Људска права Правосуђе Саопштењe

Србија да више никада не изручи своје грађане

Хашки трибунал је изнова и изнова показао и доказао да није суд, већ политичко, пропагандно средство са једним циљем: да оправда политику запада на Балкану током 90-тих година. У ту сврху би да оптужи Србију и српски народ за крвави распад Југославије и означи Србе као злочинце.

Поред Хашког “суда”, за овај свој наратив, запад користи велики број “не-владиних организација” које финансира и који већ годинама покушавају да наметну колективну кривицу српском народу за све што се дешавало на Балкану током 90-тих.

Већина грађана Србије и српског народа у региону зна да је рат 90-тих планиран и потпаљен у Бечу и Берлину. САД под Бушем старијим је практично доведена пред свршен чин. Берлин је успео да све наше савезнике из претходна два светска рата окрене против Србије и да Србију прогласи главним непријатељем запада. Власт Слободана Милошевића је одликовало спектакуларно непознавање нових светских односа и катастрофална унутрашња политика која је додатно ослабила државу и народ.

Током ратова 90-тих десило се много злочина на свим странама. Српски народ је свестан да су његови припадници чинили злочине, и не оправдава их нити жели да их сакрије. Остали на Балкану су углавном прихватили наратив запада, пре свих Белина и Беча, јер им се чини да им то одговара и да су само жртве, па више нису ни свесни сопствених злочина и не пада им на памет да осуде своје злочинце.
Политичари у Србији након 5.октобра су потрчали да се додворе западу, изручавали грађане Србије, очекујући правду у Хашком трибуналу за све невине жртве ратова 90-тих. Уместо тога, све што је Србија добила је хладан шамар, игнорисање жртава српског народа, игнорисање интереса Србије, отимање Косова и Метохије, увезен конфликт са Црном Гором и покушај да се српском народу наметне колективна кривица. Ово не сме да прође.

Свим будућим владама Републике Србије на наук, да никада не продају државни суверенитет зарад тренутних политичких поена на било којој страни. За цео наш народ на Балкану за наук да је политика Беча и Берлина да нас завади, окрене једне против других, и да тако раскомада српски народ који је једина препрека њиховим колонијалним интересима на Балкану.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар