Последњи воз: ТВОЈА земља или ЊИХОВА држава

 


Ово је последњи воз да спречиш последњу распродају државне имовине. Да не постанемо држава јефтине најамне радне снаге. Последњи воз да спречиш да децу и унуке гледаш преко скајпа.

Потпиши петицију онлајн

Вучић хоће да заврши посао стварање ЊИХОВЕ партијске паразитске државе. ЊИХОВЕ државе у којој лажу без образа, отимају, сеју страх, прете. А ти мораш да пазиш шта причаш. Да не би добио отказ. Да не би добио батине. Бојиш се у сопственој земљи, сопственој кући. Да ли ћеш му дозволити?


Намерава да великим инвеститорима ДА 30% најбоље државне земље у Војводини у директној погодби у закуп на 30 година. Они ће заузврат запошљавати наше паоре као најамну радну снагу. Да ли ћеш му дозволити?

 

Намерава да ПОКЛОНИ државно гађевинско земљиште вредно милијарде евра тајкунима-приватизаторима не из 24, већ из 1024 пљачкашке приватизације. Да ПОКЛОНИ Луци Београд. Да ПОКЛОНИ разним Делтама. А грађанима смањује плате и пензије. Да ли ћеш му дозволити?

 

Намерава да прода Телеком стратешком инвеститору. Новац му треба да би намирио своје партијске паразите. Стратешки инвеститор не купује компанију већ тржиште. Са Телекомом иде и инфраструктура. Телеком је само први корак. Иду и ЕПС, Аеродром, путеви, вода … Да ли ћеш му дозволити?


 

Мислиш да си немоћан? Да не можеш ништа да урадиш?

 

Партократија се боји твог гласа. Иду избори. Због твог гласа партократија и држи Србију у медијском мраку. Хоће да те купе за кило брашна, уље или пар хиљада динара. Или да те обесхрабре, да поверујеш да су сви исти и да останеш код куће, јер мислиш да не можеш ништа да промениш.

Твој глас мења све. Потпиши петицију. Уђи у последњи воз. Након распродаје државне имовине, других возова неће бити осим из Србије. Последњи воз за НАШУ земљу, не ЊИХОВУ државу.

Потпиши петицију онлајн

Рачунај на себе. Рачунај паметно, израчунај сам. Они сабирају твоје паре, за свој рачун. Гласај за чисте рачуне. Одузми им власт да не би остао у минусу. Дај свој глас за плус:

 

–  ЗА ПОТПУНУ транспарентност као лек  ПРОТИВ партијског запошљавања и корупције

–  ЗА ЈАВНО ПОЛАГАЊЕ РАЧУНА као лек ПРОТИВ пљачке и отимања

–  ЗА независне институције и владавину права ПРОТИВ партијске државе

–  ЗА Закон о пореклу имовине као лек ПРОТИВ олоша

–  ЗА стварно процесуирање 1024 пљачкашке приватизације НЕ Вучићеве лажи

–  ЗА земљу паорима НЕ великим корпорацијама

–  ЗА извођење Телекома на берзу НЕ продају стратишким инвеститорима

–  ЗА домаћу привреду, породичне фирме и газдинства НЕ јефтину радну снагу

–  ЗА смањење пореза и доприноса свима НЕ субвенције политички подобнима

–  ЗА укидање овере здравствених књижица. Здравствена заштита свим грађанима Србије

–  ЗА универзалну социјалну заштиту. Социјална помоћ свим породицама којима треба помоћ

–  ЗА увођење реда, чисте рачуне и једнаке услове за све

–  ЗА твоју земљу, НЕ њихову државу

Потпиши петицију онлајн

 

Политичке странке као паразити уништавају, распродају и задужују Србију већ дуже од 25 година. Све странке. И СПС и ДС и СНС. Спровеле су пљачкашку приватизацију. Уништиле скоро целу привреду. Преко 400.000 људи је остало без посла, без икакве наде да ће икада наћи нови посао.

 

На најважнија, најодговорнија и најплаћенија места постављени су неспособни и послушни партијски кадрови са купљеним дипломама назови школа и факултета. Почев од председника државе. Најважнија јавна предузећа уместо профита бележа губитке. Једини пут до посла је преко партијске књижице. Преко 100.000 партијских кадрова на измишљеним административним радним местима у јавном сектору. Не лекара или просветних радника или радника у комуналним предузећима. Партијских кадрова на измишљеним радним местима. То кошта преко милијарду евра годишње.

 

Корупција, државне субвенције и фондови за развој уз партијски рекет, намештене тендере и набавке главни су извори финансирања партијског паразита. Само на субвенције се годишње баца преко милијарду евра. То су наше паре.

 

Партијски паразит је направио своју државу за себе. Од твог новца. Партијском паразиту одговарају велике корпорације, не породичне фирме и газдинства. Зато претварају Србију у земљу јефтине радне снаге за њихове “стране” инвеститоре, домаће тајкуне и велике корпорације. Та јефтина радна снага си ти, твоја деца и унуци.


 

Ми смо пристојни људи. Независни. Ми се не бојимо.

Ми не правимо митинге, ми гласамо.

 

Ми смо патриоте које су отворене према свету.

Нисмо КАЛИМЕРО па да вичемо: неправда па то ти је.

 

Ми знамо ко смо и говоримо оно што мислимо.

Ми волимо Србију и њене грађане и хоћемо овде да живимо.

 

Србији не треба вођа. Србији треба систем. И одговорни лидери.

И да те питамо: Ако не ти, ко? Ако не сада, када?

 


Онлајн формулар петиције

Све информације на овој петицији које представљају податке о личности потписника петиције, користиће се искључиво у складу са Законом о заштити података о личности и искључиво за потребе петиције Удружења „Доста је било – Рестарт“ и неће никада бити коришћене за било које друге сврхе.