• Београдски одбор

  Александар Анђелић

  Рођен сам 1997. године у Београду где сам и завршио гимназију Свети Сава. Већ у првим годинама гимназије почео сам да се интересујем за програмирање и свој први посао као програмер добијам са непуних 17 година. У трећој години гиманазије сам схватио да је у Србији потребно да се млад човек што пре покрене како не би касније дошао у искушење да напусти границе своје земље. Од детињства сам био очаран електронским спортом и у предузетничке воде се упуштам 2016.годдине. Оснивам фирму која се бави развојем решења за електронске спортове, која данас запошљава преко 10 младих радника. Кроз пројекте на којима радим стичем искуство у вођењу тимова, управљањем људским ресурсима, управљањем финансијама и преговарачким вештинама. Учествовао сам у развоју e- спoртс решењима за афричко и америчко тржиште, које свакодневно користи преко сто хиљада корисника.
  Политика ме је одувек интересовала, али када сам се први пут сусрео са нашим пореским системом и управом, добио сам одмах жељу да се придружим јединој политичкој опцији за коју сам био сигуран да ће бити истрајна на успостављању система. 2020.године прикључујем се локалном одбору “Доста је било”- Стари град и убрзо постајем председник истог.. По природи сам веома активан и констано се трудим да развијам себе лично и да позитивно утицем на моје окружење.

  Биографија
  Александар Дражић

  Рођен сам  06. jуна 1979. године у Лазаревцу, где сам завршио основну и средњу школу, а данас живим и радим. По образовању сам електротехничар погона, а по занимању приватни предузетник. Отац троје деце.

  Од 2008. – 2012. потпредседник општине, а од 2012. – 2016. одборник.

  У политици Доста је било, препознао сам зрелост, без острашћености са врло промишљеним одлукама и потезима који одговарају и мом личном уверењу.

  Својим присуством, желим да дам допринос у даљем развоју организације и политике коју заступа.

  Биографија
  Александар Стаменковић

  Рођен сам 1989. године у Београду, где сам завршио основну и средњу школу. Након тога завршавам Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу. На факултету сам био председник студентског парламента и истовремено потпредседник студентског парламента Универзитета у Нишу.

  Све време школовања бавим се професионално спортом, џудоом. Након завршетка студија, почињем да се бавим тренерским послом. 2016. године , одлазим у Кину, где сам три године водио интернационално одељење предшколске установе. 2019. године се враћам тренерском послу у Србији.

  Данас водим две секције џудо клуба као и фитнес клуб.

  Покрету Доста је било приступам 2020. године са жељом да се борим за боље услове и правилан развој деце кроз спорт.

  Члан сам ОО Звездара и повереник Форума младих.

  Биографија
  Александар Златков

  Рођен сам 16.01.1967. године у Ћуприји.

  Тренутно живим у Београду, где сам и завршио основну и средњу електротехничку школу. Потом завршавам Академију пословних струковних студија. Током војног рока завршио сам школу резервних официра у Задру, тренутно имам чин капетана. Радим као заступник у осигурању и имам тридесет година искустава у вођењу предузетничке канцеларије за заступање и посредовање у осигурању, правне услуге и маркетинг саветовање, трговање некретнинама. Говорим енглески језик.

  Члан сам ОО ДЈБ Суверенисти Звездара.

  Биографија
  Бојан Мијаиловић

  Бојан Мијаиловић, рођен 27.04.1994. у Лазаревцу. По струци електротехничар. Од 2018. године приватни предузетник, иначе запослен у фирми која се бави електротехмичким пословима, има радно искуство на пословима везаним за електротехнику и машинство, пројектовање и индустријски инжењеринг. Један од оснивача групе грађана ” За Лазаревац какав заслужујеш,, а касније технички секретар потом и потпредседник исте. Од 2020. године члан “Доста је било” .

  На изборима 2014. године кандидат за народног посланика и градског одборника, 2016. кандидат за општинског одборника. Један од водећих људи фондације “Лазаревчани за Лазаревчане”. Као и учесних и организатор многих хуманитарних акција, борац за права особа са инвалидитетом као и свих осетљивих група у друштву.

  Биографија
  Божидар Радусин

  Рођен 21. августа 1991. године у Београду. Похађао основну школу “Јован Стерија Поповић” у Београду, након чега образовање наставља у ЕТШ “Раде Кончар”. Студије започиње на Факултету за физичку хемију, ношен жељом за упознавањем ове дивне интердисциплинарне науке, где 2016. године стиче звање Мастер физикохемичар (ужа научна област Биофизичка хемија – компатибилни наноматеријали).
  Љубав према истраживању и науци гаји од детињства. Каријеру започиње у Интернационалном образовном систему “Руђер Бошковић” као наставник у више интернационалних образовних програма попут Цамбридге и “Миддле Yеарс Програме” – (МYП, ИБО) где стиче изврсно искуство посебно у области “Инqуирy басед Леарнинг” концепта. Ученике води до успеха на међународном и државном нивоу.
  Активиста је у области очувања животне средине како на локалном тако и на глобалном нивоу, са посебним освртом на нове технологије и пројекте из области контроле квалитета ваздуха и прераде отпадних вода.
  Прикључује се покрету Доста је било 2020. године са жељом да својим знањем и енергијом, поносно допринесе друштву из ког је и потекао.

  Биографија
  Димитрије Мрхин

  Рођен је 16. новембра 1987. године у Београду где је завршио основну школу и гимназију. Образовање је наставио на Филозофском факултету у Београду на катедри за Етнологију и Антропологију. Након три године је  прешао на Машински факултет на истом универзитету. За време студија машинства, новац је зарађивао запослен као ноћни чувар и од програмерских послова у неколико програмских језика. Још од детињства се пасионирано бавио сценским илузијама, учествовао на разним конгресима мађионичара и до уписа на Машинску технику је професионално наступао као илузиониста. Такође, још од основне школе је волео рад рукама и изучавао је разне занате где год му се пружила прилика (књиговезачки, кројачки, столарски, електричарски, водоинсталатерски, разни грађевински). Захваљујући широкој палети грађевинских заната које је савладао, и техничким знањима које је стекао на факултету, данас се бави адаптацијама и реновирањима станова и кућа.

  Покрету „Доста је било“ се прикључио у фебруару 2020. године у намери да дâ свој допринос у борби за побољшање политичке сцене у Србији.

  Биографија
  Драган Панић

  Рођен сам 16.11.1980. године у Београду у официрској породици. Прва четири разреда основне школе завршио сам у Шибенику, а затим смо се због рата у бившој Југославији  вратили за Београд. Од образовања имам средњу Грађевинску школу, Спортску академију и Новинарску академију Коллор преса у Новом Саду.

  Од  1998. године до 2018. године био сам  судија за кошарку, републички ранг, а од 2010. године сам и активни кошаркашки тренер од када углавном радим са децом. Тренутно сам  делегат на кошаркашким  мечевима  млађих категорија и држим  индивидуалне тренинге, а у периоду 2010-2014. године водио сам и школицу кошарке.Члан сам УКТС са црвеном лиценцом.

  Такође сам и међународни судија америчког фудбала већ  4 године.

  Новинарством се бавим од 1999. године када сам завршио курс новинарства у дневном листу „Спорт“, а поред тога сам водио и радио програм на Бонтон радију једно време и био уредник  спортске  рубрике у једном дневном листу. Члан сам УНС и ИФЈ(Интернационалне федерације новинара).

  Поред свега овога бавио сам се и другим пословима. Хоби су ми музика и певање.

  Од јануара 2019. године до новембра 2020. године живео сам и радио у Прагу у Чешкој републици, али сам се због ковид ситуације вратио за Србију.

  ДЈБ-у  сам се придружио због ставова и излагања и заменице председника странке Бранке Стаменковић, које сам помније пратио док сам боравио у Чешкој и које у потпуности делим. Од  новембра прошле године сам члан општинског одбора Вождовац.

  Биографија
  Драгица Вуковић

  Драгица Вуковић, проф. југословенске и светске књижевности у пензији. Рођена je у Београду и у њему завршила основну (ОШ “Браћа Рибар), средњу (“Друга београдска гимназија”) и високу (Филолошки факултет БУ) школу.
  Била је на платном списку (као професор српског језика и књижевности, лектор, редактор и новинар-урадник), Прве београдске гимназије, ОШ “Стеван Филиповић”, часописа “Ергономија”, Компаније “Новости”… и поштеним радом стекла пензију.
  Њен школски друг, њен је животни сапутник и она су поносни родитељи два дивна, часна човека (сина и кћерке).
  И данас је у родном граду, пензији, првом браку и покрету “Доста је било”.

  Биографија
  Драшко Шорак

  Рођен je 1986. године у Београду. Похађао je основну школу Филип Филиповић, након чега je завршио грађевинско техничку школу и похађао високу школу електротехнике и рачунарства, смер електроника и телекомуникације. Већ након завршетка средње школе, добија посао као менаџер продаје у домаћој компанији која се бавила диструбуцијом робе широке потрошње. Паралелно je студирао електротехнику и усавршавао се неформално за wеб и графички дизајн. Непосредност и срдачност је препозната код челника компаније који га шаљу за Румунију како би водио придружницу. Из Румуније се враћа 2018. године када се запошљава у интернационалној фирми која се бави дистрибуцијом нисконапонске електроенергетске опреме. Тренутно ради као продукт менаџер за осветљење, где учествује на капиталним пројектима осветљења у Србији.

  Говори енглески језик, помало и румунски.

  Ожењен је Катарином, поносни је отац Софије и Миње.

  Биографија
  Душан Тракић

  Рођен сам 1990. године у Београду.
  Завршио сам основну школу и гимназију у Крагујевцу, као носилац Вукове дипломе. Звање Мастер инжењера ектротехнике И рачунарства стичем на Електротехничком факултету универзитета у Београду, 2016. године, смер електроенергетски системи. Мастер рад је израђен на тему интелигентних мрежа, енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије.
  Имам 7 година радног искуства на пословима пројектовања  пуштања у рад нисконапонских система аутоматике, као и средње напонских и високонапонских система енергетике (трафо станице, постројења).
  Од страних језика говорим енглески језик, док се основно споразумевам на немачком и шпанском језику. Волим кошарку, тенис, трчање, а ту су и интересовања за личну и социјалну психологију, неурологију, економију.
  Смањење загађења услед прљаве производње електричне енергије. Увођење обновљивих извора енергије у већем проценту, увођење интелигентних мрежа, модернизација електроенергетског система. Сматрам то највећим тренутним проблемом.Такође ту је борба за људска права, једнаке могућности за све људе.Борба за јавно, државно, свима доступно, бесплатно школство.Стручно и модерно здравство. Борба за правну државу. И транспарентну економију.Квалитетан и праведансоцијални програм.
  Постојаност и квалитет рада комуналних служби. Дугогодишњи план развоја државе.
  Оштре казне за корупцију. Фокус на расту продуктивности. Стабилна и суверена држава са интегритетом и јаком дипломатијом, геополитички положај се мора искористити боље. Вратити веру грађана у Републику Србију И сам појам државе и институција.
  .
  Пред нама, Србима, становницима планете је одлука.
  Да ли ћемо ићи путем глобализма или суверенизма? Да ли ћемо изгубити државне границе, културу, интегритет и људска права или ћемо повратити и неговати обичаје, школовати децу, имати квалитетну болничку негу, добре путеве и мостове које ће домаће фирме градити. Од тренутних одлука зависи наша будућност, а и будућност наше деце. Сада садимо семе за дрво које ће тек израсти. Не постоји добро и зло, постоји само време и свима нам је највећи непријатељ. Морамо остати уједињени, сложни, частити и да гајимо љубав према животу. Само тако можемо пребродити сваку препреку и уживати на путу напретка.

  Биографија
  Ђорђе Николић

  Рођен 1980.године. Одрастао у Пожеги, где је са одличним успехом завршио основну школу Петар Лековић и гимназију Свети Сава. Паралелно похађао и завршио музичку школу Петар Коњовић у Ужицу, одсек хармоника. Отац Драган, рођен у Пожеги, професор физичког васпитања. Мајка Катица, рођена у Кикинди, васпитачица.
  Цивилни војни рок одслужио 2007/08. у Црвеном крсту у Пожеги. Дипломирао на Правном факултету у Београду, међународни смер.
  Дугогодишњи је члан највећег културно-уметничког друштва на Балкану „Лола“ са којим је наступао на стотинама концерата широм Србије и Европе.
  Члан Српске квиз асоцијације, учесник и победник многобројних квизова.
  Члан Доста је било од 2016. патриота, поносан на претке, деду Соколца и прадеду Солунца.
  Живи и ради у Београду.

  Биографија
  Игор Ибрахимов

  Рођен је 12. децембра 1989. године у Београду. Завршио је Прву Београдску гимназију, друштвено-језички смер. Студирао је Правни факултет Универзитета у Београду, пословно-правни смер. На студијама је бранио семинарске радове на тему ,,Синдикално
  удруживање,, и ,,Еколошка инспекција,,. Током студирања радио је на пословима као комерцијалиста, у производњи лампи у Жаркову, као и једном у РИК-у. Више пута волонтирао, једном и за време поплава 2014-е године. 2017. године похађао курс енглеског језика у Rainbow school кроз бесплатни програм општине Раковица и стекао сертфикат
  конверзације Б1/B2.
  Покрету Доста је било се прикључује у марту 2019 године, а формални члан постаје пар месеци касније. Члан је општинског одбора Раковица. На изборима 2020-е на листи Суверениста био је кандидат за одборника за скупштину Раковице, 8. на листи, и кандидат за републичког посланика, 88. на листи. Објављено му је пар ауторских текстова на званичном сајту Доста је било.
  Говори енглески, служи се руским.

  Биографија
  Иван Ашанин

  Рођен у Београду, 17.04.1982. године. Михајлов тата и Мирјанин животни партнер.
  Православац, патриота, традиционалиста.
  Завршио основну школу “Иво Андрић” И Четврту Београдску Гимназију. Школовање за спортског новинара и само новинарство напустио како би се посветио приватном бизнису. Писао за спортску редакцију дневног листа “Данас”.
  Кошарком се активно бавио од 10. до 20. године играјући за млађе категорије Партизана, Радничког са Црвеног Крста И Беобанке. Професионално играо у Португалији.
  2003.-2004. године одслужио војни рок као поносни припадник “37. Херојске моторизоване бригаде” из Рашке. Провео 4 месеца у копненој зони безбедности. Био део ударног вода за подручје северног Косова приликом напада марта 2004. године на грађане српске националности, али и грађане других националности лојалних Србији. Аутор текста “Наредбе без” у којем кроз лично искуство описује дешавања међу војском тих дана.
  2008. године са тек напуњених 26 година постаје најмлађи кошаркашки агент са ФИБА лиценцом на свету. Данас власник и председник једне од најбољих европских кошаркашких агенција “011 Спортс” са седиштем у Београду, али пословима и клијентима широм света.
  Успешно комплетирао преко 400 интернационалних трансфера. Заступа велики број сениорских репрезентативаца разних земаља, али и бивше НБА играче. Носилац Фиба И ББЛ (немачке) лиценце.
  Сувласник “Баскетбалл Оффице” апликације за организацију кошаркашких клубова.
  Искуства стечена широм света жели да примени у опоравку српског спорта, максималном развоју младих али и у превенцији употребе наркотика међу омладином.
  Симпатизер покрета “Доста је Било” од оснивања, приступио покрету као активни члан 2017. године. Учествовао у великом броју активности покрета, између осталог и у доказивању нерегуларности изборног процеса јуна 2020. године. На општим грађанским протестима јула 2020. године упуцан сузавцем у стомак од стране полиције. Не пристаје на Србију у којој је битно кога знаш, а не шта знаш!

  Биографија
  Јован Буха

  Рођен 20.06.1977.године у Београду. Похађао је ОШ „Радоје Домановић“ на Новом Београду, потом завршава 11. београдску гимназију. Уписује Саобраћајни факултет, aли га после неког времена напушта јер је превладала жеља да се посвети спорту као тренер.

  Уписује и завршава Вишу тренерску школу, смер Кошарка и почиње да се бави тренерским послом. Наставља школовање на Факултету за спорт и физичко васпитање у Београду и постаје дипломирани стручњак за физичку припрему спортиста.

  Тренерску каријеру започиње у КК Партизан као кондициони тренер где проводи четири године радећи са омладинским погоном. 2009. године приликом посете Америци, чувена екипа Чикаго Булса га задржава као асистента кондиционог тренера. Каријеру наставља у Бајерн Минхену где је радио пет година као главни кондициони тренер и учествовао у освајању прве титуле у историји овог клуба. Радио је у Италији, Турској и Румунији као предавач, консултант и тренер.

  Тренутно ради на развоју софтвера за коришћење вештачке интелигенције и машинског учења у области анализе кошаркашке технике.
  Покрету Доста је било активно се прикључује 2020. године и бави се питањима промене спортског система, здравља нације и корупције у српском спорту.
  Говори енглески, француски и немачки.

  Биографија
  Лука Бојовић

  Биографија
  Мануела Милићевић

  Рођена 1966. године у Београду. Од 1996. године живи на општини Стари Град.
  Завршила је основно и средње образовање у Београду. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Београду. Завршила правосудни испит и уписала се у именик адвоката Адвокатске коморе Београда 1994. године. Од тада до данас ради као адвокат. Бави се грађанским и
  привредним правом.
  Сматра да подела на национално и грађанско у српском друштву и држави има лоше последице. Подржава суверенистичке ставове, јер је суверенитет основно обележје државе, без чега нема демократије, националних и грађанских права у Србији.
  Залаже се за очување постојећих зелених површина и изградњу нових паркова, ослобађање обала река од узурпације, забрани бесправне градње, очување градских зелених пијаца, смањење буке и загађења, више комуналног реда у Граду и мање корупције у градској администрацији.

  Биографија
  Марио Белоти

  Родио сам се 1952. године у Београду где сам завршио основну школу, гимназију и Факултет музичких уметности. После прве године факултета полагао сам аудицију и запослио сам се у Београдској Филхармонији. Пре тога, у току средње школе и прве године студија, радио сам хонорарно у оркестру РТБ. У филхармонији сам радио три године, до завршетка студија, а онда прешао да радим као професор контрабаса у музичкој школи “Корнелије Станковић”. Поред музике имао сам интересовања и у другим активностима, као сто су џудо, роњење, једрење. Мој дечачки сан је био да имам једрилицу, што није тако ретка појава, али је обично ретко да се “дечачки снови” и реализују. У мом случају је било другачије. И поред пословично мале професорске плате, у слободно време, буквално ни из чега, успео сам да направим једрењак , по плановима које сам купио. Прављење је трајало годинама али сам га завршио и са њим пловио годинама, држао групама курсеве једрања и једрио.
  У Народно позориште, оркестар опере, прешао сам у децембру 1991, када се “отворило” место, и ту остао до пензије, 2017. године.
  Политика ме никада није занимала. У току мог одрастања и касније, на власти је била КП и у њу су улазили људи ради каријере, што је мени било несхватљиво. Нисам видео никакав смисао свог ангажовања, мада су ме више пута позивали.
  Жељу да се и ја укључим и покушам да нешто променим и допринесем, добио сам када сам се упознао са програмом покрета Доста је било. Мислим да има много тога да се измени и побољша у организацији музичког образовања и систематизацији Народног позоришта, где бих својим искуством могао да помогнем.

  Биографија
  Марко Петровић

  Рођен 1987. године у Београду. Одрастао на Новом Београду, где сам завршио ОШ „Кнегиња Милица“. На Дорћолу сам завршио средњу електротехничку школу “Стари град“, где сам стекао звање ел.механичар за термичке и расхладне уређаје. Преквалификацијом сам стекао звање машински техничар за компјутерско конструисање на Новом Београду.
  По завршетку средње школе, одлазим на одслужење војног рока, а након тога прво радно искуство стичем као радник угоститељског објекта. Од 2007. до 2014. године радио сам као подршка продаји у компанији „Телеком Србија“, а од 2014. године постајем Агент индиректне продаје у истој компанији.
  Политиком сам почео да се бавим 2016.године када сам постао члан Покрета“Доста је било“, увидевши да су једини који имају конкретан план, програм и вољу за уређење система и бољи живот народа.
  Велики сам љубитељ борилачких спортова, здравог живота и борац за очување и заштиту животне средине.
  Живим на општини Раковица са супругом и трогодишњом ћерком.
  Члан сам и заменик председника општинског одбора Покрета “Доста је било“ Раковица.

  Биографија
  Милан Јерковић

  Рођен је 09.05.1953. године у селу Доња Суваја, општина Босанска Крупа. Завршио је електротехнички факултет за непуне четири године и након завршене школе резервних официра техничке службе радио је као активни официр техничке службе све до пензионисања 2006. године. Пензионисан је у чину потпуковника. На ЕТФ-у Београду је похађао постдипломске студије електронска и противелектронска борба у трајању од четири семестра које није привео крају због ситуације која је задесила нашу земљу.
  Члан је покрета Доста је било од 2014. године и заједно са ДЈБ је прошао буран период позиционирања Доста је било на политичкој сцени Републике Србије.

  Биографија
  Предраг Милићевић

  Рођен сам 23.1.1961. у Београду где сам и завршио основну и средњу школу.
  Живео сам на Вождовцу, Новом Београду и Старом Граду.
  Радио сам у велепродаји материјала за продају намештаја, туристичкој
  агенцији, казину, малопродаји козметике, националном спортском савезу и
  адвокатској канцеларији. Рекреативно се бавим спортом спортом –
  планинарењем и стоним тенисом. И даље читам књиге, а од телефона
  покушавам да се “излечим”. Политиком се бавим од 1989. али само на
  протестима, без чланства у политичким партијама и без функције.
  Подржавам основна начела покрета “Доста је било”, као што су укидање
  партократије, јавност рада, борба против корупције, територијална
  целовитост Србије и суверенизам. Сматрам да Београђанима треба бољи
  јавни превоз, нови културни простори, више зеленила, чистији ваздух,
  више комуналног реда, бољи здравствени систем, мање буке и другог
  загађења, мање стихијске градње и много мање корупције у свим областима.
  Београду мало недостаје да буде савршен – од нас то зависи!

  Биографија
  Мирјана Лежајић

  Рођена сам у Београду. Завршила сам гиманазију и Економски факултет у Београду. Остала умећа и вештине су ми : медијатор, акварел сликарство и астрологија. Удата сам, мајка једног сина.
  Радна искуства су ми: председник Синдиката у Југоекспорту, директор малопродаје, шеф пословнице спољне трговине текстила у Београду, шеф косигнације свиле у Југоекспорту, шеф пословнице широке потрошње у Југоекспорту и помоћник директора у БТЦ-у Бгд. Сарадник у маркетингу, спољној трговини и организацији сајмова у Југославијапублику. Новинар истраживач и аналитичар јавног мњења и тржишта у редакцији НИН-а. Тренутно сам заменик Председника у Вождовачком одбору Покрета ДЈБ.

  Биографија
  Мирослав Маринковић

  Рођен сам 01.10.1973. године у Земуну. Завршио сам средњу школу у Београду 1992. године. За време бомбардовања 1999. године, учествовао сам у одбрани земље у резервном саставу војне полиције.
  Ожењен, отац троје деце, две ћерке и сина. Запослен, на пословима безбедности већ 25 година.
  Члан Достаје било сам од 2016. године. Тренутно обављам функцију координатора општинског одбора Раковица и члан сам главног одбора ДЈБ. Одборник у ГО Раковица у прошлом сазиву 2017-20. године, такође одборник и у новом сазиву од 2020.године и даље.

  Биографија
  Огњен Лутовац

  Рођен је 31.01.1975.године у Сарајеву.
  2012.године стиче звање политиколог ѕа дипломатију и безбедност на факултету за дипломатију и безбедност у Београду. Завршни рад: обавештајно-безбедносни систем Руске Федерације. Ментор му је био Проф.др. Андреја Савић, Председник комисије, Проф.др. Бранко Крга.
  2021. године стиче звање Мастер менаџер корпоративне безбедноси на факултету за дипломатију и безбедност. Завршни рад: Медији као средство манипулације јавним мњењем. Ментор: Проф.др Драган Колев.
  Покрету ДЈБ-Суверенисти активно се прикључује 2019. године јер сматра да једини на политичкој сцени Републике Србије заступају идеје националне државе као нуклеуса међународне заједнице, указују на неоколонијализам, погубност идеја неолиберализма и мондијализма по Републику Србију.
  Сфере интересовања су му геополитика, медији, безбедност.
  Члан општинског одбора Нови Београд.

  Биографија
  Ристо Михић

  Рођен 1963. у Београду, завршио средњу балетску школу,
  Факултет примењених уметности одсек вајарство, похађао семинаре о конзервацији у Народном музеју у Београду.

  Започео а није завршио Математичку гимназију у Београду, магистратуру на ФПУ у Београду, докторат на ФМК у Београду, и Одсек за педагогију мушког класичног балета на државном институту позоришних уметности у Москви.

  Радио у балету Народног позоришта у Београду као играч балета и Секретаријату за културу града Београда као референт за заштиту културних добара. Тренутно ради у Народном музеју у Београду на пословима конзервације скулптура.

  У оквиру својих запослења остварио је учешће у свим балетским, и неким оперским и драмским представама у Н.позоришту у Београду и гостовањима, многим ТВ емисијама забавног програма, написао уџбеник кл.балета за мушкарце (у рукопису), речник балетских термина, извео преко 120 самосталних дела (скулптура), учесник две ликовне колоније, више групних и самосталних изложби, пет стручних текстова, више награда признања и захвалница, регистрована 4 идејна пројекта и један патент, рестаурирао више од 500 скулптура, три менторства за стручна звања, има скулптуру на Калемегдану, у Кикинди, Великој сејаници, Великој плани, и сталну поставку скулптура од злата у хотелу Хилтон у Београду.

  Родољуб, правдољубив, суверениста, члан ДЈБ од фебруара 2014. Координатор ОО ДЈБ Стари град. Повремено учествује у хуманитарним акцијама. Служи се руским и енглеским језиком.

  Биографија
  Сања Мајдак

  Датум и место рођења: 22.10.1973. Нови Пазар
  Занимање: Професор енглеског језика у средњој школи

  Образовање: Основне студије на Филолошком факултету, и Мастер студије на Високој школи савременог бизниса, Београд.
  Двоје деце, удата, живи и ради у Београду

  Нисам рођена у Београду, али сам половину свог живота провела овде, и то лепшу половину. У Београду радим у једној средњој школи, лечим се у државној болници, kористим градски превоз, шетам београдским парковима, волонтирам за једну организацију која се бави интеграцијом младих, идем у позориште, биоскоп, тренирам, виђам се са пријатељима… У Београду су рођена моја два сина.
  Радећи у средњој школи 24 године, упознала сам се са свим проблемима наше деце у најосетљивијем животном добу, као и са небригом надлежних. Кроз школовање своје деце суочила сам се са прескупим уџбеницима, као и са сталним мењањем издавача, тако да млађе дете никада није могло да наследи уџбенике од старијег. Кроз вишегодишње волонтирање суочила сам се са великом небригом за децу која припадају мањинама. Моја деца тренирају од својих раних година. Било је потребно доста одрицања да би им се обезбедиле чланарине за спортске клубове, опрема, припреме и турнире. Многи родитељи то нису у могућности
  Лечећи се у државним болницама често сам морала да идем на прегледе у приватне институције, јер се у државним дуго чекало, или нису биле доступне, посебно последње две године.
  Возећи се у градском превозом дешавало ми се да се смрзнем, покиснем, прокувам. Толико пута сам гледала људе који се успаниче када уђе контрола и похрле ка вратима не би ли стигли да изађу пре него што контролор дође до њих.
  Неколико мојих пријатеља покушавало је да покрене приватне бизнисе, али морали су да одустану, што због превисоких пореза, што због недостатка помоћи од стране надлежних институција.
  2014. пронашла сам једну политичку опцију која ми је дала наду и мотивацију.
  Та опција је Доста је било. Од године оснивања сам са њима, борећи се 7 година против система, суочавајући се са успонима и падовима организације, нападима режимских медија, покушавајући да се одржимо, да не одустанемо, да привучемо још поштених људи и покажемо да можемо, знамо и морамо.
  У свом плану у 20 тачака за Београд, Доста је било нуди решења за проблеме које сам ја навела овде, али и многе друге са којима се Београђани суочавају. Доста је било има план, програм, идеје и људе, који све наведено, и још много више од тога, могу и хоће да реше.

  Биографија
  Слађана Стојанов

  Рођена 1967. године у Приштини. Одраса и живела у Косову Пољу. Потичем из радничке породице, где су и отац и мајка били трговци. Средњу медицинску школу завршила сам у Приштини 1985. године. Радила у породилиштима на неонаталогији ГАК Вишеградска и у КБЦ „Др Драгиша Мишовић“, а од 1995. године радим у дечијем диспанзеру у дому здравља „Палилула“. Удата, мајка двоје одрасле деце. Волим да се дружим, чујем туђе мишљење, стекнем неко ново искуство и нове пријатеље.
  Политика ме је до скоро занимала само информативно. Пратећи Сашу Радуловић и његова излагања у скупштини за покрет „Доста је било“, гласала сам 2016. године за исти. Упознавши се са програмом покрета, добијам жељу да се укључим и кроз труд и рад допринесем и променим своју државу на боље. Члан сам ОО Палилула и покрета „Доста је било“ од 2019. године.

  Биографија
  Стефан Богдановић

  Рођен сам у Смедеревској Паланци 24. октобра 1994. године, где сам и завршио средњу школу“ Жикица Дамњановић”, смер медицински техничар.Настављам школовање на факултету медицинских наука, Универзитета у Крагујевцу и стичем звање дипломираног физиотерапеута.Током студирања сам радио као конобар у различитим локалима, као и током стажирања у Београду па све до дипломирања,
  Сусрет са струком сам имао одмах после дипломирања и то у приватном сектору, у центру за негу кичме Спиналис, где радим и сада. Говорим енглеески језик а служим се и италијанским, немачким и норвешким језиком.
  Сматрам да сам свестан правих вредности којима треба да тежимо као друштво, а да као појединци имамо усађену одређену одговорност према себи и будућим нараштајима. Покрету “Доста је било” сам приступио 2018.године, због тога што су као посланици у Скупштини једини давали јасне, конкретне и реалне аргументе како би помогли успостављању система који би радио у интересу грађана, посебно нас обичних људи и деце/ студената из радничких породицакоја и те како знају шта је напоран и пожртвован рад у систему који нам се намеће већ више од 30 година.

  Биографија
  Страхиња Грунчић

  Рођен сам 18.06.1989. године у Крагујевцу где сам завршио Основну школу и Гимназију. На Правном факултету дипломирао сам 2015. године. Након завршеног факултета, приправничку праксу сам обавио у адвокатској канцеларији. Правосудни испит као и адвокатски испит положио сам 2018.. Постао сам адвокат 2018. године уписом у именик адвоката Адвокатске коморе Београда.
  Бавим се заступањем клијената у парничним и кривичним предметима, у поступцима накнаде штете, медијским и радним правом као и у поступцима из области банкарског пословања. Ангажован сам у више кривичних предмета, од којих је највећи број оптужених за најтежа кривична. Такође се бавим заступањем клијената у парничним предметима и то како физичких, тако и правних лица и привредних друштава.
  Говорим и пишем енглески језик.
  Члан сам Адвокатске коморе Београда и Србије.

  Биографија
  Предраг Шимшић

  Рођен сам 1978. године у Београду, где сам и одрастао у градском окружењу. У Београду сам завршио основну и средњу школу и Бачелор диплому. Родитељи су му рођени у околини Вишеграда, крчећи свој приватни и пословни живот према животу у Београду. Отац Видоје, радио је као грађевински радник, а мајка Боса у предшколској установи.
  Своју младост, осим образовању и својој породици, посветио сам и професионалном бављењу спортом и играо фудбал за многе познате клубове у Београду, па сам имао и ту привилегију да играм у Омладинској репрезентације,тадашње Југославије.
  Војни рок сам одслужио 2002/2003 у Врању. Дипломирао сам на Вишо пословној школи, Универзитет Београд, са звањем Струковниекономиста из области финансија, рачуноводства и банкарства.
  Пре завршених студија и током истих опробао сам своје могућности и способности у многиим пољимаукључујући послове у дистрибуцији производа, туризму, комерцијали итд. Наконз авршетка студија почела сам каријерау одабрано јпрофесији, у банкарству, где сам своје теоријско знање применио на реалном пољу у многобројним банкарским пословима сарадниказа рад са клијентима и кредитно греферента за становништво. У свом раду сам стекао лиценцу Народне банке Србије (Решење НБС о издавању овлашћења за обављање послова посредовања и заступања у осигурању) и унапредио своје знање и техничке способностиСвој приватни статус променио је 2013. године, када сам се оженио и са својом супругом Марином имам ћерку Машу.
  Бављење фудбалом се није прекинуло ни у једном тренутку, ни рекреативно ни у мањим локалним лигама, јер је здрав живот по мени императив и покретач сваког живота.
  Са своје позиције на послу упознао сам се са радом система, мишљењима људи и њиховим ставовима, везаним не само за банкарство него и за реално стање живота уСрбији. Са своје позиције породичног човека, разумео сам да човек мора да буде активан и своје ставове исказује да би свој живот и живот људи око собе побољшао.
  Активно учешће у дешевањима у држави, сам проширио својим учешћем на разним скуповима организованим да се укаже, на проблематичну ситуацију у Србији, политичку, економску, моралну. Активан сам у исказивању свог става на свим друштвеним мрежама и поборник да се људи морају јавно заузети засвоје ставове, да би до било какве промене дошло. Активни сам даваоц крви.

  Ја сам поборник промена на политичком и сваком другом пољу, које ће унапредити живот просечних становника Србије.

  Биографија
  Љиљана Томашић

  Рођена сам 1954.године у Београду. Завршила сам Прву земунску гимназију а потом Медицински факултет у Београду.
  Специјализирала сам интерну медицину, ужа специјализација онкологија. 2010. године сам магистрирала имунологију.
  Завршила сам разне едукативне постдипломске курсеве као што субтечај из педијатрије,
  курс из базичне имунологије и многе друге.
  Члан сам у многим професионалним Удружењима.
  Радила сам као клинички лекар на интернистичкој служби КБЦ Земун, као и начелник службе медикалне онкологије КБЦ Земун. Консултант сам за област онкологије у болници Медигроуп, затим у клиници Интермед а такође и у неколико приватних ординација уБеограду.
  Основна делатност ми је дијагностика малигних тумора, хемиотерапија истих, терапија и туморска имунологија.
  Говорим енглески језик.
  Имам више објављених стручних публикација, научних пројеката, као и освојених награда у области здравства. У покрету Доста је било сам од 2016 године.

  Биографија
  Вујадин Милачић

  Рођен 1982.године у Београду. Похађао је ОШ Војвода Живојин Мишић у Београду. Наставио је образованје у 4. београдској гимназији у Београду. Завршио је високу четворогодишњу школу економских струковних студија у Београду и стекао звање дипломираног економисте.
  Бавио се предузетничким послом и био је власник и директор више предузетничких фирми. Тренуртно је власник ланца фаст фуд ресторана Соја сос и оснивач и власник сале за изучаванје борилачких вештина, такође и председник и оснивач удружења борилачких спортова, кунг фу и боксинг.
  Стекао бројна звања у боксу и кунг фуу. Од 2020.године је лиценцирани тренар у боксу од стране Боксерског савеза Србије а од 2021.године је лиценцирани тренер за кунг фу и Санда.

  Биографија
  Вук Влаховић

  Рођен сам 1989. године у Лазаревцу. Одрастао сам у том граду а детињство провео на селу у Лесковцу ( Колубарски Лесковац код Степојевца ).
  Отац Радоје рођен у Метохији у граду Пећ, мајка Љиљана у Косовској Митровици. Отац и мајка су професори, отац руског језика, а мајка српског језика.
  Средњу школу сам завршио у Ваљеву, ветеринарски техничар, основне академске студије у Лепосавићу ( универзитет у Приштини који је због окупације Косова и Метохије измештен на север Космета ). Факултет за спорт и физичку културу.
  Војни рок сам одслужио на Војној академији у Београду ( Бањица ) као полазник КСРО, односно некадашње школе резервних официра и стекао звање резервни официр, односно потпоручник пешадије.
  У СП “Ластри” сам радио три године као лице за противпожарну заштиту и водио још неколико реферата Након тога радим сам скоро три године при Волксвагену у Братислави. По повратку запослио сам се као техничар-монтер у фирми Роминг Нетворкс Београд постављајући антене за мобилну телефонију.
  Због мале плате, а јединог извора прихода у мојој кући , морао сам опет да напустим земљу и одселим се у Братиславу.
  У ДЈБ сам ушао из политичких убеђења, а то је да се супроставим партократији, као и због оног најважнијег, а то је враћање суверенитета над Косовом и Метохијом.

  Биографија