Постани члан покрета Доста је било

Ми нисмо странка. Ми немамо партијски запослене чланове у јавном сектору. Такви никада нећемо ни бити. Ми немамо тајкуне и интересне групе иза себе, немамо привилеговане страначке привредике који добијају субвенције и уговоре од јавних предузећа и државе. Нећемо их никада ни имати. Ми смо грађани који заједно са вама плаћају све то.

Да бисмо покренули дубоке промене у друштву, треба нам ваша помоћ. Једино вама ћемо и полагати рачуне. Учланите се у наше удружење.

Ми сви плаћамо чланарину. Без чланарине покрет не може да ради. Неко мора да га финансира. Тај неко смо сви ми. Да би размонтирали паразитски страначки систем интересних група и тајкуна, наше финасирање може да дође само од грађана.

Да бисте постали члан покрета потребно је да попуните приступницу и уплатите чланарину.

1. Попуните онлине приступницу

Попуните online приступницу https://forms.dostajebilo.rs [SSL]
У року од 24 сата ћете на емаил добити поздравну поруку са емаил адресе pristupnica@dostajebilo.rs Проверите да вам емаил није означен као спам и завршио у спам фолдеру. Уколико нисте добили поздравну поруку, обавестите нас слањем поруке на pristupnica@dostajebilo.rs.

 

2. Уплатите чланарину

Одаберите ниво чланарине зависно од ваше жеље и могућности.

Најнижа чланарина је 200 динара месечно, односно 500 дин тромесечно. Чланарина

Уплатите чланарину користећи једну од уплатница. Чланарину можете плаћати месечно, тромесечно, полугодишње или годишње. У поље позив на број унесите ваш матични број или број личне карте или неку другу шифру за вашу идентификацију.

Уплатница за чланарину
Уплатница за основну месечну чланарину
Уплатница за основну тромесечну чланарину
Уплатница за основну полугодишњу чланарину
Уплатница за основну годишњу чланарину
Уплатница за месечну чланарину
Уплатница за тромесечну чланарину
Уплатница за полугодишњу чланарину
Уплатница за годишњу чланарину

Инструкције како плаћати из иностранства
Уколико из неког разлога не можете да попуните онлине приступницу, одштампајте и попуните приложени формулар:
Приступница Физичка лица
Приступница Правна лица
Пошаљите скениран формулар приступнице на имејл адресу: pristupnica@dostajebilo.rs

 

3. Активно учествовање

Самим плаћањем чланарине, ви постајете пасивни члан. Уколико желите да идете корак даље, да се активирате, на контакт страници имате списак наших локалних канцеларија. Према вашој локацији, контактирајте најближег окружног или општинског координатора (преко е-маила) и укључите се у рад одбора. Можете учествовати у писању програма и кандидовати се за одборника и посланика.

Уколико имате тахничких и организационих вештина, можете се прикључити нашим извршним тимовима чији је посао да организација добро функционише. Од тимова постоје тим за комуникацију, прес тим, веб-тим (сајт и социјалне мреже), дизајн тим, продукција и други. Ако се пронађете у овоме, пошаљите нам биографију на office@dostajebilo.rs.

Хвала Вам што нам помажете да изнесемо своје идеје како би правили боље друштво за све.