Zakon o Kosovu i Metohiji

Zakon o Kosovu i Metohiji

Zakon o Kosovu i Metohiji

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ne zelim da komentarisem,vec da pitam.Sta mislite o Dinkicevom zakonu da gradjanin koji je pisao besplatne akcije prilikom svojinske transformacije.Po tom zakonu gubi pravo na akcije firme koja ce postati a.d,i ici ce na berzu(pretpostavka).A u toj firmi je oko 35 do 40 god. Dok je prilikom upisa besplatnih akcija”utrosio”svojih 4 do 5 godina staza.
    Kakvo je vase misljenje o tom zakonu gospodine Radulovicu.

    • нисам члан дјб, а даћу моје мишљење – доста је било да изборе одлучи гледање личних интереса, које партије користе у манипуласању током сваке изборне кампање. Зашто би неко имао прече право на акције, а неко не. Све те кредите од којих су зидане те друштвене па државне фирме враћамо сви ми заједно, тако да једино исправно је било да сви ми градјани/држављани Србије будемо пропроционални акционари све друштвене имовине.
      То данас значи да требамо да направимо систем у коме ће свако на основу знања и способности стицати запослење, привилегије, каријеру, имовину исл, а онда сви ти неиспуњени предизборни дембелисјки снови за које након неиспуњења од стране оних који су обећали сада тражите нове гаранте постати ће небитни

  • што се мучите писањем закона о КиМ, и то да буде циви-пациф-демо-европски, мислите тако ће да га прихвате и 4. Рајховци . Судбину КиМ одлучиће САД, Русија и Кина, а када одлуче неко ће добити моћ да ућутка другу страну. Ми треба да будемо поуздан партнер нашим вето-пријатељима, да би се 100% заузели за нас јер показујемо да седимо само на њиховој столици. Поверење је много битније за све будуће односе које будемо успостављали, пре свега у привреди, јер само тако можемо да озбиљно унапредимо животни стандард и обезбедимо сигурну будућност.