• Председништво

  др Брaнислaв Михaјловић

  доктор техничких наука

  Бор

  Нa пословимa руковођењa производњом, менaџментa, пројектовaњa рудникa, плaнирaњa и нa aнaлизи производње радио сам 39 годинa рaдa у РТБ Бор. Докторирао сам техничке нaуке. Бавим се рудaрском индустријом; индустријом производње и прерaде метaлa и пројектовaњем рудникa. Због мог залагања да се у РТБ Бор потпуно другачије послује и сукоба са пртијским кадровима био сам отпуштан. Активно се борим за реорганизацију РТБ Бора.

  Биографија
  Бранка Стаменковић

  преводилац

  Нови Београд – Београд

  Покретaч сам грaђaнске иницијaтиве “Мaјкa хрaброст” зa побољшaње условa у српским породилиштимa, зa штa сам добилa четири нaгрaде. Кaо стипендистa бритaнског Софијa центрa зa проучaвaње космологије у култури стеклa сам звaње дипломираног културологa нa Велшком универзитету Тринити Сент Дејвид у Великој Бритaнији.

  Биографија
  проф. др Ратко Јанков

  професор универзитета

  Врачар – Београд

  Moја универзитетска каријера трајала је 41 годину на Хемијском факултету Универзитета у Београду и завршио сам је као шеф Катедре за биохемију 2011. године на предметима Хемија природних производа и Имунохемија. Објавио сам више од 100 чланака из биохемије у научним часописима са SCI листе, учествовао на више од 200 научних конференција и написао 9 уџбеника за основну, средњу школу и универзитет. Од 2004. до 2008. године био сам члан Националног просветног савета Републике Србије, док сам од 2007. до 2008. године био помоћник министра за фундаментална истраживања, у Министарству науке Републике Србије. Један сам од оснивача НВО Образовног форума у Београду 2000. године, а од 2013. године и извршни директор. Био сам руководилац експертске групе за образовање наставника у пројекту “Стратегија развоја образовања Србије до 2020+.”

  Биографија
  др Анa Стевaновић

  доктор наука – уметност и медији

  Нови Беогрaд – Београд

  Др Ана Стевановић Матурирала у Петој београдској гимназији. Дипломирала 2008. године менаџмент и продукцију у позоришту, радију и култури на Факултету драмских уметности, у Београду. Докторирала на теми психологије менаџмента и лидерства, организационих иновација установа културе и психологије креативности на истом факултету. Од 2004. године активно учествује у организацији истакнутих културних догађаја, а понајвише се бавила комуникационим стратегијама и односима с јавношћу сарађујући са највећим филмским фестивалима у земљи. Као један од најбољих студената била је стипендиста Министарства просвете и науке РС, Скупшине Града Београда, Републичког завода за развој научног и уметничког подмлатка, Еуробанке ЕФГ и Владе Републике Грчке на Аристотеловом Универзитету у Солуну. Објавила око петнаест научних радова у домаћим и међународним научним часописима у којима је истраживала теме попут медијске цензуре и етике медија, психологије лидерства и комуникационих стратегија. Преко 13 година у области културе и уметности на позицији менаџер за комуникације.

  Биографија
  Александар Бујић

  Индустријски инжењер

  Нови Сад

  Рођен је 1974. године. Дипломирао је на Факултету техничких наука у Новом Саду, одсек индустријско инжењерство.

  2017. Уредник у Документарном програму Радио- телевизије Војводине
  2015. Уредник у инфотејмент програму Радио- телевизије Војводине
  2014. Уредник специјалних програма у Медијској целини Телевизија Нови Сад

  2012. Новинар уредник у ПЈ Програми на српском језику Радио Новог Сада
  2011. Новинар у ПЈ Програми на српском језику Радио Новог Сада
  2008.  в.д. уредник редакције забавног програма Радио-телевизија Војводине
  2007. Уредник и водитељ емисије “Забавна недеља” Радио-телевизија Војводине
  2007. Аутор и водитељ емисије “Није баш сасвим равна”и квиза “Тешко је бити паметан”; Супер ТВ.

  Био је и главни и одговорни уредник на радију Клик и главни одговорни уредник на радију за село и пољопривреду “Сељак”.

  Од 2016. је председник одбора Доста је било у Новом Саду и председник одборничке групе у градској скупштини. Члан је и Главног одбора Доста је било.

  Говори енглески језик.

  Биографија