VIDEO Гостовање Политика

ВИДЕО: Саша Радуловић у Кажипрсту

“Ако дођем до другог круга Вучић губи, а ако буде неко други из опозиције, добиће нашу безрезервну подршку. То сам чуо и од Јеремића, а још чекамо да то каже Јанковић. Шешељ нема шансу за други круг”, рекао је председнички кандидат Доста је било Саша Радуловић у емисији Кажипрст.

Погледајте снимак целе емисије

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Veoma me je razočarala Trninićka. Osim što se očigledno nije potrudila da razume izbornu logiku, pridružila se gomili onih glupaka koji samo Radulovića pitaju da li ne misli da će svojom kandidaturom oduzeti glasove Jankoviću ili Jeremiću. Zašto to ne pitaju Jankovića ili Jeremića? Kojom kretenskom logikom su došli do zaključka da njih dvojica imaju veća prava da se kandiduju od Radulovića???

    • Ana, to je glavno pitanje. Janković i Jeremić, bez ikakvog osećaja timske igre i želje da se napravi neka opoziciona strategija, kreću samostalno u kandidaturu. Sve to mnogo pre nego što su raspisani izbori, pre nego što se znao kandidat vladajuće koalicije, pre nego što se znalo da li će biti parlamentarnih izbora. Da li su vidoviti ili je to neodgovornost i sebičnost? Pre bi rekao ovo drugo. Zatim se u narodu pravi slika kako su oni Bogom dani da budu kandidati samim time što su se prvi kandidovali i da ostali nemaju prava da se kandiduju jer njima štete. Znači, na izbore ne idu najbolji nego najbrži, to je postao kriterijum? Pa ajde onda da napravimo kriterijum da onaj koji je najviši treba da bude predsednik. Verujem da bi se to svidelo Raduloviću 🙂

  • Pa dobro je da ga je to pitala, jer je imao priliku da odgovori,a obicno tu priliku nema.
    A za ovo drugo se slazem sa vama-ako vec nije doslo do dogovora da se stane iza jednog kandidata,
    gosp.Radulovic ima isto pravo da se kandiduje kao i Jankovic i Jeremic.

  • Auh, Radulovicu, covece, podigao si mozak na 8 GHz, a i dalje radi bez greske. I jos se ni sekunde ne prepires sa voditeljkom, vec koristis BRILJANTNO svaki sekund prostora! U nekom TV duelu bi rasturio Vucica na sastavne delove!
    Ljudi, nemojte se zezati, sve je u redu, glasajte za Belog i ta zvaka,OK sve to, ali ovaj tip Radulovic je preozbiljan dasa, opasan igrac, svetski tip, ovaj nam je pao sa neba, nemojte da propustite priliku da mu damo sansu, da mu damo glas, poverenje, agitujte okolo, familija, prijatelji, komsije, kolege… pa ako nas i on ispali, onda bi nas i svako drugi ispalio i onda je stvarno beznadezno. Samo njega se istinski plase svi, samo on im prodire u mali mozak, samo od njega se zaista tresu olosi, samo on je pravi istinski NARODNI KANDIDAT, jer oni se tresu od potencijalne opasnosti da neko narodu predoci istine i vrati nade i sanse, da probudi svest i savest!
    Ja sam jedan od onih koji je dao potpis i ukljucio se nakon deceniju i po apstinencije, zeleci da dam poslednju sansu nekome, tj. na to su me privoleli Radulovic i DJB i niko vise. Pa i ako ste rezervisani, glasajte za Radulovica, da vam ne bude krivo ako se posle ispostavi da nece da izda, da vas ne grize savest sto niste dali doprinos, da se ne osecate kocnicarem mogucih promena. Ja sam isprva tako razmisljao, a vremenom sam jos ubedjneiji da nisam pogresio. Takodje, cim je svuda poseldnji po zastupljenosti, i u pozicionim i u “opozicionim” medijima, kako domacim, tako i ovim zapadnjackim, prilicno mi je jasno da je pravi!
    Sasa Radulovic – NARODNI KANDIDAT!
    Sasa Radulovic voli svoj NAROD i veruje u njega!

    • Pa dobro, ali Radulovic je materijal za premijera. Recimo da pobedi i da se raspisu prevremeni parlamentarni izbori, sta onda?

    • Sad nam je najbitnije da se skloni Vučić. Posle toga će sve biti mnogo bolje. Uvek mogu da se organizuju pošteni izbori gde bi građani u demokratskoj atmosferi i slobodnim medijima mogli da izaberu predsenika.

    • Свака част на коментару!
      Не знан. Тако ми је криво и осећам велику неправду према Салету и екипи.
      Просто ми је невероватно да поискачу неки другу људи у први план.
      Ништа ми није јасно. Хајде, видећемо.

    • Tacno tako.Radulovic je detaljista i sve sto radi radi tacno i precizno.Kod njega nema slucajnosti jer je uvek bar korak dva ispred bas kao i u elektronici ako ne vidis resenje u otklanjanju problema (kvar) uredjaj ne da nece raditi nego ce izgoreti.

  • Jankovic i Jeremic su trojanski konji. Jeremic svesno, a Jankovic mozda i nesvesno. Nemam nista protiv Jankovica, zaista. Mislim da je posten i cestit ali onaj elitizam koji smrdi oko njega, oni likovi, od kojih NIKO NIKAD nije pruzio podrsku DJB-u, onaj — jeste — krug dvojke, sa sve DS-om i Sutanovcem… Tih 100 koji rec kritike nisu uputili DS-u dok je bio na vlasti, a DS je bio izuzetno los po Srbiju (recimo samo da je vaskrsao ono zlo od SPS-a). to me plasi… Zato se iskoristiti Jankovica da ponovo uzjasu. Oni su PARTOKRATIJA.

    Svakako za DJB i Radulovica, jer potrebno je RESETOVANJE SISTEMA.

    • Bobby, moram samo malo da vas ispravim. Ono nije nikakva elita oko njega, ono je malograđanska moralno ucenjena ekipa jer su manje-više svi (čast izuzecima) na neki način profitirali od DS-a. Elita u ovoj zemlji se ne šećka po medijima niti traži veze po ministarstvima za svoje projekte već radi svoj posao, i to ga odlično radi, zato i jeste elita.

  • Ja sam siguran da DJB ne bi kandidovao Radulovica da se nije “zakasnilo” sa kandidaturom. Predugo je DJB cekao ostale da se izjasne i bio spreman na dogovor. DJB je ove izbore od pocetka smatrao kao uvod u rusenje parlamentarne vecine. DJB je prvi krenuo sa pricom da ce Vucic biti predsednicki kandidat i drzao se toga cak i kada je bio prozivan i napadan. Na kraju Vucic jeste kandidat i nemamo jedinstvo opozicije. Jankovic i Jeremic nisu odlicna resenja, ali su svakako daleko bolja nego sto je Vucic. Sa Vucicem dobijamo autokratsku vlast gde ce Vucic gore od Tadica zloupotrebiti polozaj predsednika. Sa Jeremicem ili Jankovicem dobijamo sansu za rusenje parlamentarne vecine. Radulovic se kandidovao da bi izvukao preostale glasove DJB koji nece otici ovoj dvojici (da DJB nije ovoliko cekao ne bi ni ti glasovi bili preliveni). Beli nema sanse za drugi krug iako ce imati dosta glasova. Beli je samo spona do tih par procenata koji ce onemoguciti Vucicu da uz svu kradju, bugarske vozove, kupljene glasove i sve ostalo namakne preko 50% u prvom krugu. Obradovic ce povuci jedan deo glasova, a ostali kandidati su ili omiljena opozicija ili nedovoljno jaki da uticu previse. Brine sto se Jankovic ne izjasnjava oko drugog kruga. Napada Vucica, ali nekako iskace iz tog zajednickog kruga borbe protiv vlasti. Mora postojati jasna poruka vec sada da ce se podrzati kandidat opozicije (gde ne ubrajam Seselja) jer kasnija podrska ce mozda biti i previse mlaka.
    Znam da SNS dobija dnevne izvestaje o kretanju procenata i da nisu bas zadovoljni, ali omerta ne dozvoljava da oni koji mogu zucnu o tome jer se plase za sebe i porodice. Da li DJB ima mozda neka svoja istrazivanja? Naravno nema potrebe da se pise javno previse o tome, ali me najvise zanima da li se ocekuje veca izlaznost od pozeljne za vodju?

    • Janković se izjasnio oko drugog kruga, posle 47. minuta njegovog predstavljanja, ne znam kako je svima to promaklo. Smatram da je zbog svih nas, uključujući i glasače Radulovića, važno da to konačno “primetimo”.

    • Jeste, čak i ja to mogu da potvrdim. Rekao je da će podržati demokratskijeg kandidata u drugom krugu ali je to nekako delovalo bezvoljno. Odma za tim je dodao kako misli da će on biti u drugom krugu. I dalje mi deluje ko žešći solo igrač, ne vidi se i trunka volje za saradnjom sa drugima. Isključivo sebe gura u prvi i jedini plan.

  • Битно је да што више људи изађе на изборе и да гласају за Радуловића или за Белог или за Јеремића или за Јанковића. Још само да Јанковић обећа (и учини) подршку једном од ових кандидата против Вучића и тако ће Вучић изгубити ове изборе. А онда долази преокрет, Вучићева кула од карата ће се сама распасти…
    Морам да похвалим све коментаторе који су пре мене коментарисали на овој страници сајта. Одлични сте!
    Срдачан поздрав свима 🙂