VIDEO Izjava

(Video) Hana Adrović za RT: Srbija menja ton prema Kosovu i Metohiji

„Hapšenja ROSU treba analizirati u svetlu rasprave o Kosovu i Metohiji u Skupštini Srbije. Smatram da su male šanse da Srbija donese novu politiku ili rezoluciju o KiM na kraju tog posebnog zasedanja. U srpskom parlamentu nema demokratske rasprave.

Ova sednica je istorijska zbog promene tona u opisu srpske pozicije prema KiM“, rekla je portparolka DJB Hana Adrović za „RT“.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

1
Ostavite komentar

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tanja Recent comment authors
najnoviji najstariji
Tanja
Gost
Tanja

Hana,blaga si bila.Nije trebalo da ga zoves „predsednik“, skrnavis tu rec, nego samo Vucic. Covek je izdajnik, sve akcije na Kosovu se izvode u dogovoru srpskih i pristinskih vlasti, tj.Tacija i Haradinaja na jednoj i Vucica i Dacica na drugoj, s tim sto je u ovom trenutku, odgovornost ovog drugo-pomenutog nesto manja, jer je picousti na zalost, sve i svja u Srbiji, kao tovaris Milo u Crnog Gori.
Trebalo je to da kazes. Da prave zajedno predstavu za narod, jer priprema dovrsetak izdajnickog procesa, koji sprovodi u kontinuitetu od pocetka ucestvovanja u politickom zivotu u Srbiji.Samo sada treba tu izdaju da dovrsi i krunise.
Ukoliko Eu i Sad starno zele stabilnost na Balkanu, a nisam bas sigurna da zele, jer nije lose uvek imati neko potencijalno zariste u Evropi
(treba tu i neko oruzje prodavati-eh, taj globalizam:)),nema stabilnosti sa ovima sto su raspalili vatru devedesetih.
Ucenjeni zlocinci i kriminalci.Sutra da takav prizna Kosovo, tek tada su napravili problem i podigli tenzije.
Dugo odrziva resenja, koja obezbedjuju prosperitet regiona, pre svega u ekonomskom smislu i u smislu vladavine prava,mogu da ispregovaraju samo drugi pregovaraci, neki koji nemaju putera na glavi i imaju i nesto malo mozga u glavi