ДС-у сад и Роми сметају

Група грађана Доста је било – Саша Радуловић у Кикинди предала је регуларну изборну листу подржану од 440 грађана, а требало је прикупити 390 потписа. Међу 440 потписника наше листе нашло се 20 Рома и ми смо поносни на њихову подршку и захваљујемо им се.

sadness-451917_1280

Сматрамо да су припадници ромске националне мањине самоиницијативно дошли да нас подрже својим потписима. Немамо ни један доказ који би нас навео да се изјашњавамо другачије. Ово је засметало Демократској странци која у последње време има неки проблем са мањинским групама, па је чак и амбасада Словачке од њих захтевала извињење због увреде Словака у Војводини. Са смањеним осећајем за права мањина, ДС се политикантски обрушила и на Роме и покрет “Доста је било – Саша Радуловић”.

Покрет најоштрије осуђује политичке манипулације ДС. Кад ми будемо на власти, припадници националних мањина имаће посебну пажњу и гаранцију да ће њихова права бити доследно поштована по Уставу и законима.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“
Тим за Кикинду
Координатор за Кикинду
Драгослав Обућински
Координаторка за Севернобанатски округ
Светлана Козић

Повезани чланци:

ПИК и Управни суд пробили све рокове

Како је ДС и на Врачару покушао да обори листу Доста је било

Политичка манипулација у Војводини

Неко има ПИК на нас – протест покрета Доста је било

Тужба Управном суду због незаконите одлуке ПИК

Покрајинска изборна комисија побегла

Ухваћени у лажи

ДС и ЛСВ покушавaју да спрече „Доста је било“ да изађе на изборе

 

Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+1Email this to someone

 1. Imam utisak da preterujete s napadima na opoziciju i ne dopada mi se vasa kampanja. Imate moj glas, ali mislim da ovakvom kampanjom samo terate glasace od sebe. Oseca se doza arogancije, a to narod ne voli.

 2. bravo samo napred, sve bolje i bolje, ulazimo u finish jos deset dana, vidim da i crna i zuta gov#a spoticu, ali se ne treba osvrtati, sve je to iz istog centra gazde kumova segamegadens direktorcica i bitangica koji su nas skup zaduzili 25 milijarde dolara a niko nema ideju kako da vraca te pare.

 3. Molim Vas, radi ozbiljnosti izjava, da konkretno navedete o čemu se radi u ovom slučaju, koje vršio pritisak , kako. Ovo mi liči na prozivku bez argumenata. Iz ovog saopštenja nisam saznoa šta je povod pisanja istog, konkretan povod.

 4. Mislim da treba da obratite paznju sta pisete i koliko napadate ostale stranke. Na kraju cete izgubiti glasace,..
  Ovo za uvredu slovaka nije tacno.
  Pajtic je rekao da nije normalno da slovaci podrzavaju coveka koji ih je ranije slao nazad u Slovacku.
  Ovo vam je dobronameran predlog. Ja kao neko ko ce najverovatnije glasati za vas pokret, nemam tolike zamerke prema DSu, pa cak ni LDPu ili… Tadicevoj tranci, kako god da se zvala.
  A vi u poslednje vreme nikog osim njih i ne napadate.

  Pozdrav

  1. Poštovani Živane,
   ni meni se ne sviđa što dolazi do trvenja među, makar nominalno, opozicionoh stranaka, ali ne stoji ovo oko napada. Juče je gospodin Radulović kod Trninićke na B92 98% vremena iskoristio da argumentovano kritikuje SNS.

Затворено за коментаре.