ПРЕУЗМИ

 

Леци (флајери) и билтени
Видео садржај
Годину дана од оснивања покрета „Доста је било“
У Утиску Недеље са Небојшом Стефановићем 16.02.2014.
У Утиску Недеље са Мирославом Чучковићем 30.03.2014.
Саша на CNN-у 2001.године
ТВ гостовања
Конференција о науци и образовању
Видео клипови из кампање у марту 2014. године
У Министарству привреде
Фотографије
Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+2Email this to someone

 1. Sve je ovo sjajno i bajno, svaka čast svakome ko želi, može i ume da se pobrine za našu predivnu Srbiju, da nam svima bude bolje. Ali
  Uveo bih neke stvari za buduće i sadašnje kandidate predsedničkih izbora ali evo napisaću primer jedne od tih tačaka za koju mislim da će biti interesantna za sve ljude Srbije.
  Predsednički kandidati pre izbora i glasanja naroda.
  Da se jasno izloži narodu kakve planove predsednički kandidati imaju za Srbiju i kako to žele ili misle uraditi i za koje vreme.
  Uveo bih presudu ako se odstupi od jasno datih rokova, od koje sigurno ne može niko pobeći ni odložiti, za sve odgovorne zbog ne izvršenja planova, zbog čega je i glasao narod i opredelio se za jednog kandidata za predsednika države.
  Kazna bi bila sledeća za sve one koji lažu, mažu, varaju narod i koji se nisu pridržavali onoga šta su govorili u javnosti. Da presudu ne donosi sud nakon kršenja planova, već da je presuda sačinjena čim je novi predsednik zauzeo poziciju nakon izbora. Presuda je najgora moguća.
  Cela porodica, kad kazem cela porodica mislim na bukvalno celo porodično stablo (babe, dede, tetke, teče, braće, sestre, deca, supruznik, unuci…) da ne nabrajam, znači svi da budu porobljeni i da rade (društveno koristan rad) bez daljeg glasa i slobodnog kretanja i razmnožavanja, da se nebi stvarala mlada populacija lažova kakav je bio i predsednik. A imovina i sve što imaju bilo gde u svetu pa i našoj zemlji da bude postavljeno na javnu licitaciju po najnižoj ceni pa nek kupi ko želi.
  Pitanje postavljam gospodinu Saši i molio bih da mi lično odgovorite, vašim rečima.
  Da su uslovi naroda za nove predsedničke kandidate zajedno sa njihovim saradnicima ovakvi kakve sam opisao. Dali bi ste dali zakletvu narodu javno da ako ne ispunite u datom roku, data očekivanja kako ste sami dali rokove za određenu stvar, da vam se kao i celom vašem porodičnom stablu sudi kako sam opisao i svim vašim saradnicima na isti način u isto vreme ?
  Vi će te verovatno prihvatiti uslov naroda a dali će prihvatiti vaši saradnici. Zapitajte se u slobodno vreme ili ih pitajte, pa ćete čuti šta misle o tome, dali su oni spremni na to…

  Ne želim nikome zlo i daleko bilo od zla samo se pitam dali bi bili spremni na to Vi i vaši saradnici.
  Isti tekst ću prolsediti svim kandidatima da čujem i vidim ko je zaista spreman na ovakav izazov. Jer se ne radi o parčetu zemlje i nekakvim igračkama na njoj, već o državi koju su puno puta pljačkali, uništavali radi ličnih interesa, narod je mnogo iscrpljen i nezadovoljan statusom Srbije.

 2. Ради спречавања изборне крађе, предложио сам на страницама неколико дневних листова, рубрика „пошаљи коментар“, да се са сваког гласачког места, преко три регистрована мобилна телефона пошаљу резултати у централу и одмах објаве на Интернету у програму Ексел. Сви чланови комисије прате објављивање и ако нешто није у реду реагују. Наравно уз све мере безбедности од хакера и других ометача. За сада ово нико није прихватио. Основна предност овог система је брзо сазнавање коначних резултата. Дакле, ништа компликовано.

 3. Ideja broj 2 u prgoramu je KLJUČNA – PRESTATI SA PARTIJSKIM ZAPOŠLJAVANJEM A i DODELOM Funkcija.
  Unutrašnje uređenje opartije ne poznajem.
  Jeste NEKO platio rezultate Vlade a to je srednji sloj. Stvarno sumnjam u povećanje BDP ili povećanja PROIZVODNJE. I sve investicije idu na sever zemlje. NE VIDIM POBOLJŠANJE KVAČLITETA ŽIVITA ili plata. Obrnuto – najgori dođoše, recimo tkz. Boske, polupismeni ekonomista koji kroji sudbinu kadrovska, a samim tim , i ostalih.
  DNO DNA U PČINJSKOM OKRUGU – materijalno, moralno, etički, demokratski, ….Nemam reči

  1. Pozdrav sa severa zemlje! Ja imam utisak da se mnogo više fabrika, puteva i investicija svake vrste dešava u centralnoj Srbiji. Ali u tome i jeste fora, investicije i napredak su fatamorgana. Ničega nema,car je go!

 4. Želim da postananem član Pokreta DOSTA JE BILO i da dam svoj doprinos ovom Pokretu odnosno budućoj stranci.
  Smatram da svojom obrazovajem i idejama mogu dosta doprineti da se našim obespravljenim građanima, odnosno podanicima vrati bar donekle dostojanstvo, koji su izgubili.

 5. Iznenađen sam da pokret dosta je bilo ima širok dijapazon delovanja na javnoj sceni ali se ne dotiče osnovnog elementa državnosti Srbije a to je pravosuđe. Kada pravosuđe bude uređeno tako da bude u službi građana onda predsednik vlade Srbije neće moći javno da kaže : “ Dugujemo vojnim penzionerima 300 miliona evra, ali isplatićemo im oko 160 miliona evra. Kako je on rekao tako pavosuđe i presuđuje. Pokret dosta je bilo vidim to ne interesuje. Ja to ne shvatam. Dug vojnim penzionerima je od 01.01.2008. godine. Četiri godine su vladali “ žuti “ a sada četiri godine vlada SNS. Predsednik vlade ( a vole da ga zovu Premijer ) bez truke stida priča kao da on nema ni malo udela u tome. Ustavri “ žuti “ su napravili dug od 100 miliona evra a Vučić je napravio dug od 200 miliona evra. Plajčka vojnih penzionera prevazilazi sve ono što zdrav razum može da shvati. To je veća pljačka od bilo koje pljačke tajkuna. Glavni krivac je pravosuđe koje podržava izvršnu vlast da bezočno pljačkaju građane koji im obezbeđuju plate. Da postoji pravosuđe lopovi ne bi smeli ni da pomisle da pljačkau. Ovako oni znaju da im jadni građani ne mogu ništa i da su bezbedni jer je pravosuđe na njihovoj strani. E to je Srbija u kojoj postoji Pokret dosta je bilo. Ali se ne čuje da postoji.
  Dragoslav
  064 4749037

 6. Kada vec trazite dopunu dnevnog reda, bilo bi neophodno da se postavi i pitanje:
  1. fantasticno poskupljenja mesa, jer to se do sada nikada nije dogadjalo. Jedno je sezonsko poskupljenje a drugo je kada cene odu gore i do 70%. Ko to namešta super biznis na račun naroda.
  2. iz kojih para se gradi „Beograd na vodi“ i koliko je dosada uložio strani partner.
  3. Svaki govor opozicionih poslanika morao bi počinjati sa pitanjem šta bi sa fabrikom čipova čija je investicija trebala biti oko 10-12 milijardi dolara.

  Ovo drugo sto pominjete je u redu i t reba ih ganjati dok ne dodju do zida.

  Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *