Zapadna Srbija Kampanja Politika

Krug za drugi krug – 10. dan – zapad Srbije – II deo

„Ja imam energije, znanja, iskustva, hrabrosti i odlučnosti da uradim posao koji je građanima neophodan, da napravimo jedan sistem koji radi za sve. Srbiji nije potreban vođa, već sistem“, naglasio je Saša Radulović tokom kampanje „Krug za drugi krug“ obilazeći zapad Srbije.

On je pozvao građane da izađu u što većem broju na predsedničkim izborima, jer to vodi do drugog kruga, u kome je moguće pobediti Aleksandra Vučića. U nedelju, 26. marta, Saša Radulović, predsednički kandidat pokreta „Dosta je bilo“ će posetiti Inđiju, Rumu, Irig, Sremsku Mitrovicu, Vršac i Pančevo. Satnicu možete da vidite ovde.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

7
Ostavite komentar

avatar
2500
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PPValterSaleNemanjavladimir Recent comment authors
najnoviji najstariji
PP
Gost
PP

Politika upravo objavila clanak „Dozvoljeno saranje po listicima“…deo teksta kaze „To, praktično znači da, ako pogreši i zaokruži kandidata koga nije želeo, može to da precrta i zaokruži drugi redni broj ispred onoga za koga zaista želi da glasa i listić će biti važeći“ – ljudi moji pa ovo je otvoren poziv za prepravljanje glasackih listica! Ostro osudite ovo I na sva zvona! Znaci da uopste ne moramo da mislimo sta ce se desiti sa listicima sa Kosova a I sa mnogih drugih glasackih mesta. Ovo je prosto neverovatno sta sve pokusavaju!

vladimir
Gost
vladimir

Vi ste potpuno u pravu , ovo je jezivo. Znaci moci ce naknadno da prepravljaju sve listice kako njima odgovara i fakticki ostvare bilo koji rezultat koji im odgovara ?

Nemanja
Gost
Nemanja

Nije istina ovo sto pricate.Sto se tice toga koji su vazeci a koji ne vazeci glasacki listic tu se nista nije promenilo.Vazeci listi su svi oni iz koji se jasno vidi da je neki kandita zaokruzen,i pored toga sto je sarano cratano ili pisano po listicu..U prevodu mozete da pisete po listicu,da ga sarate ali ako se iz njega tacno vidi da je za nekog kandiata glasano on ce biti vazeci.Tako je bilo i po pravilniku o radu birackih odbora pre godinu dana,tako je i sad.Nista se tu nije menjalo.

Sale
Gost
Sale

Nemanja, o tome i pričamo. Građani mogu da glasaju na primer za opciju 4. Onda posle neko precrta stavku 4 i zaokruži 6. Po pravilniku to ispada važeći listić za kandidata 6. Otvorena su vrata za zloupotrebu.

PP
Gost
PP

Predpostavljam da je jedino resenje precrtati dest ostalih kandidata a zaokruziti samo svog kandidata nadajuci se da neko kasnije nece precrtati tvog izabranog kandidata.

vladimir
Gost
vladimir

Postovani , u vecini novina objavljuju neke cudne rezultate istrazivanja , prema kojima sa DJB kotira neverovatno lose. Da li je moguce da je to istina ili je to neverovatno bezobrazan spin? Da li je moguce da im DJB toliko smeta ? Da li imamo neke relevantne podatke od nezavisnih istrazivaca i kako stoje procenti stvarno ? Molim vas , ako neko ima relevantne podatke da mi odgovori ? Hvala unapred !

Valter
Gost
Valter

Ovo je prevrsilo meru,treba se obratit OEBSu i zapretiti opstim bojkotom izbora.