Изборно пресабирање Врбаса

Локални изборни су у недељу, а грађани Врбаса ће на гласачком листићу моћи да бирају између шест понуђених изборних листа. Као и грађани Оџака, у којима су такође избори, и Врбашани ће моћи да изаберу већ виђену и процењену партију, или неку нову политичку опцију, или опцију са новим именом иза којег стоје стара лица. Избора на претек, рекло би се да га има по свачијем укусу. Али, неки елементи се стално понављају, док неки други итекако недостају.

Наиме, када смо се претходна два пута сретали на биралишту, избора је било још и више. Грађани Врбаса су се радо опредељивали за нове и новије нове, сасвим логично бежећи од опробаних политичких опција.  Проценат од 14,13% тј. 3140 гласача је своју подршку пружио покрету Доста је било, Дверима и Белом. То су биле политичке опције које су доносиле могућност промене, па је након свих разочарења било сасвим логично пробати баш њих.

Ни Двери, ни Бели немају представнике на овим локалним изборима у Врбасу. Једино потпуно ново што на овим изборима можете пробати да подржите је покрет Доста је било са његовом листом кандидата. На њој су људи који нису били истурене политичке личности, а које је окупила идеја да им је свега доста и да морају да узму ствари у своје руке како би се изборили за бољи Врбас.

Зато, пресаберимо се Врбашани. Ако сте међу онима који су на ранијим гласањима тражили нове опције, ако сте међу онима којима је у међувремену свега старог постало Доста, Доста је било је оно што на листићу у недељу треба да потражите. Апсолутно нема ризика у тој одлуци, јер је код старих све по старом.

Локални одбор покрета
Доста је било – Врбас

Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

  1. Ima li neki plan za Vrbas ? Moze li Vrbas da bude vojvodjanski ili backi Mladenovac u politickom smislu ? Imaju li kandidati imena I prezimena I fotografije sem grupne ? Imaju li neke zivotne I politicke stavove osim 20 tacaka ?

  2. Iako je SR i DJB na predsednickim izborima osvojio manje od 2% glasova za mene i dalje ostaje najbolja, jedina i najsvezija opcija.
    Sta je bilo na predsednickim izborima bilo je, sad treba gledati u buducnost. Najvaznije je da DJB nastavi sa korekcijom svih anomalija u drustvu i drzavi bez obzira kako male ili velike bile, da bude (tacnije, ostane) veran svom sistemu vrednosti i da gradjane upozna sa rezultatima svojih projekata.
    Sistemom protiv sistema! Srecno u Vrbasu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *