Zakon o Kosovu i Metohiji

Zakon o Kosovu i Metohiji

Zakon o Kosovu i Metohiji

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ne zelim da komentarisem,vec da pitam.Sta mislite o Dinkicevom zakonu da gradjanin koji je pisao besplatne akcije prilikom svojinske transformacije.Po tom zakonu gubi pravo na akcije firme koja ce postati a.d,i ici ce na berzu(pretpostavka).A u toj firmi je oko 35 do 40 god. Dok je prilikom upisa besplatnih akcija”utrosio”svojih 4 do 5 godina staza.
    Kakvo je vase misljenje o tom zakonu gospodine Radulovicu.

    • nisam član djb, a daću moje mišljenje – dosta je bilo da izbore odluči gledanje ličnih interesa, koje partije koriste u manipulasanju tokom svake izborne kampanje. Zašto bi neko imao preče pravo na akcije, a neko ne. Sve te kredite od kojih su zidane te društvene pa državne firme vraćamo svi mi zajedno, tako da jedino ispravno je bilo da svi mi gradjani/državljani Srbije budemo proprocionalni akcionari sve društvene imovine.
      To danas znači da trebamo da napravimo sistem u kome će svako na osnovu znanja i sposobnosti sticati zaposlenje, privilegije, karijeru, imovinu isl, a onda svi ti neispunjeni predizborni dembelisjki snovi za koje nakon neispunjenja od strane onih koji su obećali sada tražite nove garante postati će nebitni

  • što se mučite pisanjem zakona o KiM, i to da bude civi-pacif-demo-evropski, mislite tako će da ga prihvate i 4. Rajhovci . Sudbinu KiM odlučiće SAD, Rusija i Kina, a kada odluče neko će dobiti moć da ućutka drugu stranu. Mi treba da budemo pouzdan partner našim veto-prijateljima, da bi se 100% zauzeli za nas jer pokazujemo da sedimo samo na njihovoj stolici. Poverenje je mnogo bitnije za sve buduće odnose koje budemo uspostavljali, pre svega u privredi, jer samo tako možemo da ozbiljno unapredimo životni standard i obezbedimo sigurnu budućnost.