VREDNOSTI

integritet

odgovornost

iskrenost

humanost

izuzetnost

100posto

Podeli sa prijateljima:Share on Facebook223Tweet about this on TwitterShare on Google+1Email this to someone

 1. Svaka čast na iznošenju nepobitnih činjenica. Ako sada Srbija stane, trebaće deset godina da se ponovo pokrene.. Dr Zoran Đinđić 2002. godina. I posle 12,13,14 godina, napokon, ovo dosta podseća, liči na pravi kolosek. Ajde da pokušamo, osećamo svest o vanrednosti situacije, pozitivan naboj, moramo svu energiju uložiti, ako imamo 30, 40 godina, POKLONITE sebi, svojoj ZEMLJI, bar dve godine, dve godine napornog rada za VAŠE POTOMKE su dovoljne da se odvoji dobro od lošeg i da uradimo najpre svoj domaći zadatak, da ako treba da se izađe na ulice da se to i uradi, što pre, a onda da tražimo pomoć i od Rusije i od Evrope, Amerike i Kine. Možda i postoje svetske zavere, ali ne tražimo opravdanja, promenimo u svom dvorištu sve što možemo. Neka najbolji organizuju sve nas! Ne trebaju nam vođe, osvestite se! Svet je surovo tržište, niko nikog ne voli, ali mi možemo i moramo voleti sebe. Zbog odgovornosti prema Bogu i prema sebi, ako ni zbog čega drugog, potrudimo se da krenemo dalje, u oporavak. Mi moramo iskoristiti najveći LJUDSKI potencijal u ovoj zemlji, da ne arčimo više vreme koje imamo. Ukoliko je neophodno, otpustiti sudstvo, policiju, sve novinare i raspisati konkurs koji će uz određene uslove ODABRATI ONE NAJBOLJE U SVIM OBLASTIMA. Ne možemo dopustiti da narod propati zbog prodatog zemljišta, zbog izdajničkih i licemerskih poteza koje donose najveće bitange i tako stvaraju bezakonje. Dok većina ne podrši savesne i istrajne ljude, ne smemo odustati! Kada sve uradimo da popravimo stanje, ajde onda da se DELIMO. NE TREBAJU NAM PODELE U OVOM TRENUTKU ! IAKO IMAMO ZELENO SVETLO NA SEMAFORU, OPASNOST I RIZIK JESU VELIKI, ALI TO I JESTE ŽIVOT. NIKO NAS NEĆE PREVESTI PREKO ULICE, AKO SAMI TO NE URADIMO! DOSTA JE BILO ZABRANE, ZNAKOVA I CRVENIH UPOZORENJA! DOVRŠITE OVO I BUDITE SIMBOL SLOBODE I PRAVIČNOSTI !

 2. Uglavnom se slažem sa Vama profesore Šaroviću. Ponavljači i školski begunci su gore, a mi smo saučesnici propasti.

  Da li je Lenjin rekao DOĆI ĆE NAM GLAVE HOHTAPLERI IZ NAŠIH REDOVA. Na to treba paziti.

 3. I moj glas je za ovaj Pokret ! Interesuje me, zbog čega biste kasnije postajali opozicija ovog pokreta? Ja verujem da će ovaj pokret građana uvesti red, da će oni najangažovaniji, najobrazovaniji i najuporniji da nas vode, koliko znam glas sam poklonio ljudima koji će raditi u interesu celog naroda, a zauzvrat će dobijati sve veću podršku :)

  1. Lako je kritikovati i stalno biti opozicija. Teško je valjano i pošteno raditi i graditi.

 4. Obrazovane omladine ima izuzetno malo. Student sam IV godine na državnom fakultetu i većina kolega koje znam su glasale za DJB. Mora se prihvatiti da je biračko telo takvo kakvo je i sa tim raditi, a ne lamentirati nad neobrazovanošću naroda. Nažalost, za to je potreban ogroman novac i uticaj.

  Iskreno sam presrećan ovakvim rezultatom, svakoga s kim sam pričao sam savetovao da glasa za DJB, tako i ubedio čitavo moje društvo. Sada vam je otvoren poligon da postanete sveobuhvatna politička organizacija i malo se izveštite u političkim vodama. Srećno u parlamentu!

  1. Bravo omladino,vi ste budućnost.Moj sin je takođe student i osvešćen stanjem u ovoj zemlji(ne mogu da kažem državi jer to nije).Mi smo porodično glasali za DJB i nadamo se da je ovo početak nove borbe protiv režima.Ni ja ne bih želela da u sa svoju decu i unuke viđam preko skajpa.Poslovica kaže“Strpljen,spašen“.Strpljivo čekamo i nadamo se boljem,nemojte nas izneveriti!

  2. Previše nas čeka da se neko drugi žrtvuje i bori za naš interes. To je malo …….

  3. Bravo omladino,vi ste budućnost.Moj sin je takođe student i osvešćen stanjem u ovoj zemlji(ne mogu da kažem državi jer to nije).Mi smo porodično glasali za DJB i nadamo se da je ovo početak nove borbe protiv režima.Ni ja ne bih želela da
   svoju decu i unuke viđam preko skajpa.Poslovica kaže“Strpljen,spašen“.Strpljivo čekamo i nadamo se boljem,nemojte nas izneveriti!

Zatvoreno za komentare.