• Одбор оснивача

  Димитрије Мајкић

  Нови Београд - Београд

  Биографија
  Саша Радуловић

  дипл. инж. електротехнике

  Чукарица – Београд

  Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и факултет. Отац Будимир, рођен у општини Дечани, Косово и Метохија, лекар, завршио Медицински факултет у Београду, пуковник и начелник санитета Сарајевске Армијске области. Мајка Даница, рођена у општини Бихаћ, економиста, завршила Економски факултет у Београду.

  Завршио је средњу музичку школу, на инструментима виолина, клавир и гитара. Војни рок је одслужио у 1984/85. у Словенији. Дипломирао је на Електротехничком факултет у Сарајеву 1989. године, смер аутоматика и електроника. Одмах након тога добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је правио и водио компаније од гараже до преко 150 запослених. Био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године заједно са породицом како би деца обновила српски језик.

  Српском привредом се бави од 2006. Стекао је лиценцу стечајног управника и портфолио менаџера, стручњака за хартије од вредности. Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. У стечајним поступцима спашавао имовину државе од лупежа. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку Александра и Андреја Вучића, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

  Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне. После само три године, сопственим снагама, нападан од свих, покрет је на изборима 2016. освојио 227.626 гласова и постао најјача опозициона парламентарна странка.

  У Скупштини се најснажније супротставио партијском запошљавању, борио се против пљачкашких закона, против субвенција страним фирмама у којима наши радници раде за минималац, за враћање неуставно отетих пензија и плата. Поднео је бројне уставне иницијативе и кривичне пријаве против Александра Вучића.

  Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Вучић већ три године не сме да изађе на ТВ дуел са Сашом Радуловићем јер зна да би након само једног дуела био готов. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

  Биографија
  Мирослава Миленовић

  форензични рачуновођа

  Врачар – Београд

  Рођена 1963. Године.

  Дипломирала на Универзитету у Београду 1984. године, а на Факултету политичких наука 2004. године стекла је сертификат специјалисте за борбу против тероризма и организованог криминала.

  Похађала је и стекла сертификат за овлашћеног рачуновођу при Удружењу рачуновођа и ревизора Србије, као и код ACCA у Великој Британији диплому ИФРС специјалисте. Стекла је сертификат у САД за овлашћеног истраживача проневера. Усавршавала се и на: SAP Solution Academy, BoldSolomon у Лондону, IFEX-у у Прагу.

  Поседује преко тридесет година радног искуства на пословима администрације, финансија, рачуноводства, пореске регулативе, као и дугогодишње искуство у саветничким услугама у области интерне ревизије.

  У Министарству финансија, 2002. године била је специјална саветница Министра финасија, шеф јединице за реструктурирање јавних предузећа као и секретар Владине Комисије ѕа реструктурирање јавних предузећа. Учествовала је у писању Закона о рачуноводству и ревизији.

  Чланица Савета за борбу против корупције од 2012. године

  У Министарству привреде 2013. године била је специјална саветница Министра привреде.

  Од 2007. године као експерт америчког Министарства правде радила са тужилаштвом као форензични рачуновођа.

  Као експерт Савета Европе, ОЕБСа, UNODC дизајнирала и држала тренинге полиције, тужилаца и судија широм света ради побољшања ефикасности финансијских истрага.
  Од стране ОЕБСа награђена као личност године, 2015. године за борбу против корупције и слободу медија.

  У току 2016. године ради обуке за спречавање прања новца и финансирања тероризма, за ефикасније спровођење финансијских истрага, за проналажење скривене имовине, итд.

  Говори енглески језик.

  Мајка је двоје деце, ћерке од 29 година и сина од 21 године.

  Биографија
  Војин Биљић

  Врачар - Београд

  Биографија
  Милош Драговић

  Стари Град - Београд

  Биографија