Postani član pokreta Dosta je bilo

Mi nismo stranka. Mi nemamo partijski zaposlene članove u javnom sektoru. Takvi nikada nećemo ni biti. Mi nemamo tajkune i interesne grupe iza sebe, nemamo privilegovane stranačke privredike koji dobijaju subvencije i ugovore od javnih preduzeća i države. Nećemo ih nikada ni imati. Mi smo građani koji zajedno sa vama plaćaju sve to.

Da bismo pokrenuli duboke promene u društvu, treba nam vaša pomoć. Jedino vama ćemo i polagati račune. Učlanite se u naše udruženje.

Mi svi plaćamo članarinu. Bez članarine pokret ne može da radi. Neko mora da ga finansira. Taj neko smo svi mi. Da bi razmontirali parazitski stranački sistem interesnih grupa i tajkuna, naše finasiranje može da dođe samo od građana.

Da biste postali član pokreta potrebno je da popunite pristupnicu i uplatite članarinu.

1. Popunite online pristupnicu

Popunite online pristupnicu https://forms.dostajebilo.rs [SSL]
U roku od 24 sata ćete na email dobiti pozdravnu poruku sa email adrese pristupnica@dostajebilo.rs Proverite da vam email nije označen kao spam i završio u spam folderu. Ukoliko niste dobili pozdravnu poruku, obavestite nas slanjem poruke na pristupnica@dostajebilo.rs.

 

2. Uplatite članarinu

Odaberite nivo članarine zavisno od vaše želje i mogućnosti.

Najniža članarina je 200 dinara mesečno, odnosno 500 din tromesečno. Članarina

Uplatite članarinu koristeći jednu od uplatnica. Članarinu možete plaćati mesečno, tromesečno, polugodišnje ili godišnje. U polje poziv na broj unesite vaš matični broj ili broj lične karte ili neku drugu šifru za vašu identifikaciju.

Uplatnica za članarinu
Uplatnica za osnovnu mesečnu članarinu
Uplatnica za osnovnu tromesečnu članarinu
Uplatnica za osnovnu polugodišnju članarinu
Uplatnica za osnovnu godišnju članarinu
Uplatnica za mesečnu članarinu
Uplatnica za tromesečnu članarinu
Uplatnica za polugodišnju članarinu
Uplatnica za godišnju članarinu

Instrukcije kako plaćati iz inostranstva
Ukoliko iz nekog razloga ne možete da popunite online pristupnicu, odštampajte i popunite priloženi formular:
Pristupnica Fizička lica
Pristupnica Pravna lica
Pošaljite skeniran formular pristupnice na imejl adresu: pristupnica@dostajebilo.rs

 

3. Aktivno učestvovanje

Samim plaćanjem članarine, vi postajete pasivni član. Ukoliko želite da idete korak dalje, da se aktivirate, na kontakt stranici imate spisak naših lokalnih kancelarija. Prema vašoj lokaciji, kontaktirajte najbližeg okružnog ili opštinskog koordinatora (preko e-maila) i uključite se u rad odbora. Možete učestvovati u pisanju programa i kandidovati se za odbornika i poslanika.

Ukoliko imate tahničkih i organizacionih veština, možete se priključiti našim izvršnim timovima čiji je posao da organizacija dobro funkcioniše. Od timova postoje tim za komunikaciju, pres tim, veb-tim (sajt i socijalne mreže), dizajn tim, produkcija i drugi. Ako se pronađete u ovome, pošaljite nam biografiju na office@dostajebilo.rs.

Hvala Vam što nam pomažete da iznesemo svoje ideje kako bi pravili bolje društvo za sve.