Србија мора да вуче паметне, дугорочне, стратешке потезе и заштити своје грађане, нашу културну баштину, нашу имовину и своје интересе. Први корак одговорне државотворне политике на Косову и Метохији је доношење закона.

Прочитајте предлог ДЈБ.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Tako je,Radule,bravo!Kada ćete govoriti na protestima?Jedino vi niste,svi ostali iz opozicije su se izređali.
    Štekujete se,ove su već izgustirali, i onda uleće Radule + jedno milionče od tužbe : ).
    Mislim da bi akcenat trebalo da vam bude na borbi protiv korupcije.
    Manje KIM, manje kritike Eu, više borbe protiv korupcije, moje mišljenje

    • Sto ne znači da se u svemu ne slažem sa vašim stavom po pitanju Kosova.Dobro, aktuelna je tema, ovaj je ovaj “miting buducnosti”
      i pravio više za spoljnu nego za unutrašnju upotrebu,da pokaže da i dalje može da im završi ono zbog čega su ga i doveli, i zbog čega ga i dalje drže na vlasti.A žulja ga opasno.Upravo ovo sto ste rekli, ako ne prizna,Nemačka ga pušta niz vodu, ako prizna-izgubiće glasače.Zato i stegao medije, mora da se čuje samo njegov glas i njegova verzija istine.
      Ne znam zašto svi ignorišu uzor Danska-Farska ostrva koji ste predložili.Uopšte,sve što vi predložite se maksimalno ignoriše,u stvari,sve vreme se ignoriše i vaše postojanje.Posle te stvari ubace u program,ovi iz opozicije,doduše, ne pada im na pamet da bilo šta od toga spovedu.Vidim da imate botove pratioce na twiteru. Interesantan je ovaj “truth teller”, joined april 2019.godine,Berlin,Nemačka. Vidim da svi mogu-i SZS, i Ne davimo Beograd, i Nikola Kojo-kao to može, to mu se dopada, a na vas je udario jako, bot profesionalac, direct from Germany. Neki novi-stari Nemanja Rujević 🙂

  • Ako prizna Kosovo teško da će pasti. IQ njegovih birača je ispod 50, kako ih je ubedio da je on veliki borac za očuvanje Kosova tako će ih, kada dođe vreme, ubediti i da je priznanje Republike Kosovo njegov patriotski čin. Ne zaboravite da može da izazove neke dogovorene sukobe na severu KiM i da priznanjem nezavisnosti predstavi sebe kao mirotvorca. Ima medije, neće mu biti teško.
    P.S. Pozdravite Anu Stevanović, jako je lepo videti je u Đilasovoj stranci. I hvala što ste opet bili u pravu, kao i prilikom prvog čišćenja (posle bg izbora). Nadam se da je sada završeno sa tim.

    • Upravo tako, uz apsolutnu kontrolu medija, uveriće narod ne samo da je dobro da proznamo KiM već i da je u toku 17. vek, ako treba.

    • Apsolutno se slažem. Čak i da prizna Kosovo sutra, u najboljem slučaju će na sledećim izborima njegova lista ostvariti par procenata manje glasova.

  • Kako da padne na Kosovskom pitanju? Pa oni su ljude ubedili da smo mi pobedili na Kosovu 1999. Evo sada da pitate ljude oni će vam reči da smo pobedili, ali da smo se povukli neporaženi sa Kosova jer smo hteli mir, a rezolucija 1244 nam garantuje teritorijalni integritet. Zašto Vučić nije pao kad je potpisao Briselski sporazum? Lako će on da izađe na kraj sa javnošću oko Kosova, njega brine nešto drugo, a to je da kad završi šta treba da završi oko Kosova da će onda da ga puste niz vodu ovi iz Berlina, a to znači da će postaviti određena pitanja oko slobode medija, pravosudja itd., a to je njegov politički kraj.