Постани оснивач странке „Доста је било“

Покрет “Доста је било” је због свог јасног програма и доследности принципима постао лидер опозиције по подршци коју му грађани дају. Подршка стабилно расте. Од избора до данас је више него удвостручена. Исцрпели смо потенцијал волонтерског покрета на републичком нивоу и желимо да будемо више од протеста против трулог система. Прерастамо у странку са циљем да победимо на изборима, променимо Србију и направимо здрав систем.

Позивамо те да постанеш оснивач странке “Доста је било” и да потписивањем изјаве о њеном оснивању учествујеш у формирању професионалне политичке организације која ће се борити против партократије, партијског запошљавања и паразитског система који је уништио државу. Учествуј у оснивању странке која ће се борити за потпуну транспарентност, укинути намештене тендере и буразерску економију, јачати правосуђе и укинути систем који зарад финансирања привилегованих и неспособних отима пензије, смањује плате, повећава порезе, прикрива корупцију.

Покрет “Доста је било” је настао као удружење 27. јануара 2014. године. Те године нам је поверење указало 2,1% грађана. Две године касније освојили смо поверење 6,02% грађана и постали парламентарнa политичка организација. Данас, након три године од оснивања и пола године од уласка у Скупштину имамо поверење преко 15% грађана. Време је да “Доста је било” прерасте у странку.

Политичке странке су потребне сваком друштву. Само не уништитељске и паразитске. Србији је потребна нова политичка сцена. Нова левица. Нови центар. Нова десница. Нови људи и нова правила игре.

За оснивање странке потребно нам је 10.000 потписа грађана Србије. Позивамо те да на нашем сајту попуниш изјаву о оснивању. Твој општински координатор послаће ти затим имејл с додатним обавештењем.

Придружи нам се у стварању странке која ће правити нов систем, која ће бити темељ потпуно нове, здраве политичке сцене са новим правилима игре. Покрет “Доста је било” прераста у политичку странку центра. Победићемо на изборима и једном за свагда направити од Србије земљу у којој се радо и лепо живи.


Придружи нам се у стварању странке која ће правити нов систем, која ће бити темељ потпуно нове, здраве политичке сцене са новим правилима игре. Потпис за оснивање странке "Доста је било" можете дати на једној од ових локација у следећим терминима. (Не заборавите да обавезно понесете важећу личну карту.)

Напомена: Потписивање изјаве о оснивању странке, не води аутоматски чланству у странци. Лични подаци потписника су заштићени.

МестоАдресаДатумиВремеКонтакт
Београд, ВрачарМаксима Горког 2011. фебруара10 - 15чvracar@dostajebilo.rs
Београд, Нови БеоградБулевар Михаила Пупина 167 (ГО Нови Београд)11. фебруара9 - 14чnovibeograd@dostajebilo.rs
Београд, ЧукарицаПожешка 79 (ТЦ City Hall, лок. 1.6)11. фебруара10 - 16чcukarica@dostajebilo.rs
Београд, РаковицаКнеза Вишеслава 63 (ТЦ Базар, лок 0.29)11. фебруара10 - 18чrakovica@dostajebilo.rs
Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone