Саопштењe Странка ДЈБ

ДЈБ најоштрије осуђује претрес стана Јоване Стојковић

ДЈБ најоштрије осуђује претрес стана Јоване Стојковић, под трагикомичним изговором да шири страх и панику у јавности. Злоупотреба правосуђа и полиције у сврху контролисања порука које допиру до грађана није ништа друго до увреда полиције, али и свих грађана. Власт грађанима шаље поруку застрашивања, да и ако мисле другачије морају да ћуте, јер има ко ће ту да мисли, а на грађанима је да се плаше.

Власт је јасно исказала своју неспособност да управља кризом коју је у Србији изазвала светска хистерија око коронавируса. Суочена с том кризом поверења у оно што им сервира преко партијски контролисаних лекара у Кризном штабу и медија, у време када велики број људи не жели вакцинацију овом вакцином, власт очајнички потеже за репресивним мерама и очигледним застрашивањем у покушају да поврати какав-такав ауторитет.


ДЈБ се не слаже са многим ставовима Јоване Стојковић, али ће се увек борити за право и слободу свих грађана Србије да искажу своје ставове. Да предупредимо све који ће покушати да ово саопштење прикажу као најаву политичке сарадње,  ДЈБ неће политички сарађивати ни са ким коме је власт прикупљала потписе на претходним изборима. Али то нас не спречава да дигнемо глас за слободу и права свих нас. Јер они су угрожени свуда у свету.

ДЈБ очекује да се власт због овог упада и претреса стана Јоване Стојковић јавно извини не само Јовани Стојковић, већ и полицији и грађанима Србије.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар