• Надзорни одбор

  Бранка Стаменковић

  преводилац

  Нови Београд – Београд

  Рођена 1968. године у Београду. Након средње школе радила у друштвеном и приватном сектору на различитим пословима, од административних до руководећих, да би се крајем деведесетих година прошлог века отиснула у предузетничке воде. Бавила се превођењем и издавањем књига из области популарне психологије и астрологије. Аутор је и бројних чланака који су објављивани у десетинама међународних часописа на четири континента.

  Крајем 2008. године, након серије блогова о личном искуству на порођају, покренула Грађанску иницијативу „Мајка Храброст“ за побољшање услова у српским породилиштима за коју је добила четири награде.

  Као стипендиста британског Софија центра за проучавање космологије у култури, исте године уписала је и постдипломске академске студије из културолошке астрономије и астрологије на велшком универзитету Тринити Сент Дејвид у Лампетеру, Велика Британија. Студије је завршила 2011. године.

  Политиком се бави од 27. фебруара 2014. године, када се по први пут кандидовала за народног посланика у Скупштини Србије и одборника у Скупштини града Београда на листи групе грађана „Доста је било“.

  Народни посланик је од 3. јуна 2016. године. Члан је Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, као и Одбора за здравље и породицу Народне скупштине Републике Србије.

  Члан је Главног одбора странке „Доста је било“.

  Биографија
  Радивоје Продановић

  Рођен у Шапцу где је завршио основну школу и гимназију. На Хемијском факултету у Београду стекао је звање дипломираног биохемичара 1996.

  Магистрирао је 2001. године на истом факултету. Звање доктора биохемијских наука стекао је 2006. године  са дисертацијом „Стабилизација гликозидаза и њихова примена у синтези физиолошки активних фенолних гликозида“.

  Продекан за финансије Хемијског факултета, Универзитета у Београду од 2015. до данас.

  Ванредни професор на Хемијском факултету, Универзитета у Београду од 2014. године до данас.  Доцент на Хемијском факултету, Универзитета у Београду од 2010. до 2014.

  Научни сарадник и предавач на РWТХ Ахен Универзитету, Ахен, Немачка од 2009. до 2010. Аутор је великог броја научних публикација.

  Говори енглески језик.

  Биографија
  Драгослава Лукић

  Рођена је у Врбасу 1961. године, дипл.ецц (Универзитет у Новом Саду), лиценцирани овлашћени рачуновођа.

  Живи и ради у Новом Саду. Члан је ДЈБ од половине 2015. године. Након локалних избора 2016. године, постаје одборница у Скупштини града Новог Сада и ову функцију обавља и даље.

  Током радне каријере, професионални ангажман обављала у буџетским и финансијским институцијама:

  – СДК Нови Сад и у њеним правним следбеницима на пословима инспекцијске и превентивне контроле (9 година),

  – Културни центар града Новог Сада, на пословима шефа рачуноводства (1 година),

  – Војвођанска банка а.д. Нови Сад (17 година) на пословима сарадника у рачуноводству, платном промету, интерној контроли, те сарадника у стручном тиму за имплементацију иновација МИС програмским апликацијама,

  – Либра Аудит д.о.о. Нови Сад Привредно Друштво за ревизију, рачуноводствене, финансијске и консалтинг услуге. Тиму приступила 2016. године, са ингеренцијама и пословима који се додељују члану тима ревизора на обављању ангажовања на основу којих се пружа уверавање, као И осталих предвиђених послови из делатности Друштва.

  Биографија