Гостовање Медији

Kako je N1 napao Sašu Radulovića kada je govorio o Belivuku 2017.

U gostovanju 2017. godine na televiziji N1 uoči predsedničkih izbora Saša Radulović je govorio o tome u kakvoj se sprezi nalazi vlast sa navijačkim grupama, Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi i Veljkom Belivukom zvani Velja Nevolja, o činjenici da su imali službene legitimacije, službeno oružje, da su komunicirali sa vrhom države i tome na koji način te grupe peru novac od trgovine narkoticima i o krivičnoj prijavi koju je podneo.

Voditelj N1 Jugoslav Ćosić je dočekao ovo na nož, tražio dokaze, kao da je posao građana da istražuju kriminal i sakupljaju dokaze, a ne da svoja saznanja podnesu u krivičnoj prijavi, a da policija i tužilaštvo istražuju. Inače, u to doba ceo Beograd je znao i naravno cela policija i svi novinari i svi su se pravili blesavi.

Sada, 4 godine kasnije, se sve ovo što je Saša Radulović govorio o sprezi vlasti i kriminala pokazuje kao istina.

Koliko je života moglo biti spašeno da je reagovano na vreme? Zašto se nijedan medij nije bavio istraživačkim novinarstvom, već su odlučili da ignorišu ono što je govorio Saša Radulović pre 4 godine?

О аутору

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Nije Ćosić “dočekao na nož” već se ponašao profesionalno i postavljao pitanja kao i prema svakom sagovorniku ne podilazeći nikom. Takodje nije tačno da su istraživački mediji ćutali. Ja, a ne samo ja, sve to o čemu je Radulović ispravno govorio 2017 godine znam čitajući tekstove novinara Krika pa i Danasa.
    Zašto sebi pravite neprijatelje baš od svakoga?. Zar vam nije dovoljno što ste tolike ljude rasterali? Pre 4-5 godine ste imali na stotine komentara na vaše tekstove, a sada ni jedan?
    Imate najbolji ekonomski program, ali ste zastranili prihvatajući desničarsku “ideologiju ” Dveri. Time ste me razočarali i ja na izbore više ne idem dok se ne pojavi gradjanski pokret u kome bih mogao verovati.