Poslednji voz: TVOJA zemlja ili NJIHOVA država

 


Ovo je poslednji voz da sprečiš poslednju rasprodaju državne imovine. Da ne postanemo država jeftine najamne radne snage. Poslednji voz da sprečiš da decu i unuke gledaš preko skajpa.

Potpiši peticiju onlajn

Vučić hoće da završi posao stvaranje NJIHOVE partijske parazitske države. NJIHOVE države u kojoj lažu bez obraza, otimaju, seju strah, prete. A ti moraš da paziš šta pričaš. Da ne bi dobio otkaz. Da ne bi dobio batine. Bojiš se u sopstvenoj zemlji, sopstvenoj kući. Da li ćeš mu dozvoliti?


Namerava da velikim investitorima DA 30% najbolje državne zemlje u Vojvodini u direktnoj pogodbi u zakup na 30 godina. Oni će zauzvrat zapošljavati naše paore kao najamnu radnu snagu. Da li ćeš mu dozvoliti?

 

Namerava da POKLONI državno gađevinsko zemljište vredno milijarde evra tajkunima-privatizatorima ne iz 24, već iz 1024 pljačkaške privatizacije. Da POKLONI Luci Beograd. Da POKLONI raznim Deltama. A građanima smanjuje plate i penzije. Da li ćeš mu dozvoliti?

 

Namerava da proda Telekom strateškom investitoru. Novac mu treba da bi namirio svoje partijske parazite. Strateški investitor ne kupuje kompaniju već tržište. Sa Telekomom ide i infrastruktura. Telekom je samo prvi korak. Idu i EPS, Aerodrom, putevi, voda … Da li ćeš mu dozvoliti?


 

Misliš da si nemoćan? Da ne možeš ništa da uradiš?

 

Partokratija se boji tvog glasa. Idu izbori. Zbog tvog glasa partokratija i drži Srbiju u medijskom mraku. Hoće da te kupe za kilo brašna, ulje ili par hiljada dinara. Ili da te obeshrabre, da poveruješ da su svi isti i da ostaneš kod kuće, jer misliš da ne možeš ništa da promeniš.

Tvoj glas menja sve. Potpiši peticiju. Uđi u poslednji voz. Nakon rasprodaje državne imovine, drugih vozova neće biti osim iz Srbije. Poslednji voz za NAŠU zemlju, ne NJIHOVU državu.

Potpiši peticiju onlajn

Računaj na sebe. Računaj pametno, izračunaj sam. Oni sabiraju tvoje pare, za svoj račun. Glasaj za čiste račune. Oduzmi im vlast da ne bi ostao u minusu. Daj svoj glas za plus:

 

–  ZA POTPUNU transparentnost kao lek  PROTIV partijskog zapošljavanja i korupcije

–  ZA JAVNO POLAGANJE RAČUNA kao lek PROTIV pljačke i otimanja

–  ZA nezavisne institucije i vladavinu prava PROTIV partijske države

–  ZA Zakon o poreklu imovine kao lek PROTIV ološa

–  ZA stvarno procesuiranje 1024 pljačkaške privatizacije NE Vučićeve laži

–  ZA zemlju paorima NE velikim korporacijama

–  ZA izvođenje Telekoma na berzu NE prodaju stratiškim investitorima

–  ZA domaću privredu, porodične firme i gazdinstva NE jeftinu radnu snagu

–  ZA smanjenje poreza i doprinosa svima NE subvencije politički podobnima

–  ZA ukidanje overe zdravstvenih knjižica. Zdravstvena zaštita svim građanima Srbije

–  ZA univerzalnu socijalnu zaštitu. Socijalna pomoć svim porodicama kojima treba pomoć

–  ZA uvođenje reda, čiste račune i jednake uslove za sve

–  ZA tvoju zemlju, NE njihovu državu

Potpiši peticiju onlajn

 

Političke stranke kao paraziti uništavaju, rasprodaju i zadužuju Srbiju već duže od 25 godina. Sve stranke. I SPS i DS i SNS. Sprovele su pljačkašku privatizaciju. Uništile skoro celu privredu. Preko 400.000 ljudi je ostalo bez posla, bez ikakve nade da će ikada naći novi posao.

 

Na najvažnija, najodgovornija i najplaćenija mesta postavljeni su nesposobni i poslušni partijski kadrovi sa kupljenim diplomama nazovi škola i fakulteta. Počev od predsednika države. Najvažnija javna preduzeća umesto profita beleža gubitke. Jedini put do posla je preko partijske knjižice. Preko 100.000 partijskih kadrova na izmišljenim administrativnim radnim mestima u javnom sektoru. Ne lekara ili prosvetnih radnika ili radnika u komunalnim preduzećima. Partijskih kadrova na izmišljenim radnim mestima. To košta preko milijardu evra godišnje.

 

Korupcija, državne subvencije i fondovi za razvoj uz partijski reket, nameštene tendere i nabavke glavni su izvori finansiranja partijskog parazita. Samo na subvencije se godišnje baca preko milijardu evra. To su naše pare.

 

Partijski parazit je napravio svoju državu za sebe. Od tvog novca. Partijskom parazitu odgovaraju velike korporacije, ne porodične firme i gazdinstva. Zato pretvaraju Srbiju u zemlju jeftine radne snage za njihove “strane” investitore, domaće tajkune i velike korporacije. Ta jeftina radna snaga si ti, tvoja deca i unuci.


 

Mi smo pristojni ljudi. Nezavisni. Mi se ne bojimo.

Mi ne pravimo mitinge, mi glasamo.

 

Mi smo patriote koje su otvorene prema svetu.

Nismo KALIMERO pa da vičemo: nepravda pa to ti je.

 

Mi znamo ko smo i govorimo ono što mislimo.

Mi volimo Srbiju i njene građane i hoćemo ovde da živimo.

 

Srbiji ne treba vođa. Srbiji treba sistem. I odgovorni lideri.

I da te pitamo: Ako ne ti, ko? Ako ne sada, kada?

 


Onlajn formular peticije

Sve informacije na ovoj peticiji koje predstavljaju podatke o ličnosti potpisnika peticije, koristiće se isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i isključivo za potrebe peticije Udruženja „Dosta je bilo – Restart“ i neće nikada biti korišćene za bilo koje druge svrhe.